تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: فروشگاه دارم ولی جواب نمیده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض فروشگاه دارم ولی جواب نمیده

سلام فروشگاه ساختم که محصولات سایتهای فروشنده رو میذاری توش و بعد از فروش بهتون پورسانت میده ولی تا حالا اصلا فروش نداشتم خودم از فروشگاهم خریدم دیدم کار میکنه ولی کسی نخریده انگار همه چی به گوگل لعنتی بستگی داره اگه رتبت خوب نباشه کلاه پس معرکست تبلیغات تو گوگل هم که فیلتر شده کسی راه حلی سراغ نداره واسه فروش بهتر یا بالا بردن رتبه سایت تو گوگل یا هرچیزی ممنون میشم اگه جواب بدین مرسی

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

ببین دوست عزیز قبل از هر چیز ببین که طراحی سایتت چجوری هست؟
    طراحی گرافیک و قالب خیلی چیز مهمیه و اولین عامل در جذب کاربر های معمولیه،شاید چیزی که طراحی کردی قالب و گرافیک جذابی نداره،این مورد رو اول از همه بررسی کن

دوما بگو ببینم چقدر برای سئو سایت زمان گذاشتی؟اصلا سعی کردی Seo سایتت رو بهبود بدی؟اگر نه خب معلومه که توی گوگل خبری از رتبت نیست!
    مبحث بهینه سازی موتور های جستجو مطلب مهم و سنگینیه.توی پست های اینجا نمی گنجه.بهتره یه سری به مقالات آموزشیش بزنی و بیشتر سر در بیاری

این دو عامل رو بررسی کن و اگر بازم نتیجه نگرفتی بیا مشکلتو اینجا مطرج کن
    موفق باشی

3. این کاربر از dracula_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام مرسی دوست من که جواب دادید قیافه سایتم بد نیست میتونید ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد سئو هم دارم کار میکنم بازم تشکر

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

آره ظاهر سایت مورده قبوله،پس بهتره روی سئو کار کنی.ابزار های زیادی هم هست واسه اینکار.یه چرخی هم تو اونا بزن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مرسی دوست گلم موفق باشی

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

سلام
    ببخشید ولی لود سایتت خیلی طول میشکه صفحاتت یه خورده نامرتبه
    الیته

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

مهم ترین مقوله در سئو سایت ابتدا نوشتن و فرستادن بی وقفه مطالب با یک فاصله مناسب هست و به تبع اون انتخاب کلمات کلیدی مناسب
    سپس ثبت سایت در موتور جستجو و ساخت نقشه سایت هست که خیلی تاثیر گزاره برای موتور های جستجو
    بعد از اون هم دیزاین سایت مهمه که از عکس کمتر استفاده کنیم و بیشتر بر پایه کد های جی کوئری و CSS سایت رو بسازیم تا در عین زیبایی سایت سبک باشه و کیفیت هم بالاتر میره اما نباید زیاده روی کنیم در استفاده از کدها که با تمام مرورگر ها سازگار بشه

سایر موارد مثله پسوند دامنه، کوتاه یا طولانی بودن دامنه و استفاده از افزونه، گرچه تاثیر داره اما در رتبه های بعدی باید قرار بدیم و بیشتر باید روی موارد اولی تاکید داشته باشیم
    پیشنهاد میشه کتاب 1 یا دو هزار یک رو حتما بخونید نویسنده مشهوری هم داره اما الان یادم نیست.

من زیاد در ظمینه سئو تخصص ندارم اما اگه سوالی دارید بپرسید تحقیق می کنم و جواب میدم

9. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

معمولا فروشگاه هايي كه محصولات همكاري در فروش رو ميفروشن همشون توضيحات يكساني براي محصولات استفاده ميكنن اگه بتوني كمي توضيحات رو ويرايش كنيد و يا خودتون توضيح اختصاصي بنويسيد نتيجه بهتري ميگيريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •