تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: انرژی منفی

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض انرژی منفی

سلام

بخشی بهتر از این جا برای سوال پیدا نکردم....

یه مدت هست که فکر میکنم انرژی منفی به خودم میدم یعنی اینکه مثلا فکر میکنم اگه امروز این جور بشه یا این کار درست

بشه عالیه یا باید کاری انجام بشه ولی قبلش تو ذهنم میگم انجام میشه ولی بر عکس در میاد یا کار خراب میشه

فکر میکنم یه جور انرژی منفی به خودم میدم کارا اون جوری که انتظار دارم انجام نمیشن......

دوستان در این زمینه کمکی میتونن بکنن

2. 4 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من خودم روی وجود انرژی منفی و مثبت شک دارم درباره مثالی که زدی شاید اینجور مواقع استرس انجام دادن اون کار باعث خراب شدنش بشه

ولی برای منم جالبه کسی درباره وجود انرژی مثبت و منفی اطلاعاتی داره در اختیار بذاره

4. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اگه صحبت درباره تلقین هست، که این ریشه کاملا علمی داره و صحیحه یعنی تلقین مثبت می تونه تاثیرهای مثبت بگذاره و تلقین منفی تاثیر های منفی، البته همش در مغز خود شخص هست و ریشه اش هم از کم و زیاد شدن استرس و اضطراب و آرامش و اینهاست و اینطور نیست که کسی به چیزی فکر کنه و دنیای بیرون و قوانین طبیعت بر اساس اون تغییر کنه و این خرافات.

وگرنه ما چیزی به اسم انرژی مثبت و منفی نداریم.

6. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

اگه صحبت درباره تلقین هست، که این ریشه کاملا علمی داره و صحیحه یعنی تلقین مثبت می تونه تاثیرهای مثبت بگذاره و تلقین منفی تاثیر های منفی، البته همش در مغز خود شخص هست و ریشه اش هم از کم و زیاد شدن استرس و اضطراب و آرامش و اینهاست و اینطور نیست که کسی به چیزی فکر کنه و دنیای بیرون و قوانین طبیعت بر اساس اون تغییر کنه و این خرافات.

وگرنه ما چیزی به اسم انرژی مثبت و منفی نداریم.
    منظورم اینجوری نیست که با فکر کردن به موضوع مربوطه بشه روی محیط اطراف تاثیر گذاشت

یعنی شما میگین
    تلقین منفی و مثبت بیشتر به این مسایل مربوط میشه ؟یعنی میتونه تاثیر بزاره؟

راهی هست که بشه (به قول شما خرافات ) رو دور کنیم و نسبتش به این احتمالات رو کم کنیم؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میشه انرژی مثبت و منفی رو نسبتش داد به میدان الکتریکی که بدن موجود زنده ایجادش میکنه یعنی همون میدان حیاتی ؟

این قسمت رو بخونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم و زیاد شدن میدان الکتریکی و پتانسیل حاصل از این میدان ممکنه همون انرژی باشه که روی امواج مغزی هم

تاثیر میذاره یا تلقین و تغییر در امواج مغزی ،میدان حیاتی (که مجموعه ای از کل اثرات بارهای الکتریکی تولید شده در بدن هست)رو تحت تاثیر بذاره ..

(البته این در حد حدس و فرض هست )

9. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

بخشی بهتر از این جا برای سوال پیدا نکردم....

یه مدت هست که فکر میکنم انرژی منفی به خودم میدم یعنی اینکه مثلا فکر میکنم اگه امروز این جور بشه یا این کار درست

بشه عالیه یا باید کاری انجام بشه ولی قبلش تو ذهنم میگم انجام میشه ولی بر عکس در میاد یا کار خراب میشه

فکر میکنم یه جور انرژی منفی به خودم میدم کارا اون جوری که انتظار دارم انجام نمیشن......

دوستان در این زمینه کمکی میتونن بکنن
    سلام دوست عزیز من رافائل هستم و تازه عضو شدم و ببخشید که نظر میدم.
    شما دچار وسواس فکری شدید.چیز مهمی نیست اگه به موقع براش اقدام کنید مثل تفکرات مثبت .یا اینکه مثلا هی تو سرت میگی وای اگه الان مثلا یه ماشین قرمز از اینجا رد شه یه اتفاق بد میفته و این حرفا بزار اون ماشین رد شه بعد ببین واقعا هیچ اتفاقی نمیوفته بعد یواش یواش حساسیت و وسواست از بین میره.درمان دارویی هم هست.اگه درمانش نکنی دچار افسردگی میشی البته به مرور زمان نه یه ماهه و یه شبه.

یه چیزه غیر علمیه دیگه اون بالایی کاملا علمی و به دور از خرافات بود این هم این که واقعا انرژی منفی هست بله هست و افرادی هستند که این انرژی رو می تونن دور کنن از شما می تونن با انرژی چی یا کارم بهتون انرژی بدن و خطوط انرژی بدنتون رو باز کنن.ولی پیدا کردن افرادی که واقعا این توانایی رو داشته باشن مشکگله و به هر کسی نمیشه اعتماد داشت.و در ضمن باید خودتون هم به این چیز ها باور داشته باشید وگرنه از اول تا آخر کار طرف رو مسخره می کنید.

11. 2 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

میشه انرژی مثبت و منفی رو نسبتش داد به میدان الکتریکی که بدن موجود زنده ایجادش میکنه یعنی همون میدان حیاتی ؟

این قسمت رو بخونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم و زیاد شدن میدان الکتریکی و پتانسیل حاصل از این میدان ممکنه همون انرژی باشه که روی امواج مغزی هم

تاثیر میذاره یا تلقین و تغییر در امواج مغزی ،میدان حیاتی (که مجموعه ای از کل اثرات بارهای الکتریکی تولید شده در بدن هست)رو تحت تاثیر بذاره ..

(البته این در حد حدس و فرض هست )
    سلام.نه این بحث میدان مغناطیسی غلطه.بدن ما هیچ عکس العملی در برابر امواج مغناطیسی (البته در طیفی خاص) نداره و انرژی الکتریکی هم همینطور.
    اون چه شما مطرح کردید من دقیقا میدونم چیه متاسفانه کم لطفی از مترجمین هست و باور شما مبنی بر وجود نیرو اطراف ما صحیح هست ولی مغناطیسی و انواع دیگه نه حتی اثبات شده که روح هم وزن داره و آزمایشش در یوتوب هم هست.اگر بخواید بیشتر توضیح می دم.الان احساس میکنم داریم بیراهه میریم از موضوع تاپیک.

13. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظر من هر کس بنا به نجوه تفکرش زندگی می کنه و مسلما تلقین وجود داره وکمک می کنه.ولی اونجور که شما می گی شاید اثرش به اون قدرت نباشه.شما بنا به تواناییهای فکری و جسمی و ... تون یه کار رو می تونید انجام بدید یا نمی تونید.درسته که ذهن تا حدودی می تونه کمک کنه و اعتماد به نفس و ... تاثیر خوبی تو انجام درست کار داره ولی این دلیل نمی شه که ادم هر کاری رو بتونه با این روش انجام بده.مثلا یه فوتبالیست تواناییهای خاص خودش رو داره و شما اگه تو زندگیتون فوتبال بازی نکرده باشید مسلما از پس این کار بر نخواهید امد! حالا هر چقدر می خواید تلقین کنید و انر÷ی "به اصطلاح" مثبت بفرستید! شما همیشه این احتمال رو بدید که اگه تو یه کاری موفق نشدید خیلی ربطی به طرز فکرتون نداره و خیلی کارها هستند که با انر÷ی مثبت و ... هم از دست خیلیها بر نمی اد.مثلا دلیلی نداره من تو یه کاری که توش تخصص ندارم موفق بشم.مثلا یه پرو÷ه عمرانی بگیرم و توقع داشته باشم خوب از آب دربیاد.در حالی که هیچ سررشته ای تو این موضوع ندارم.انجام یه کار به فاکتورهای زیادی بستگی داره که نقش بقیه فاکتورها می تونه بعضی وقتها خیلی مهمتر از طز فکر و تلقین و انر÷یهای مثبت و منفی باشه.هر چند خودم زیاد به این انر÷یها و حرفهای ماورایی که می زنند اعتقادی ندارم.مگه مطلبی که از متد علمی رد شده باشه و به این روش توضیح داده بشه.در غیر این صورت به نظرم حرف مفته.خودمم زیاد تحقیق نکردم که تا چه حد این مطالب علمی باشه و کدومشون درسته

15. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

وحیدجان؛ لطفن با دقت بخونید.

من هم فکر نمیکنم دلیل خرابی کارهای شما به خاطر چیزی به نام انرژی منفی باشه. شما یه کاری رو انجام میدین
    و به خاطر اینکه فک میکنید کارتون درست انجام نمیشه ، باعث انرژی منفی میشید و این انرژی منفی باعث خرابی
    کارتون میشه ؟! نه..

اول بگم که بین پروسه ی انجام دادن کاری و به نتیجه رسیدن اون کار چند تا فاکتور وجود داره :

فاکتور x رو برای تلاشهای مثبت شما و شرایط قابل کنترل در نظر میگیریم
    فاکتور y رو برای واکنشهای مقابل شما که همگی غیرقابل کنترل هستند در نظر میگیریم.

بعضی کارها اصلن دارای فاکتور y نیستند یا نزدیک به صفر هستند و تمام اون کار رو میشه کنترل کرد و بخوبی به انجام رسوند.
    مثلن شما تصمیم میگیرید که "یک ساعت دیگه اتاقتون رو مرتب کنید و وسایل رو تر و تمیز کنید." در این پروسه ی قرمز تقریبن
    میشه گفت فاکتور y ما صفره. یعنی شما اگه به خوبی تلاش کنی و یه برنامه ریزی خوب داشته باشی ، میتونی اتاقت رو مث
    دسته ی گل کنی.

یه سری کارها هم به طور چشم گیری فاکتور y دارند، مثلن شما "میخوای بری وام بگیری" تمام تلاشهات رو میکنی ضامن جور
    میکنی ، پول میخوابونی تو حساب و ... و تمام کارهایی که نیازه از طرف خودت انجام میدی؛ باقیـش چی میشه ؟ باقیش همون
    فاکتورهای غیر قابل کنترل y هستند که هیچ کاریشون نمیشه کرد.. مثلن اینکه آیا بانک موجـــــودی داره یا نداره .. خب طبیعتن
    نمیشه اینارو کنترل کرد برای همه هم به همین شکله ارتباطی هم به انرژی و این بحثها نداره.

یه حالت دیگه هم هست ، همون "فردی که رفته بانک وام بگیره" رو در نظر بگیرید ، این فرد تموم کارهارو ردیف میکنه حتی بانک
    موجودی هم داره و بیشتر چیزها درست پیش رفته... فقط میمونه درخواست از رئیس بانک.. اونجا رفتار و منش شما خیلی تعیین
    کننده است. رئیس بانک میبینه شما یه آدم مثبت اندیش و دقیق و با شخصیت هستی ، وام رو بهتون میده.. در نقطه ی مقابل
    این قضیه مدیر بانک میبینه که شما فردی حیله گر و بدظاهر و .. هستی.... خب طبیعیه که بهت وام نمیدن. بازم نمیشه گفت
    انرژی منفی.. این تلاشیه که شما باید در جهت داشتن یک ظاهر خوب میکردی و نکردی

یه بعد دیگه از قضیه هم به طور ساده اینه :

- شما کلن اون کار مورد نظر رو به خوبی انجام نداده اید و به همین خاطر منطق ذهنتون میگه کار درست پیش نمیره ، که در آخر هم همین میشه و منطقیه.

17. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شانس هم میتونه باشه
    مثلا بعضی افراد کلا خوش شانس هستند یا بعضی ها بدشانس
    یا بعضی روزها روز بدشانسی هست یا مثلا یه چند وقتی آدم میوفته رو بد شانسی
    درسته که از لحاظ علمی نمیشه شانس جادو دعا و... رو اثبات کرد ولی این دلیل نمیشه که وجود ندارن شاید داشته باشن
    همونطور که خدا و روح و جن و معجزه رو نمیشه از لحاظ علمی ثابت کرد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •