تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: پرینتر لیزری رنگی بصرفه تره یا جوهر افشان؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض پرینتر لیزری رنگی بصرفه تره یا جوهر افشان؟؟؟

سلام
    تو مشخصات پرینتر رنگی لیزری Samsung CLP-320 این نوشته بود

نوع کارتریج: دارای 4 تونر به شماره 409
    کارکرد کارتریج:
    تونر مشکی برای چاپ 1500 برگ متن
    تونر زرد برای چاپ 1000 برگ متن
    تونر قرمز برای چاپ 1000 برگ متن
    تونر آبی برای چاپ 1000 برگ متن

تو یه سایت قیمت تونرهای c m y هر کدوم 89 و تونر k (سیاه) 101 تومن بود. جمعش میشه 368 تومن. کارکرد تونر رو 1000 در نظر بگیریم 368000 تقسیم بر 1000 هزینه چاپ هر برگ میشه 368 تومن؟؟؟!!!
    درسته؟؟؟

برای پرینتر جوهر افشان (Canon PIXMA MG5340) کارتریج سیاه 39 تومن و کارتریج cmy هم39 تومن بود، کارکرد حدوداً 200 صفحه در نظر بگیریم میشه 78000 تقسیم بر 200 = 390 تومن!!!

2. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام.من خودم عکاسم و کلا چه سیا سفید چه رنگی پرینت باید زیاد بگیرم.از وقتی پرینتر خودم خراب شده و کارتریج گرون کلا میدم بیرون برام عکسامو چاپ کنن و پرینت هم همینطور واقعا خیلی به صرفه تره تازه برای من که این همه کار دارم با پرینت و چاپ و این چیزا.
    برای من اگر 2 سال بدم بیرون دقیقا معادل این هست که یک پرینتر رنگی مورد نیازمو بخرم تازه با دردسر های خاص خودش مثل هزینه های گزاف کارتریج و خرابی و شارژ کارتریج .الانم که دوستان تعمیراتی چاپگر لطف میکنن قشنگ کارتریجو می ترکونن که یه نو شو بخری ازشون.

4. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    جوهر افشان با تانک فوق العاده به صرفه هست.

6. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.من خودم عکاسم و کلا چه سیا سفید چه رنگی پرینت باید زیاد بگیرم.از وقتی پرینتر خودم خراب شده و کارتریج گرون کلا میدم بیرون برام عکسامو چاپ کنن و پرینت هم همینطور واقعا خیلی به صرفه تره تازه برای من که این همه کار دارم با پرینت و چاپ و این چیزا.
    برای من اگر 2 سال بدم بیرون دقیقا معادل این هست که یک پرینتر رنگی مورد نیازمو بخرم تازه با دردسر های خاص خودش مثل هزینه های گزاف کارتریج و خرابی و شارژ کارتریج .الانم که دوستان تعمیراتی چاپگر لطف میکنن قشنگ کارتریجو می ترکونن که یه نو شو بخری ازشون.
    گفتیم شاید برای چاپ فاکتور یه پرینتر بخریم، گاهی وقتا هم چند برگ رنگی یا بعضی وقتا چیزی مثل بروشور چاپ کنیم، فکر میکردم هزینه رنگی لیزری کمتر در میاد اما اینطوری که حساب کردم از جور افشان بیشتر در میاد
    هزینه چاپ سیاه سفید هم حساب کردم حدود 90 تومن بود

8. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سلام
    یه چیزایی درباره تانک شنیدم
    با تانک هزینه چاپ چقدر میشه، مثلاً این کارتریج CLI426 که زده کارکرد 400 برگ، با تانک میشه چند برگ؟؟

10. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

گفتیم شاید برای چاپ فاکتور یه پرینتر بخریم، گاهی وقتا هم چند برگ رنگی یا بعضی وقتا چیزی مثل بروشور چاپ کنیم، فکر میکردم هزینه رنگی لیزری کمتر در میاد اما اینطوری که حساب کردم از جور افشان بیشتر در میاد
    هزینه چاپ سیاه سفید هم حساب کردم حدود 90 تومن بود
    نه.دنبال تانک و این حرف ها هم نرو.این مسیر ها رو من 10 سال دارم میرم.اولا یه هزینه تانک که خودش پول یه پرینتر هست میفته رو دستت.دوما جوهر که ارزون نمیشه پول جوهر رو در نظر داشته باش.سوما زشتی تانک و 100 تا مشکل دیگه هم هست.
    پیشنهاد من برای شما اینه که بری بازار از این چاپگر حرارتی ها بگیری با کاغذ رولی مخصوص که مناسب چاپ فاکتور هست.هر فاکتور حدودا برات 12 تا 20 تومن در میاد خدا رو شکر کاغذشم که هست.دردسر تعویض کارتریج هم بعد عمر مفیدش که 5 ساله پیش میاد که اونم چیزی نیست.کار چاپ بروشور رو هم بده بیرون بهتره.گول هیچ کسم تو زمینه خرید پرینتر نخور من به اندازه کافی گول خوردم شما که برادر مایی دیگه نخور.حالا باز هم خواستی خدای نکرده گوش شیطون کر پرینتر بخری فقط hp یا brother مدل های لیزری سیا سفید خوبه بقیه مارک ها چرته مخصوصا epson که واقعا یک بار مصرفه.برادر که بعیده گیر بیاری ولی هست مخصوصا من تو میدان انقلاب چندتا مغازه دیدم.تازه اینا رو هم که گیر بیاری نمی تونی از دست عزیزان تعمیر و سرویس پرینتر جون سالم بدر ببری و حتما کارتریجتو خراب می کنن که یه نو بخری.

12. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    داداش دست شما هم درد نکنه پ خ تون رسید من چون تازه عضو شدم نتونستم با پ خ جواب بدم گفتم همین جا به رسم ادب ازتون تشکر کنم.حتما به اون تاپیک سر می زنم و ممنون لطف کردی و امیدوارم تو کارت موفق باشی.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نه.دنبال تانک و این حرف ها هم نرو.این مسیر ها رو من 10 سال دارم میرم.اولا یه هزینه تانک که خودش پول یه پرینتر هست میفته رو دستت.دوما جوهر که ارزون نمیشه پول جوهر رو در نظر داشته باش.سوما زشتی تانک و 100 تا مشکل دیگه هم هست.
    پیشنهاد من برای شما اینه که بری بازار از این چاپگر حرارتی ها بگیری با کاغذ رولی مخصوص که مناسب چاپ فاکتور هست.هر فاکتور حدودا برات 12 تا 20 تومن در میاد خدا رو شکر کاغذشم که هست.دردسر تعویض کارتریج هم بعد عمر مفیدش که 5 ساله پیش میاد که اونم چیزی نیست.کار چاپ بروشور رو هم بده بیرون بهتره.گول هیچ کسم تو زمینه خرید پرینتر نخور من به اندازه کافی گول خوردم شما که برادر مایی دیگه نخور.حالا باز هم خواستی خدای نکرده گوش شیطون کر پرینتر بخری فقط hp یا brother مدل های لیزری سیا سفید خوبه بقیه مارک ها چرته مخصوصا epson که واقعا یک بار مصرفه.برادر که بعیده گیر بیاری ولی هست مخصوصا من تو میدان انقلاب چندتا مغازه دیدم.تازه اینا رو هم که گیر بیاری نمی تونی از دست عزیزان تعمیر و سرویس پرینتر جون سالم بدر ببری و حتما کارتریجتو خراب می کنن که یه نو بخری.
    ممنون، احتمالاً همین کار رو بکینم که شما گفتید
    اما هزینه چاپ چقدر زیاد شده، (واسه سیاه سفید) قبلاً با 40000 تومن میشد یه تونر گرفت و 1500 برگ هم چاپ میکرد، هزینه چاپ 25 تومن میشد، اما الان ...

چاپگر حرارتی منظورتون ایناست؟
    فيش پرينت چاپگر حرارتي متن، باركد و گرافيك
    Last edited by tiyam 01; 10-03-2013 at 09:47.

15. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

فکر کنم همینا باشه از این کوچکتر هم هست باید برید ببینید از نزدیک .1500 تا هم نیست حرارتی ها تا 7000 یا 8000 برگ می زنه.خوده پرینترش هم بین 300 تا 500 هست.

17. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فکر کنم همینا باشه از این کوچکتر هم هست باید برید ببینید از نزدیک .1500 تا هم نیست حرارتی ها تا 7000 یا 8000 برگ می زنه.خوده پرینترش هم بین 300 تا 500 هست.
    1500 تا منظورم لیزری سیاه سفید بود،
    چاپگر حرارتی فکر نکنم اینجا باشه احتمالاً باید از شهر دیگه تهیه کنن،
    عرض چاپ تو یکی 8 سانتیمتر بود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •