سلام
یه مشکل برای من پیش اوده و امروز وقتی مانیتور روشن کردم دیدم یک پیکسل سبز رنگ خیلی کوچک بر جای مونده.کسی میتونه راهنمایی کنه چیجوری میشه حلش کرد؟
LG E1940 LED
مرسی
سلام
یه مشکل برای من پیش اوده و امروز وقتی مانیتور روشن کردم دیدم یک پیکسل سبز رنگ خیلی کوچک بر جای مونده.کسی میتونه راهنمایی کنه چیجوری میشه حلش کرد؟
LG E1940 LED
مرسی
?????? up
ببین توی مانیتورهای CRT معمولا" وقتی این مشکل پیش میومد که مانیتور رو جا به جا میکردیم و در اثر تغییر میدان مغناطیسی تنظیمات رنگ مانیتور بهم می ریخت و چندین پیکسل تغییر رنگ میدادن و سبز رنگ میشدن ولی این موضوع توی مانیتورهای LED و LCD بوجود نمیاد و معنی نداره . بنابراین به نظرم برای حل این مشکلت با خدمات مانیتورت تماس بگیر و ازشون راهنمایی بخواه .
Last edited by alilosting; 09-03-2013 at 15:29.
اتفاقا منم مانیتورو وقتی جا به جا کردم اینطوری شد.
همونطور مه گفتم توی مانیتورهای led مثل crt تنظیمات خاصی برای تنظیم میدان مغناطیسی و برطرف شدن این مشکل وجود نداره ولی چند تا پیشنهاد :
1- روی دکمه auto/set یه کلیک بکن چون این دکمه یه کوچولو تصویر رو جابه جا میکنه و ممکنه مشکلت برطرف بشه .
2- توی menu برو روب setting و reset factory رو بزن تا اگه تنظیمات رنگ تصاویرت بهم خورده ، برگرده به همون تنظیمات اولیه ... شاید اینجوری مشکلت حل بشه .
از طرفی ممکنه اطراف مانیتورت یه سری وسیله های برقی وجود داشته باشه که توی میدان مغناطیسی مانیتورت مشکل ایجاد کرده باشه .. مثل اسپیکر و ... اینارو هم از برق بکش ..
اگه همه اینکارا رو انجام دادی و مشکلت حل نشد حتما" با خدمات پس از فروش مانیتورت تماس بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)