پیشاپیش برای راهنماییتون ممنونم
یه کیس میخواستم (فقط کیس ) که وقتی چندین برنامه باز میکنم و همزمان 2 مرورگر اینترنتم باز باشه و برنامه تبدیل فرمت ویدئویی هم مشغول تبدیل فرمت باشه، آهنگم باز باشه و در حال پخش، IDM هم مشغول دانلود باشه، به هیچ عنوان هنگ نکنه. و همچنین برای بازی های استراتژیک وقتی که نیروهای بسیار زیادی ساخته میشن، هنگ نکنه و سیستمم بکشه ( مثل جنرال 2.5 وقتی از 8 تا نیروش استفاده میشه ). به هیچ عنوان نمیخوام موقع بازی سرعتش بیاد پایین. همچنین بازی فیفا 2013 هم نمیخوام وسطش تیک داشته باشه و نشه با گرافیک بالا بازیش کرد
ظرفیت هاردمم حتما میخوام 3 ترا باشه و هاردمم SSD باشه
راستی من زیاد تخصصی بلد نیستم و لطفا یخورده به زبان ساده تر راهنماییم کنین. تو ذهنم هارد 3 ترا و رم 8 گیگ Dual DDR3 هست و یه گرافیک 2 و یه مادربوردی که حتما از USB3 پشتیبانی کنه و CPU هم تو چنین سیستمی که من میخوام مسلما خیلی برام مهمه و فکر کنم I7 رو باید بگیرم. باز شما هم پیشنهاد بدین ببینیم چند در میاد. اگه گرافیکم رو بخوام 4 بندازم، خیلی گرون میشه؟ و کلا این سیستمی که مد نظرمه، قیمتش بالاتر از 2 میلیون و 600 میشه؟ اگه زور بزنم و تا سقف 3 میلیون بیارمش چه سیستمی میشه جمع کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که موندم بین ویندوز XP S3 Version 2013 و ویندوز 7 و یا 8، کدوماش رو روی این سیستمی که میخوام بگیرم نصب کنممن تا به حال چندین ساله فقط با XP راحت بودم و هستم و هنوز از ورژن 2006 سرویس پک 2 دارم استفاده میکنم
![]()