مشکل داشتن usbراست و پشت لب تاپ دل 5110بعد از عوض کردن ویندوز؟ و همچنین وایرلسم؟چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید یا درایور مربوطه را برای دانلود بگذارید.![]()
مشکل داشتن usbراست و پشت لب تاپ دل 5110بعد از عوض کردن ویندوز؟ و همچنین وایرلسم؟چکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید یا درایور مربوطه را برای دانلود بگذارید.![]()
دوست من اگه منظورت اینه که کار نمیکنن حتما درایور ها رو نصب نکردید برای دانلود درایور ها به این صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f بروید بعد درایور های مربوطه را دانلود کنید.
bebakhshid.vaghti mikham deriver buletooth labtabamo nasb konam in eror ro mide:
activate bluetooth using wireless switch
lab tabe man 5110 dell hast,bizahmat rahnemai konid,mamnun
داداش درایور رو اشتباه نصب میکنی تو گوگل سرچ کن دانلود نرم افزارDriver Geniusبعد که دانلود کردی اخرین نسخه درایور بلوتوس رو پیدا میکنه و دانلود کن!
نوشته خواهشمندیم بیزحمت همو کلید فعال سازی بلوتوث رو که با وایرلس یکی هست بزنید و ما نصبمان را ادامه میدهیم.مشکلی نیست دووست خوبم.دی
البته درایور که دوست عزیز پیست قبل هم گفتند برنامه خوبیه
Tapatalk HD
mohammad_4u bazam dorost nashod.un dokmeio k gofti mizanam vali taghiri ehsas nemishe
jalebe beduni vaghti windows 8 nasb mikonam buletoothesh kar mikone,vali vaghti windows 7 nasb mikonam bluetoothesh az kar miofte.
Fn +,f2 هست لبتاب ی صداییی میکنه با زدنش
باید تو دیواس مننجر شکل نصب نشده قطعه لبتاب و بلوتوث باشه.تو دیوایس منیجر که هستید میانبر وایرلس رو بزنید تا ببینید گزینش به دیوایس افزوده میشه.بعد نصب کنید
Tapatalk HD
Last edited by mohammadi_4u; 22-03-2013 at 18:56.
hamin kilido zadam hichi nemishe,deriver guinec ham natunes kari bokone,moghe nasbe derivere bluetooth in khata ro mide:
The Device may not be present or could have been ejected/unplugged from the system.insert or Reinsert Now
un kari ham k gofti tu device manager bokono natunestam anjam bedam,taze tu ghesmate bluetooth radios->generic bluetooth adapter
az kode 43 khata gerefte
mamnun misham baz rahnemaim koni
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)