سلام.
Dell inspiron 1520 دارم. تاچ پد ماوس زیر کیبورد رو چطور میتونم غیر فعال کنم و فقط ماوس اکسترنال کار کنه ؟
ممنون.
سلام.
Dell inspiron 1520 دارم. تاچ پد ماوس زیر کیبورد رو چطور میتونم غیر فعال کنم و فقط ماوس اکسترنال کار کنه ؟
ممنون.
البته فکر کنم برند ها متفاوت باشه ولی تو تنظیمات ماوس که بری (از کنترل پنل ) یه گزینه جدید هست ( معمولا آخرین گزینه) که وقتی روش کلیک کنی تاچ پد رو نشون داده که وقتی رو stop device کلیک کنی تاچ پد خاموش میشه !
![]()
نه برای من متاسفانه این قسمت رو نداره.
برنامه اضافه ای چیزی نیست نصب کنیم و این قابلیت رو داشته باشه ؟
درایور نصبه ؟!
لطفا آپدیتش کنید
درایور ماوس که خب بله. اون تب قرمز رنگ آخر رو منظورم بود که نداره. برای من الان این شکلی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درایور ماوس رو آپدیت کنم این قسمت میاد ؟ چطور باید آپدیت کنم ؟ با برنامه driver genius هم که اسکن کردم چیزی مرتبط با این برا دانلود پیدا نکردم.
تو لپ تاپ های دل معمولا اینه fn+f3
متاسفانه اینم جواب نداد.
به احتمال زیاد باید بیاد ! یه سر به سایته سازنده لپ تاپت بزن ساید اونجا بتونی پیدا کنی ولی تو همین منوی پراپرتیس هم میتونی گزینه آپدیت رو بزنی
در سرچ ویندوز device manager را سرچ کنید بعد روی عکس ماوس که نوشتهmice and other pointing devicesبرید و فقط در صورتی که ماوس اکسترنال به لپ تاپ وصل باشه بر روی دستگاه تاچ پد کلیک راست کنید و گزینه disable را بزنید و برای فعال کردن دوباره گزینهenableرا بزنید.بقیه گزینه ها را هم دستکاری نکنید چون باعث حذف درایور و...می شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)