تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: دو سیستم رو بهم وصل کردم اما در باز کردن پوشه های خطای عدم دسترسی میده؟

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 دو سیستم رو بهم وصل کردم اما در باز کردن پوشه های خطای عدم دسترسی میده؟

سلام دوستان من دو تا سیستم رو با ویندوز 7 بهم وصل کردم و یه درایو رو به اشتراک میزارم اما وقتی از سیستم روبرو میام روی درایو کلیک میکنم باز شه این خطا زیر رو میده ؟؟؟؟؟؟

Last edited by samadsam; 08-03-2013 at 14:16.

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب روش راست کلیک کنید properties رو بزنید پرمیشن هاشو تغییر بدید جوری که سطح دسترسیش به اون یکی کامپیوتر هم بخوره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من دو تا سیستم رو با ویندوز 7 بهم وصل کردم و یه درایو رو به اشتراک میزارم اما وقتی از سیستم روبرو میام روی درایو کلیک میکنم باز شه این خطا زیر رو میده ؟؟؟؟؟؟

دوستان باید توجه داشته باشید که ویندوز سون بطور پیش فرض یک سری تنظیمات امنیتی انجام می دهد که باعث بروز این مشکل می شود . راه حل هم بدین صورت است که پس از شیر کردن فولدر مورد نظر ، روی فولدر راست کلیک و سپس properties ، بعد به زبانه security می رویم ، روی edit کلیلک می کنیم ، سپس روی add بعدا advanced کلیک می کنیم . حال در پنچره باز شده روی find now کلیلک و منتظر می مانیم تا یوزرها رو پیدا کنه . حالا در پنجره پائین evryone را پیدا و روی آن دو کلیکه و سپس ok می کنیم . حالا پاین پنجره باز شده چک باکس full control را تیک می زنیم ( محض احتیاط تمام تیک ها زده شود ) . حالا apply و سپس ok . از این پس این فولدر به راحتی توسط سایر سیستم های متصل به شبکه قابل دسترس خواهد بود .

امیدوارم مشکل دوستان حل شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •