سلام
لطفا راهنمايي كنيد اسم اين ماشينا چيه؟ ( مدلش )
تو ايران گير مياد؟
![]()
سلام
لطفا راهنمايي كنيد اسم اين ماشينا چيه؟ ( مدلش )
تو ايران گير مياد؟
![]()
Chevrolet Camaro SS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره تو ایران پیدا میشه...از درب و داغون تا بازسازی شده و ترت میز...فقط نمیدونم دقیقا چه مدلهایی هست...
ولی همه مال دهه 70-80-90 اینان...
سلام.اسم این ماشین هست Bootleger.این ماشین تو ایران خیلی کمه.نمونه اونو یه بار تو سنندج و سیرجان دیدم.این از اون ماشیناییه که ذارای موتور خیلی قویه.شاید ظاهرش درب و داغون باشه ولی شتابش با یه فراری اسکودریا برابری میکنه.
ببخشید دوست من.اشتباه شد.اسم این ماشین هست chevrolet Chevelle ss.این ماشین همونتور که گفتم تو ایران خیلای کمه ولی هست.
![]()
Last edited by Graham reaper; 05-04-2013 at 18:25.
مرسي خودشه ....... نميدونين چه جوري ميشه آگهي مربوط به اين مدل رو ديد؟ در ايران ؟ قيمتش در خارج چنده؟
سلام.
اسم اون ماشین که توی پست اوله شورولت کامارو 1969 هست.
ماشین دومی شورولت مالیبو و کاملآ با کامارو متفاوته.
كجاش داغووونه.....
واسه خودش سلطانيه بابا....![]()
منم نگفتم داغونه!گفتم شاید ظاهرش داغون به نظر بیاد.![]()
راستي تا حالا به پلاكش دقت كردين؟؟؟؟؟؟
اسم ماشين روشه.......![]()
شوی کامارو
تو ایران هست ولی کم
یه مدل قدیمیش رو همیشه میذارن جلو مدرسه ما، نارنجیه، قدیمیه ولی خیلی تر و تمیزه.
ولی صاحبش خیلی غلط اندازه ما هم هیچ وخ نپرسیدیم قیمت ماشینش چقدره وگرنه خودم وقتی گواهینامه گرفتم حتما میرم میخرمش.
قیمت نو و به روزش هم خیلی زیاده اصن بهش فک نکن!
ولی مدل جدیدش خیلی خوشگله لامصب! اصن یه چیزیه برا خودش! تو قشم دو رنگش رو دیدم، یکیش سبز فسفری بود و اون یکی نارنجی و مشکی ولی هردوتاشون خیلی آس بودن وقتی از خیابون رد می شدن همه فقط همونا رو نگاه می کردن.
اما صاحباشون آدمای خیلی زشت و بدقیافه ای بودن...!!! خدایا! ببین چیا رو به کیا میدی... خوب یه ماشین خوبم به ما بده!
ولی جدا از اینا، اگه تو قرعه کشی هم یه ماشین خفن به ما بدن از پس پول بنزینش بر نمیاییم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)