سلام
دوستان یه لپتاپ معرفی کنید که کیفیت صفحه نمایش و کیفیت صدای بالایی داشته باشه و از همه مهمتر عمر طولانی داشته باشه.
قیمت تا 2 میلیون تومن.
سلام
دوستان یه لپتاپ معرفی کنید که کیفیت صفحه نمایش و کیفیت صدای بالایی داشته باشه و از همه مهمتر عمر طولانی داشته باشه.
قیمت تا 2 میلیون تومن.
منظورتون از عمر طولانی عمر باتری هست ؟
4540از اچ پی
منظورم از عمر طولانی کیفیت قطعات هست یعنی زودی خراب نشه. خیلیها میگن سونی بهترین کیفیت قطعات را داره نظر شما چیه؟
نه اینها فقط شعاره ! سونی میتونه نازک بسازه ولی قوی تر از سیستم های دیگه نیست حتی بیشتر مدل هاش با گرافیک خیلی ضعیف عرضه میشه.
این مدل اچ پی کاملا لپ تاپ خوب و با کیفیتهِ. کیبرد و دیزاینش هم عالیه پیشنهاد میدم از دستش ندید
سوالی بود بفرمایید
به نظر شما بهترین برند چین به ترتیب
مغازه میگه ایسوس
خب البته بهترین تولید چین رو باید بر اساس چیز های مختلفی مثله قیمت کانفیگ دیزاین و خیلی چیزهای دیگه در نظر گرفته بشه ولی از نظر کانفیگ میشه گفت بهترین تولید ایسوس هست البته شرکت اصلی ماله تایوانه از نظر دیزاین اپل از نظر قیمت ایسر از نظر قیمت نصبت به کانفیگ میشه گفت ایسر و خیلی مدل های دیگه که تو موارد خاصی به درد میخورن
من شنیدم از لحاظ قطعه اسوس بهتره خرابیش کمتره کیفیتش بالا تره و الان بهترینه
ایسر در اولویت بعدی
سامسونگ چهطوره به نظر شما سامسونگ همیشه محصولات خوبی داره
نظرتون راجع به فوجیستو چیه؟
من سه مدل رو دیدم که هر قیمتش حدود. 1.800.000کانفیگ هم هرسه با کمی تغییر اینه core i 5, ram 4 . 500 gb hard , gforce 610، 1 gig , usb 3 lenovo g580fujitsu ah 532Dhp البته اچ پی رو مدلش رو دقیق نمیدونم حالا کدوم رو صلاح میدونید البتی یک ایسوس هم هست تو این رنج ففط core i3 هست حالا ارزش داره ایسوس با سی پی یو ضعیف تر یا سه مدل دیگه بهترناز تیپ لنوو و امسوس خوشم اومد ولی فوجیتسو رو ندیدم انتظارات من یک سیستم که چند سال جواب بده زیاداهل بازی نیستم در حد متوسط اجرای pes باشه کفایت میکنه فقط با کیفیت باشه مصرفم دیدن فیلم اچ دی و وب گردی کمی هم بازی راستی من سیستم پی سی نسل قبلی اینتل چهار هسته ای کلا 8200 هستش حالا کور 5 بهتره یا سی پی یو خونگیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)