تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: راهنمائی جهت خرید تونر رنگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

14 راهنمائی جهت خرید تونر رنگی

سلام

من یه پرینتر HP - laser jet - cp 1025 دارم . دیروز 3 رنگ تونرش تموم شد و امروز میخوام با راهنمائیهای اونیکی تاپیک تونرشو شارژ کنم .
    میشه راهنمائی کنید به نظر شوما چه تونری (پودر ) بگیرم که هم کیفیت حفظ بشه هم پرینترم آسیبی نبینه هم پول زیادی ندم ؟
    و اینکه برای شارژ هر کدوم ار تونر ها چند گرم پودر لازمه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یعنی هیشکی نمیدونه چه مارک تونری بهتره ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تونر کرونا مدل 1215 رو بگیر 50 گرم هست جواب کارتو می ده همونجا چیپشم می تونی بخری
    شارژ این دستگاه هم چون درام کیتش سوا هست. خیلی راحت
    موفق باشی

4. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

تونر کرونا مدل 1215 رو بگیر 50 گرم هست جواب کارتو می ده همونجا چیپشم می تونی بخری
    شارژ این دستگاه هم چون درام کیتش سوا هست. خیلی راحت
    موفق باشی

مرسی
    آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
    حالا که رفتم تونر خریدم چرا

داداش این تونرو دادن بهم KEMEYA 1215
    هیجده هزار تومن هم بابتش پیاده شدم .
    جنسش خوبه ؟ بده ؟ رفته تو پاچم ؟
    قیمتش چی ؟ به قیمت خریدم یا بازم رفته تو پاچم !؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من امتحان نکردم ولی 50 گرم کرونا هر رنگش حدود 10 الی 11 هستش. اگر 18 هر رنگشو خریدی و 50 گرم هستش که خیلی اشتباه کردی ولی اگر چهار رنگ رو خرید 18 خیلی قیمتش خوبه

7. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مرسی دوست عزیز واسه راهنمائی و مخصوصا واسه اون جمله ات که گفتی خیلی راحته .
    من این مارکی که شوما گفتینو پیدا نکردم اما سه مارک مختلف که میگفتن خوبه رو گرفتم (پارت . کمیا و یه مارک دیگه که یادم نیست) و تا اینجا به این نتیجه رسیدم کمیا از بقیه بهتر بوده . البته همه مارکها تو کل مغازه ها دونه ای هیجده هزار تومن بودن (حتی یکی از مغازه ها همینا رو لیبل قیمت زده بود 25 هزار تومن) و هرچی گشتم جائیکه ارزونتر بده پیدا نکردم . میگفتن 90 گرمه و هر کدوم واسه یه بار شارژ کافیه که همینم شد . سری بعد بیشتر میگردم که 10 یا 11 که گفتیو پیدا کنم . به جز ایرانشهر که جای ارزونتری نیست هست ؟
    راستی این تونر عوض کردن چه کار راحتی بود بیخودی این مغازه دارا هی میترسوندن مارو . اولیش 3 ساعت طول کشید تا دستم را بیفته اما سه تای بقیه رو همه شونو تو یه ساعت و نیم عوض کردم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    درباره این پرینترهای رنگی لیزری
    4 تا کارتریج ( یه مشکی و سه رنگی) رو خودشون دارن و هر کاتریج حدود 100 تومنه درسته؟
    وقتی تونر تموم شد باید چکار کرد؟ کارتریج جدید گرفت یا میشه اونا رو شارژ کرد؟ اگه شارژ میشه هزینه شارژ هر 4 تا کارتریج چقدر میشه و چند بار میشه کارتریج رو شارژ کرد و کِی احتیاج به خرید کارتریج هست؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی دوست عزیز واسه راهنمائی و مخصوصا واسه اون جمله ات که گفتی خیلی راحته .
    من این مارکی که شوما گفتینو پیدا نکردم اما سه مارک مختلف که میگفتن خوبه رو گرفتم (پارت . کمیا و یه مارک دیگه که یادم نیست) و تا اینجا به این نتیجه رسیدم کمیا از بقیه بهتر بوده . البته همه مارکها تو کل مغازه ها دونه ای هیجده هزار تومن بودن (حتی یکی از مغازه ها همینا رو لیبل قیمت زده بود 25 هزار تومن) و هرچی گشتم جائیکه ارزونتر بده پیدا نکردم . میگفتن 90 گرمه و هر کدوم واسه یه بار شارژ کافیه که همینم شد . سری بعد بیشتر میگردم که 10 یا 11 که گفتیو پیدا کنم . به جز ایرانشهر که جای ارزونتری نیست هست ؟
    راستی این تونر عوض کردن چه کار راحتی بود بیخودی این مغازه دارا هی میترسوندن مارو . اولیش 3 ساعت طول کشید تا دستم را بیفته اما سه تای بقیه رو همه شونو تو یه ساعت و نیم عوض کردم .
    تونر کرونا رو تو اینترنت سرچ کن میاره. شرکت هست نقش آیندگان ابیانه. می تونی بخری وجه رو بریزی به حسابشون و برات ارسال کنن کاری که برای من می کنن. کیفیتش واقعا عالی قیمت 50 گرمش هست تقریبا 11 تومان ارزون بخر استفاده کن حالشو ببر.
    90 گرم نمی تونه تو این کارتریج جا بشه دروغه 45 گرم بزور جا می شه

11. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    درباره این پرینترهای رنگی لیزری
    4 تا کارتریج ( یه مشکی و سه رنگی) رو خودشون دارن و هر کاتریج حدود 100 تومنه درسته؟
    وقتی تونر تموم شد باید چکار کرد؟ کارتریج جدید گرفت یا میشه اونا رو شارژ کرد؟ اگه شارژ میشه هزینه شارژ هر 4 تا کارتریج چقدر میشه و چند بار میشه کارتریج رو شارژ کرد و کِی احتیاج به خرید کارتریج هست؟

ممنون
    عزیز جان این کارتریج قیمتش هست حدود 200 هزار تومان اگر 100 تومان خریدی طرح هست اصل نیست.
    ولی به راحتی شارژ می شه. کارتریج بخر و می تونی چیپشم بخری.
    هر موقع کارتریج تموم شد شارژش کن (پیغام می ده)

13. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عزیز جان این کارتریج قیمتش هست حدود 200 هزار تومان اگر 100 تومان خریدی طرح هست اصل نیست.
    ولی به راحتی شارژ می شه. کارتریج بخر و می تونی چیپشم بخری.
    هر موقع کارتریج تموم شد شارژش کن (پیغام می ده)
    هنوز چاپگر نخریدیم که
    دارم تحقیق میکنم بیبنم هزینه چاپ چطور در میاد، کدوم بصرفه تره
    کارتریح هر رنگ 100 تومن بود، 4 رنگ c+m+y+k جمعاً حدود 400 تومن. مگه اینطوری نیست؟
    هزینه شاررژ 4 تا رنگ چفدر میشه، چند برگ میزنه؟

آپدیت: هزینه شارژ تو فروم همسایه گفته بودن 130 و یکی دیگه گفته بود 200-240 تومن (هر 4 کاتریج)
    Last edited by tiyam 01; 25-03-2013 at 00:51.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •