شب گذشته کنفرانس انویدیا برای تشریح نقشه راه این شرکت در دو بخش چیپ های مجتمع تگرا و گرافیک های انویدیا برگزار شد.
ابتدا نگاهی می اندازیم به نقشه راه انویدیا برای آینده چیپ های مجتمع برای موبایل. بعد از تگرا 4 نوبت به چیپ Logan (تگرا 5) خواهد رسید که اولین چیپ مجتمع انویدیا با برخورداری از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(پلتفرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساخته شده توسط انویدیا برای واحدهای پردازش گرافیکی این شرکت) است.
Logan که از یک GPU مبتنی بر معماری کپلر برخوردار است، از CUDA 5 و OpenGL 4.3 پشتیبانی می کند. هنوز هیچ جزئیاتی درباره بخش پردازش مرکزی آن اعلام نشده ولی گفته می شود که نمونه های اولیه آن در سال 2013 به نمایش در خواهد آمد و از اوایل 2014 آن را در دستگاه های مصرفی خواهیم دید (به نظر می رسد انویدیا به دنبال جبران تاخیر در عرضه به موقع تگرا 4 است.) گفته شده که این چیپ نسبت به نسل دوم تگرا، 100 برابر قوی تر است.
بعد از Logan نوبت به چیپ مجتمع Parker می رسد که شامل CPU با اسم رمز Denver و GPU با اسم رمز Maxwell خواهد بود. این چیپ جدید 64 بیتی است و از ترانزیستورهای سه بعدی FinFET که احتمالا TSMC آنها را تامین خواهد کرد، استفاده می کند. اطلاعات درباره چیپ Parker بسیار کم هستند چرا که هنوز تا عرضه آن 2 سال زمان باقی است.