سلام به دوستان گرامی با اینکه با این رویه جدید چندان موافق نیستم ولی برای مشارکت من هم این تاپیک را باز کردم .
![]()
سلام به دوستان گرامی با اینکه با این رویه جدید چندان موافق نیستم ولی برای مشارکت من هم این تاپیک را باز کردم .
![]()
Last edited by s.hossein45; 15-03-2013 at 13:03.
سلام حسین جون
خوب کاری کردی اومدی جات خالی بود عزیز
بعد دوربین نو مبارک عزیز شاترش برات بزنه، کی خریدی ؟
در مورد عکس ها اولی : بهتر بود دمش کامل توی کادر بود و کمی از جلو و بالا عکس حذف میشد
و دومی خیلی زیباست ، یه تفنگ (فکر کنم M1) از پشت شیشه ، اگه اون دو تا تفنگ تو بگ سوژه نبودند خیلی بهتر میشد کمی ادم قاطی میکنه
منتظر عکس های بیشتری ازت هستم ، موفق باشی
سلام : ممنون اوایل همین ماه گرفتمش . در مورد عکس اول حق با شماست . عکس دوم رو هم من از موزه نطامی باغ عفیف اباد شیراز گرفتم .اقایی که اسمش روی تفنگ هست رو میشناختم چند سال پیش هم برحمت خدا رفت ولی اصلا انتظار نداشتم اهل شکار بوده باشه وبعد هم تفنگ به موزه اهدا بشه . m1 که اسلحه جنگیه بنظر من باید برنو باشه.
Last edited by s.hossein45; 15-03-2013 at 23:40.
بدون شرح
![]()
سوژه خوبی هست٬ ولی احساس میکنم فکوس بیشتر روی قطرات آب هست تا روی پرندهها٬ البته اگر از ارتفاعی کمی بالاتر که عکس این پرندههای زیبا در آب هم دیده میشد عکس میگرفتی٬ به نظرم زیباتر بود ...![]()
سلام : با تشکر از توجهی که داشتید در کراپ زیر بنظر میرسه فوکوس بیشتر روی نیم رخ پرنده انجام شده تا قطرات اب.در مورد زاویه عکسبرداری هم فکر کردم اگر هم سطح پرنده عکس بگیرم عمق بیشتری به عکس میده اما نمیدونم روش درستی بوده یا نه .
![]()
Last edited by s.hossein45; 17-03-2013 at 20:25.
شکوفه بهاری
![]()
سلام : ماکرو
![]()
سلام این عکس رو فوق العاده دوست داشتم٬ ثبت خیلی خوب و قشنگی کردی دوست من![]()
سلام
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)