تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: تلویزیون مانیتور زیر 32 اینچ ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض تلویزیون مانیتور زیر 32 اینچ ؟

سلام

تلویزیون ما Sony CRT مدل LS 212 هست الان یک مدتیه که کیفیت رنگش افت پیدا کرده . با خدمات سونی که تماس گرفتیم گفتن هزینه تعویض لامپ تصویرش اگه اصل باشه 300 - 400 هزارتومن و کره ای اش حدود 140 - 150 هزار تومن آب میخوره که اصلا به صرف نیست و توصیه کردن که ارزش نداره و بهتره به فکر یک تلویزیون دیگه باشین.

با توجه به بودجه و فضا ، تصمیم گرفتیم زیر 32 اینچ بگیریم . توی مدل های موجود که پرس و جو کردیم ، سامسونگ و سونی و الجی و شارپ میگن زیر 32 اینچ ندارن و فقط ایکس ویژن مدل LE-D20 24 هست

لطفا بگین این مدل از نظر کیفیت صدا و تصویر چطوره ؟

با توجه به اینکه تلوییون ما در حال حاضر Sony CRT مدل LS 212 و مانیتورمون هم سامسونگ SyncMaster 750b هست . در مقایسه این مدل ایکس ویژن LE-D20 24 کیفیتش بهتر هست یا نه ؟ میخوایم یک چیزی بگیریم که پشیمون نشیم .

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام

تلویزیون ما Sony CRT مدل LS 212 هست الان یک مدتیه که کیفیت رنگش افت پیدا کرده . با خدمات سونی که تماس گرفتیم گفتن هزینه تعویض لامپ تصویرش اگه اصل باشه 300 - 400 هزارتومن و کره ای اش حدود 140 - 150 هزار تومن آب میخوره که اصلا به صرف نیست و توصیه کردن که ارزش نداره و بهتره به فکر یک تلویزیون دیگه باشین.

با توجه به بودجه و فضا ، تصمیم گرفتیم زیر 32 اینچ بگیریم . توی مدل های موجود که پرس و جو کردیم ، سامسونگ و سونی و الجی و شارپ میگن زیر 32 اینچ ندارن و فقط ایکس ویژن مدل LE-D20 24 هست

لطفا بگین این مدل از نظر کیفیت صدا و تصویر چطوره ؟

با توجه به اینکه تلوییون ما در حال حاضر Sony CRT مدل LS 212 و مانیتورمون هم سامسونگ SyncMaster 750b هست . در مقایسه این مدل ایکس ویژن LE-D20 24 کیفیتش بهتر هست یا نه ؟ میخوایم یک چیزی بگیریم که پشیمون نشیم .

شاید snowa یا هایر تو این سایز داشته باشن اما درباره TV های داخلی اطلاع زیادی ندارم.
    چون بودجتون کمه و احتمالا 600 هست اینو میگم؛ اگه 100 یا 200 تومن دیگه بودجه بزارید میتونید 32 سونی یا شارپ از بانه سفارش بدید البته به مسئولیت خودتون، چون گارانتی نداره دیگه،
    الان بخاطر ارز قیمتهاشون یکم افت کرده.

این مدل مزایایی داره مثل Full HD بودن و روشنایی بالای 500 cd/m2، پشتیبانی خوب از فرمتهای تصویری و زیرنویس، PVR یا ماشین زمان و ورودی VGA که البته همه اینا با قیمت بالای این TV که 600 هزار تومن برای یه تی وی کوچیک 24 اینچی باشه طبیعیه و کار شاخی نکرده این TV با این قیمت بالاش، این مشکلات هم تو سایتها بهش اشاره شده:

1.از زاویه پایین، تصویر رفته رفته افت روشنایی پیدا میکنه و تاریک میشه.
    2.ریموت کنترل فقط از جلو خوب عمل میکنه و هنگام استفاده از زاویه چپ و راست یبار عل میکنه یبار عمل نمیکنه.
    3.پایه TV لغ هست و محکم نیست و با دست زدن بهش به لرزه می افنه و چون یکی از کاربردهاش مانیتوره حس خوبی نداره.
    4.پایه قابلیت چرخش نداره که البته ممکنه همه TV های توی این سایز اینطوری باشن و اطلاعی ازین سایز ندارم.
    Last edited by parham511; 17-03-2013 at 10:28.

3. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شاید snowa یا هایر تو این سایز داشته باشن اما درباره TV های داخلی اطلاع زیادی ندارم.
    چون بودجتون کمه و احتمالا 600 هست اینو میگم؛ اگه 100 یا 200 تومن دیگه بودجه بزارید میتونید 32 سونی یا شارپ از بانه سفارش بدید البته به مسئولیت خودتون، چون گارانتی نداره دیگه،
    الان بخاطر ارز قیمتهاشون یکم افت کرده.

این مدل مزایایی داره مثل Full HD بودن و روشنایی بالای 500 cd/m2، پشتیبانی خوب از فرمتهای تصویری و زیرنویس، PVR یا ماشین زمان و ورودی VGA که البته همه اینا با قیمت بالای این TV که 600 هزار تومن برای یه تی وی کوچیک 24 اینچی باشه طبیعیه و کار شاخی نکرده این TV با این قیمت بالاش، این مشکلات هم تو سایتها بهش اشاره شده:

1.از زاویه پایین، تصویر رفته رفته افت روشنایی پیدا میکنه و تاریک میشه.
    2.ریموت کنترل فقط از جلو خوب عمل میکنه و هنگام استفاده از زاویه چپ و راست یبار عل میکنه یبار عمل نمیکنه.
    3.پایه TV لغ هست و محکم نیست و با دست زدن بهش به لرزه می افنه و چون یکی از کاربردهاش مانیتوره حس خوبی نداره.
    4.پایه قابلیت چرخش نداره که البته ممکنه همه TV های توی این سایز اینطوری باشن و اطلاعی ازین سایز ندارم.
    ممنونم از پاسخ شما .
    این مدل ایکس ویژن ، قیمت 24 اینچش رو حدودا گفتن 400 و خورده ای
    اما الان با توجه به معایبی که از این مدل برام گفتی تصمیم ام عوض شده و از طرف دیگه هم وقتی فکرش رو می کنم می بینم بجای مانیتور تلویزیون بهتره یک تلویزیون بگیرم چون موقع استفاده از مانیتور که دیگه امکان استفاده از تلویزیون نیست .
    شارپ منظورتون دقیقا چه مدلی هست ؟ خیلی دلم می خواست مدلLE8300 رو بگیرم بخاطر چهار رنگ بودنش ، اما متاسفانه 32 اینچ نداره .
    این 32 اینچ سونی که میگین منظورتون همون مدل EX650 هست ؟
    ترجیح میدم از بانه نگیرم چون نمیشه اطمینان کرد . مجبورم یک مبلغی روش بگذارم و با گارانتی بگیرم
    الان مشکل اصلی من اینه که درست نمی تونم تصمیم بگیرم که سونی بگیرم یا سامسونگ و ... . نمی خوام از خریدم پشیمون بشم
    برام کیفیت صدا و تصویر خیلی مهمه .

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اگه بودجتون حدود 400 هست اصلا به گارانتی دار بالای 24 یا 26 اینچ فک نکنید
    چون 32 گارانتی دار LCD از 1 تومن شروع میشه و LED از 1200 به بالا.
    xvision و صنام و برندهای داخلی یه مقداری ارزونترن اما نه خیلی.
    Last edited by parham511; 18-03-2013 at 19:31.

6. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اگه بودجتون حدود 400 هست اصلا به گارانتی دار بالای 24 یا 26 اینچ فک نکنید
    چون 32 گارانتی دار LCD از 1 تومن شروع میشه و LED از 1200 به بالا.
    xvision و صنام و برندهای داخلی یه مقداری ارزونترن اما نه خیلی.
    از سامسونگ تلفنی که پرس و جو کرده بودم گفتن زیر 32 اینچ ندارن . اما حضوری به چند تا فروشگاه سامسونگ که سر زدم گفتن مدل ES5550 دارن 22 اینچ قیمتش هم با گارانتی 650 تومن هست ، فول اچ دی ، انطباق تصویر 100 هرتز ( البته توی کاتالوگ نوشته انطباق تصویز : 100 هرتز و اسکن تصویر 50 هرتز که من نمی دونم یعنی چی ) و 2 مگا پیکسل ، به عنوان مانیتور هم میشه ازش استفاده کرد . نظرتون مورد این مدل سامسونگ چیه ؟

یک مدل دیگه هم دارن 26 اینچ هست ولی فول اچ دی نیست

مدل ایکس ویژن 22 اینچ رو از نزدیک دیدم تصویرش بد نبود ولی صداش اصلا جالب نبود
    من میخوام یک چیزی بگیرم که از خریدش پشیمون نشم واسه همین اگه مجبور بشم یک چیزی روی بودجه ام میگذارم و ال ای دی 32 اینچ می گیرم اما نمی دونم کدوم مارک و مدل بهتر هستند
    Last edited by Setareh 2006; 19-03-2013 at 05:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با توجه به بودجه و فضا ، تصمیم گرفتیم زیر 32 اینچ بگیریم .

این مدل الجی تقریبا به بودجتون نزدیکه.CS4600/4610

22 اینچ
    دارای قابلیت Clear voice II
    دارای قابلیت Infinite Surround
    دارای گیرنده داخلی دیجیتال
    بلندگوها : دارای قدرت 10+10 وات
    ورودی USB2.0 : 1 عدد
    Last edited by kambiz11000; 19-03-2013 at 09:42.

9. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

از سامسونگ تلفنی که پرس و جو کرده بودم گفتن زیر 32 اینچ ندارن . اما حضوری به چند تا فروشگاه سامسونگ که سر زدم گفتن مدل ES5550 دارن 22 اینچ قیمتش هم با گارانتی 650 تومن هست ، فول اچ دی ، انطباق تصویر 100 هرتز ( البته توی کاتالوگ نوشته انطباق تصویز : 100 هرتز و اسکن تصویر 50 هرتز که من نمی دونم یعنی چی ) و 2 مگا پیکسل ، به عنوان مانیتور هم میشه ازش استفاده کرد . نظرتون مورد این مدل سامسونگ چیه ؟

یک مدل دیگه هم دارن 26 اینچ هست ولی فول اچ دی نیست

مدل ایکس ویژن 22 اینچ رو از نزدیک دیدم تصویرش بد نبود ولی صداش اصلا جالب نبود
    من میخوام یک چیزی بگیرم که از خریدش پشیمون نشم واسه همین اگه مجبور بشم یک چیزی روی بودجه ام میگذارم و ال ای دی 32 اینچ می گیرم اما نمی دونم کدوم مارک و مدل بهتر هستند

نه 650 واسه یه 22 اینچ خیلی مبلغ زیادیه.... تازه حتما اون سامسونگ هم معایبی داره، و TVبی عیب نداریم.
    اون ایکس ویژن اگه 400 بدن خوبه، ضعف صدارو با یه اسپیکر 50-60 تومنی میشه برطرف کرد.
    من بودم یه LCD سونی مثلا cx520 از بانه میگرفتم 32 اگه پیدا شه حدود 650-600 در میاد اونجا، چون مونتاژ داخلیا هم اشکال خیلی دارن و اگه خراب شه پدر آدم درمیاد هی بره دنبال گارانتی و این چیزا.
    بازم این مدلا و این سایزا چیزی نیست که بتونم واستون تو سایتای خارجی بررسیشو بخونم و بگم چه مدلی بهتره.
    تصمیم با خودتون.

11. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

این مدل الجی تقریبا به بودجتون نزدیکه.CS4600/4610

22 اینچ
    دارای قابلیت Clear voice II
    دارای قابلیت Infinite Surround
    دارای گیرنده داخلی دیجیتال
    بلندگوها : دارای قدرت 10+10 وات
    ورودی USB2.0 : 1 عدد
    خیلی ممنونم از توجه شما
    قبلا تلفنی که از الجی سوال کرده بودم یک مدل 46000 معرفی کردن ولی گفتن 32 اینچ هست
    باید برم از نزدیک ببینمش

نه 650 واسه یه 22 اینچ خیلی مبلغ زیادیه.... تازه حتما اون سامسونگ هم معایبی داره، و TVبی عیب نداریم.
    اون ایکس ویژن اگه 400 بدن خوبه، ضعف صدارو با یه اسپیکر 50-60 تومنی میشه برطرف کرد.
    من بودم یه LCD سونی مثلا cx520 از بانه میگرفتم 32 اگه پیدا شه حدود 650-600 در میاد اونجا، چون مونتاژ داخلیا هم اشکال خیلی دارن و اگه خراب شه پدر آدم درمیاد هی بره دنبال گارانتی و این چیزا.
    بازم این مدلا و این سایزا چیزی نیست که بتونم واستون تو سایتای خارجی بررسیشو بخونم و بگم چه مدلی بهتره.
    تصمیم با خودتون.
    با توجه به ال ای دی بودن و فول اچ بودنش و ... فکر می کنم به همین خاطر مبلغش 650 تومنه .
    اگر بخوام همون ایکس ویژن رو بگیرم برای یک اسپیکر خوب چقدر باید هزینه کنم ؟ با توجه به اینکه ایکس ویژن حدود 400 و فکر کنم 90 هزار تومنه اگه اشتباه نکنم ، با هزینه ای که برای یک اسپیکر خوب باید بدم چقدر میشه ؟ آیا در مجموع همون مبلغ برای سامسونگ 22 اینچ نمیشه ؟
    من شناختی در مورد اسپیکر خوب و مبلغش ندارم . اگه راهنمایی کنی ممنون میشم .
    اگر از بانه بخوام بگیرم از کجا می تونم تهیه کنم که سرم کلاه نره .
    مگه کیفیت ال ای دی با ال سی دی تفاوت نداره ؟ به من گفتن که ال ای دی خیلی بهتر از ال سی دی هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

هر 2 این مدلا LED هستن و Full HD
    مثلا این اسپیکرو احتمالا میتونید 80 تومن تو تهران یا مشهد پیدا کنید، یا با 70-80 تومن یه اسپیکر 1.2 از یه برند دیگه بگیرید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LED عمرش بیشتر از LCD های عادی فلوروسنتی هست، فرق آنچنانی دیگه ایم ندارن ولی TV های گرون قیمت و با کیفیت معمولا همه به شکل LED ساخته میشن واسه همین این تصور هست که LED بهتره.

از بانه اطلاعاتی ندارم، تو گوگل سرچ کنید سایتهای فروش TV بانه پیدا میشن.
    اگه فاصلتون کمه خودتون برید و اگه زیاده معمولا پست میکنن و بعد هزینه رو میگیرن.
    من آشنایی ندارم و اطلاعی ندارم.

14. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من بودم یه LCD سونی مثلا cx520 از بانه میگرفتم
    هر 2 این مدلا LED هستن و Full HD
    الان من کمی گیج شدم چون شما گفتین این ال سی دی رو بگیرم و بعدش گفتین هر دو ال ای دی هستن !

گرفتن از بانه که برام مقدور نیست . من فکر کردم شما جایی رو که معتبر باشه می شناسین . پس بهتره که حالا ریسک نکنم و با گارانتی تهیه کنم .

با 70-80 تومن یه اسپیکر 1.2 از یه برند دیگه بگیرید.
    من از اسپیکر اطلاعات زیادی ندارم . منظور از اسپیکر 1.2 یعنی چی ؟ باید حتما از همین مدل گرفت ؟ سیم اسپیکر به سیستم وصل میشه یا به تلویزیون ؟ اگر بخوام فقط به عنوان تلویزیون استفاده کنم امکان استفاده از این اسپیکر با تلویزیون هست ؟

توی این سایتی که شما معرفی کرده قیمت اسپیکر رو نوشته 95 هزارتومن . هزینه ی ایکس ویژن و این اسپیکر روی هم تقزیبا همون هزینه ای میشه که برای سامسونگ 22 اینچ باید بدم .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •