تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: جوهر نامريي (باکتری های اصلاح شده)

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض جوهر نامريي (باکتری های اصلاح شده)



    جوهر نامريي را فراموش كنيد! باكتريهاي اصلاح ژنتيكي شده، اكنون پيام‌ جاسوسان را در خود پنهان مي‌كنند.
    به گزارش ايسنا، اين شيوه جديد كه پنهان‌نگاري با مجموعه ميكروب‌هاي چاپ‌شده نام دارد، از مجموعه‌اي از گونه‌هاي اي‌كولاي اصلاح شده با پروتئين‌هاي فلورسنت كه در طيفي از هفت رنگ مي‌درخشند، استفاده مي‌كند.
    هر بخش پيام با دو رنگ رمزگذاري مي‌شود كه 49 تركيب ممكن را بوجود مي‌آورند. اين تركيبات براي حروف الفبا، اعداد 0 تا 9 و چند نماد ديگر كافي خواهد بود.
    به گفته «ديويد والت»، شيميدان دانشگاه «تافتز» كه رهبري اين پژوهش را بر عهده دارد، اين شيوه حتي مي‌تواند در كاربردهاي جاسوسي استفاده شود.
    پيامها در ظرف آگار در آزمايشگاه پرورش يافته، سپس به يك غشاي نازك منتقل شده و مي‌توان آن را با پست به گيرنده ارسال كرد. اين غشا در شرايط عادي، نانوشته به نظر رسيده؛ هنگامي آشكار مي‌شود كه گيرنده، اين باكتري را به يك محيط كشت و پرورش مناسب منتقل كند.
    اصلاح ژنتيكي، علاوه بر ارائه رنگ‌هاي مختلف فلورسنت به باكتريها، همچنين محيط كشت مناسب آنها براي پاسخگويي را تعريف مي‌كند؛ از اين رو نوع محيط كشت مي‌تواند مانند يك كليد مخفي عمل كند. براي مثال، باكتري‌هاي مهندسي شده با توانايي مقاومت در برابر آنتي‌بيوتيك خاص، تنها زماني به نماي يك پيام مي‌پردازد كه با يك ماده شيميايي خاص مواجه شود. در غير اين صورت، وجود هر آنتي‌بيوتيك ديگر، باعث توليد چيزهاي نامفهوم شده يا حتي ممكن است يك پيام اخطار براي استفاده از كليد اشتباه ارسال شود. به گفته «والت»، تركيب تعدادي از ويژگي‌هاي ژنتيكي مي‌تواند منجر به توليد هزاران كليد محتمل شود.
    حتي مي‌توان باكتريهايي توليد كرد كه ويژگي‌هاي فلورسنت خود را در طول زمان از دست داده و پيام‌هاي خود تخريب شونده را ايجاد كند.
    اين شيوه جديد البته اولين مثال از رمزنگاري زيستي نبوده و پيش از اين دانشمندان به پنهان كردن پيامها در دي‌ان‌اي پرداخته‌اند؛ اما به ادعاي «والت»، اين شيوه از كاربري آسان‌تري برخوردار است؛ چرا كه براي استفاده از شيوه دي‌ان‌اي حتما بايد در اين حوزه فعاليت داشته باشيد.
    با اين حال رمز باكتريايي از تراكم اطلاعات بسيار كمتري برخوردار بوده و اندازه پيام را محدود مي‌كند.

  2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •