تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: بابا یکی به من بگه آیفون 5 یا اس 3؟

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

10 بابا یکی به من بگه آیفون 5 یا اس 3؟

میخام از همه دوستان آیفون باز و اندروید باز سوال بکنم اگه حق انتخاب این دو مدل داشتید الان کدومارو برمیداشتید قیمت ملاک نیست؟

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

دوست عزیز، بی شک انتخاب سختیه و کاملا سلیقه ای! شما اول ببین با iOS بیشتر راحتی یا با Android. بعضی از افراد با صفحه نمایش آیفون راحت نیستن و صفحه نمایش GS III رو ترجیح میدن و برخی برعکس. شما باید تمام جوانب رو در نظر بگیرید و فکر کنید که با کدام راحت ترید.

3. 2 کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

والا از نظر سخت افزاری که گوشی پلاستیکیه سر تره

از نظر نرم افزاری چطور

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

والا از نظر سخت افزاری که گوشی پلاستیکیه سر تره

از نظر نرم افزاری چطور
    از نظر نرم افزاری آیفون با سیستم عامل iOS بی شک از GS III سر تره،‌ تمام بازی ها و برنامه ها به صورت رسمی اول برای iOS و بعد برای اندروید منتشر میشن

در iOS محدودیت هایی وجود داره که یه مقدار دست کاربرا رو میبنده به طور مثال، شما برنامه ها رو باید خریداری کنید و برای دانلود هرکدام از اونا باید پول مشخصی رو بپردازید. در غیر این صورت اگر بخواهید برنامه ها رو به صورت رایگان و کرک شده دریافت کنید باید محدودیت رو بشکنید. به شکستن این محدودیت Jailbreak گفته میشه. شما زمانی که جیلبریک میکنید قادر هستید تا تمامی برنامه ها و بازی ها رو به صورت رایگان و کرک شده بر روی آیفون خودتون نصب کنید و بدون مشکل اونارو اجرا کنید.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به شخصه SGS3 یا این که کمی صبر کنید برای SGS4
    آیفون دیگه بیش از حد محدوده
    کلا به نظرم آیپد ارزش خرید بالایی داره تو محصولات اپل و مکبوک ها
    آیفون هیچ چیز جدیدی هم برای ارائه نداشته و ارزش این همه پولی که پاش میره رو نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من بودم اس3 رو انتخاب می کردم البته با در نظر گرفتن قیمت اما ویدیویی در سایت digikalaهست که مقایسه بین این دو گوشیه که حرف هایی واسه گفتن داره

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بحث انتخاب بین این دوتا خیلی قدیمی شده ! به نظر من الان وقت مقایسه بین این دوتا نیست با این غول هایی که اومدن یا تو راهن
    اس 4 برای اینکه بتونه رقابت کنه باید محدوده قیمتش شبیه به اکسپریا z باشه ، فوقش 1 تومن بیشتر میدید ولی کاملا بروز هستید باهاش

9. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

اگر برنامه و بازی برات مهمه ، آیفون ولی اگر مهم نیست بازی های با کیفیت بیشتری رو گوشی داشته باشی آندروید .

تو سیستم عامل آندروید هم به نظر من صبر کنی برای HTC One یا S4 بهتر از S3 هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ツツツ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Թեհրանը

پيش فرض

از نظر بنده اصلا به مقایسه های سایت ها و... توجه نکنید s3 اونقدر سرتر از آیفون یا آیفون خیلی سرتر از s3 نیست که انتخاب سخت باشه!
    من حدود 1سال 4 داشتم بعدش s3 خریدم حدود 6 ماه دستم بود مثل یک کابوس بود force close هایی که میخوردن تو ذوق به شخصه 10 تا برنامه دانلود میکردم 4 تاش خراب بود همش رو هم از سایت های معتبر!چهره نه چندان زیبا باتری که خیلی خیلی کم استفاده بشه 2 روز نگه میداره.بعد فروختم و یه 5 32 گیگ خریدم واقعا لذتی که کار کردن با ios هست رو با هیچ سیستم عاملی عوض نمیکنم باتری رو کم استفاده کنم به راحتی 3تا4روز به شارژ نیاز نداره بازی و برنامه که یا با جیلبریک که هیچ وقت این کارو نکردم یا راه در رو ها که بالای 50 60 تا برنامه نصب کردم حتی یکیش هم مشکل نداشته!برای این که به حرفم برسید هر کدوم رو حدد یک یا دو هفته دست بگیرید و کار کنید..
    Last edited by ツツツ; 14-03-2013 at 02:50.

12. این کاربر از ツツツ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

از نظر بنده اصلا به مقایسه های سایت ها و... توجه نکنید s3 اونقدر سرتر از آیفون یا آیفون خیلی سرتر از s3 نیست که انتخاب سخت باشه!
    من حدود 1سال 4 داشتم بعدش s3 خریدم حدود 6 ماه دستم بود مثل یک کابوس بود force close هایی که میخوردن تو ذوق به شخصه 10 تا برنامه دانلود میکردم 4 تاش خراب بود همش رو هم از سایت های معتبر!چهره نه چندان زیبا باتری که خیلی خیلی کم استفاده بشه 2 روز نگه میداره.بعد فروختم و یه 5 32 گیگ خریدم واقعا لذتی که کار کردن با ios هست رو با هیچ سیستم عاملی عوض نمیکنم باتری رو کم استفاده کنم به راحتی 3تا4روز به شارژ نیاز نداره بازی و برنامه که یا با جیلبریک که هیچ وقت این کارو نکردم یا راه در رو ها که بالای 50 60 تا برنامه نصب کردم حتی یکیش هم مشکل نداشته!برای این که به حرفم برسید هر کدوم رو حدد یک یا دو هفته دست بگیرید و کار کنید..
    دوست عزیز مطمئنی آیفون 5 دستت بوده؟3-4 روز شارژ نگه میداشت؟مگه نوکیا 3310 هست که 3-4 روز شارژ نگه داره؟من الان آیفون 5 دستمه،خیلی معمولی استفاده کنی به زور 2 روز شارژ نگه میداره(معمولاً هر روز نیاز به شارژ داره)

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •