تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نانوذرات نقره تهدیدی برای زیست‌بوم‌ها

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    10 نانوذرات نقره تهدیدی برای زیست‌بوم‌ها

    دانشمندان دریافته‌اند نانوذرات نقره که در محصولات مصرفی مختلفی استفاده می شوند، موجب کاهش یک سومی زیست توده گیاهان و میکروب‌ها تنها پس از گذشت پنج روز می شوند.

    به گزارش گروه بین الملل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دانشمندان دریافته‌اند نانوذرات نقره که در محصولات مصرفی مختلفی استفاده می شوند، موجب کاهش یک سومی زیست توده گیاهان و میکروب‌ها تنها پس از گذشت پنج روز می شوند. اگرچه یافته‌های اخیر که توسط تیمی از دانشگاه دوک انجام شده نتایجی مقدماتی محسوب می شوند، اما دانشمندان معتقدند نتایج حاصله بسیاری از اثرات ناشناخته نانوذرات نقره بر محیط زیست را آشکار کرده‌اند.
    نانوذرات نقره در بسیاری از پارچه‌ها، پوشاک، اسباب بازی‌ها، لوازم نوزاد، مواد ضد عفونی کننده و حتی خمیردندان‌ها استفاده می شوند. به گفته "بنجامین کولمن" از دپارتمان زیست شناسی دانشگاه دوک، دامنه اثرات نانوذرات نقره تاکنون به طور کامل مورد بررسی قرار نگرفته است. این در شرایطی است که استفاده از آنها در دامنه وسیعی از محصولات مصرفی رایج بوده زیرا توانایی کشتن باکتری‌هایی که موجب ایجاد بوهای نامطبوع می شوند را دارند. نانوذرات نقره مکانیزم‌های مختلفی را برای نابودی و آسیب رساندن به DNAمیکروبی بدون آسیب رساندن به سلول‌های انسان به کار می برند. نانوذرات نقره از طریق تصفیه خانه‌های فاضلاب‌ وارد محیط زیست می شوند. این عناصر فیلتر نشده و در نهایت به صورت کود حاصل از لجن فاضلاب وارد محیط زیست می شوند. به گفته کولمن، مقایسه کردن نتایج مطالعه اخیر با شرایط زیست بوم‌ها دشوار است. تنوع موجودات زنده و در معرض غلظت‌های کم قرار گرفتن از جمله عوامل موثر در این زمینه هستند. با این وجود، دانشمندان شیوه‌ای را برای ارزیابی اثرات نانوذرات نقره یافته‌اند. آنها از ساختارهای کوچکی به نام "Mesocosms" متشکل از گیاهان و میکروارگانیزم‌های مختلف استفاده کرده تا به شبیه سازی محیط زیست بپردازند. سپس پژوهشگران لجن حاوی نانوذرات نقره را در برخی از Mesocosms به کار برده و زیست توده آنها را با نمونه‌های عادی مقایسه کرده‌اند. بر همین اساس، گونه‌هایی مانند چمن معمولی کاهش زیست توده خود به میزان 32 درصد را تجربه کرده‌اند. این در شرایطی است که نه تنها گیاهان تحت تاثیر نانوذرات نقره قرار گرفته، بلکه آنزیم میکروب‌ها نیز کاهش داشته‌اند. نتایج این مطالعه نشان می دهد که نانوذرات نقره موجود در مواد بازیافتی از لجن فاضلاب تاثیرات منفی قابل توجهی بر زیست بوم‌ها دارند که از آن جمله می توان به تغییرات در ترکیب جامعه میکروبی، کاهش در زیست توده و فعالیت آنزیم برون سلولی اشاره کرد. بر همین اساس، بررسی اثرات بلند مدت نانوذرات نقره و بررسی نانوذرات دیگر در دستور کار تیم دانشگاه دوک قرار گرفته است.


  2. #2
    کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    پست ها
    1,855

    پيش فرض

    در واقع نقره نوعی دارو محسوب میشه و به خاطر قیمتش و ... هست که به جای اون از آنتی بیوتیک های معمول استفاده میشه. این موضوع تغریبن از قبل مشخص بود.
    Last edited by Saeed Dz; 14-03-2013 at 13:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •