سلام.اگه میشه منو راهنمایی کنید برای خرید بلوری سه بعدی.من الان یه دستگاه r6s plus pro دارم .ولی یکی دو تا مشکل هست که خواستم بلوری پلیر بگیرم.
یکی اینکه یک هارد خریدم 1 ترابایت .منتها وقتی پر از فیلم شد دیگه نمیشد کاریش کرد.باید فیلمامو پاک میکردم و به جاش فیلمهای جدید میریختم.
دوم اینکه با این دستگاه که نگاه میکنم فیلمها خیلی سه بعدی نیست.نمیدونم دقیقا چطور بگم ولی با بلوری پلیر که نگاه میکنی میبینی خیلی از اشیا انگار از صفحه تصویر میزنه بیرون.ولی با این دستگاه که نگاه میکنی ، عمقی که بهت میده بیشتر پشت صفحه تلویزیون هستش.مثلا اگه یه منظره دور کوهستانی باشه ، خیلی خوب و پر عمق نشون میده ولی اگه یه جایی تو تصویر یه چیزی به سمت بیننده پرتاب میشه حداکثر تا یکی دو سانتی از صفحه تلویزیون میزنه بیرون و اونجوری نیست که دقیقا بیاد تو چشمت ، آدم سرشو بدزده.فکر میکنم یه اسمی هم داره این مسئله که عمق تصویر پشت صفحه تلویزیون هستش تا جلوش ، ولی نمیدونم چیه.
خلاصه میخواستم منو راهنمایی کنید برای خرید بلوری سه بعدی
قیمتش هم تا 600 یا 700 تومن.ترجیحا هم از مدلهایی باشه که هر region رو نشون میده.ضمنا دوستان اگر بانه خرید کردن یا جایی میشناسن که مطمئن باشه ممنون میشم معرفی کنن.با تشکر