تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشاوره برای خرید بلوری پلیر سه بعدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض مشاوره برای خرید بلوری پلیر سه بعدی

سلام.اگه میشه منو راهنمایی کنید برای خرید بلوری سه بعدی.من الان یه دستگاه r6s plus pro دارم .ولی یکی دو تا مشکل هست که خواستم بلوری پلیر بگیرم.
    یکی اینکه یک هارد خریدم 1 ترابایت .منتها وقتی پر از فیلم شد دیگه نمیشد کاریش کرد.باید فیلمامو پاک میکردم و به جاش فیلمهای جدید میریختم.
    دوم اینکه با این دستگاه که نگاه میکنم فیلمها خیلی سه بعدی نیست.نمیدونم دقیقا چطور بگم ولی با بلوری پلیر که نگاه میکنی میبینی خیلی از اشیا انگار از صفحه تصویر میزنه بیرون.ولی با این دستگاه که نگاه میکنی ، عمقی که بهت میده بیشتر پشت صفحه تلویزیون هستش.مثلا اگه یه منظره دور کوهستانی باشه ، خیلی خوب و پر عمق نشون میده ولی اگه یه جایی تو تصویر یه چیزی به سمت بیننده پرتاب میشه حداکثر تا یکی دو سانتی از صفحه تلویزیون میزنه بیرون و اونجوری نیست که دقیقا بیاد تو چشمت ، آدم سرشو بدزده.فکر میکنم یه اسمی هم داره این مسئله که عمق تصویر پشت صفحه تلویزیون هستش تا جلوش ، ولی نمیدونم چیه.
    خلاصه میخواستم منو راهنمایی کنید برای خرید بلوری سه بعدی
    قیمتش هم تا 600 یا 700 تومن.ترجیحا هم از مدلهایی باشه که هر region رو نشون میده.ضمنا دوستان اگر بانه خرید کردن یا جایی میشناسن که مطمئن باشه ممنون میشم معرفی کنن.با تشکر

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.اگه میشه منو راهنمایی کنید برای خرید بلوری سه بعدی.من الان یه دستگاه r6s plus pro دارم .ولی یکی دو تا مشکل هست که خواستم بلوری پلیر بگیرم.
    یکی اینکه یک هارد خریدم 1 ترابایت .منتها وقتی پر از فیلم شد دیگه نمیشد کاریش کرد.باید فیلمامو پاک میکردم و به جاش فیلمهای جدید میریختم.
    دوم اینکه با این دستگاه که نگاه میکنم فیلمها خیلی سه بعدی نیست.نمیدونم دقیقا چطور بگم ولی با بلوری پلیر که نگاه میکنی میبینی خیلی از اشیا انگار از صفحه تصویر میزنه بیرون.ولی با این دستگاه که نگاه میکنی ، عمقی که بهت میده بیشتر پشت صفحه تلویزیون هستش.مثلا اگه یه منظره دور کوهستانی باشه ، خیلی خوب و پر عمق نشون میده ولی اگه یه جایی تو تصویر یه چیزی به سمت بیننده پرتاب میشه حداکثر تا یکی دو سانتی از صفحه تلویزیون میزنه بیرون و اونجوری نیست که دقیقا بیاد تو چشمت ، آدم سرشو بدزده.فکر میکنم یه اسمی هم داره این مسئله که عمق تصویر پشت صفحه تلویزیون هستش تا جلوش ، ولی نمیدونم چیه.
    خلاصه میخواستم منو راهنمایی کنید برای خرید بلوری سه بعدی
    قیمتش هم تا 600 یا 700 تومن.ترجیحا هم از مدلهایی باشه که هر region رو نشون میده.ضمنا دوستان اگر بانه خرید کردن یا جایی میشناسن که مطمئن باشه ممنون میشم معرفی کنن.با تشکر
    با توجه به قیمت دیسک های بلوری 3d اگر شما برای خرید هر دیسک 20 تومان هزینه کنید و فضا و نگهداری این دیسک ها رو در نظر بگیرید به این نتیجه می رسید که هارد بهتر و با صرفه تره

در مورد خیلی سه بعدی نبودن فیلم ها هم من و 2 نفر از دوستانم این تست رو انجام دادیم با سه مدل بلوری پلیر و 3 مدل اچ دی پلیر یه سورس تست کردیم هیچ تفاوتی در پخش 3d نداشتن و همه به این نتیجه رسیدیم که با توجه به امکانت اچ دی پلیر ها خرید بلوری پلیر ها در حال حاضر هزینه اضافه است
    من در کل به این نتیجه رسیدم توقع ما از فیلم های سه بعدی بیشتر از پیشرفت این تکنولوژی در حال حاضره ...

3. 2 کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •