تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک تیره شدن تصویر بعداز خاموش کردن سه بعدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض کمک تیره شدن تصویر بعداز خاموش کردن سه بعدی

دیروز رفتم توی منوی مخفی برای تغییر کشور که بتونم از اینترنت تی وی استفاده کنم حالا وقتی سه بعدی رو روشم میکنم وخاموش میکنم تصویر تیره وتاریک میشه وقتی تلویزیونو خاموش رو.شن میکنم درست میشه ازد وستان کسی هست کمک کنه ممنون میشم تلویزیونم سامسونگ6950هستش

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

انشالله درس شه
    اما من هنوز نفهمیدم چرا اینقد بعضیا منو مخفی میرن، با وجود اینکه هر روزم تو تاپیکا کلی آدم میان و میگن به مشکل خوردن و کلا یا تصویر ندارن یا تصویر نگاتیوی شده یا ...
    Last edited by parham511; 08-03-2013 at 01:33.

3. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دیروز رفتم توی منوی مخفی برای تغییر کشور که بتونم از اینترنت تی وی استفاده کنم حالا وقتی سه بعدی رو روشم میکنم وخاموش میکنم تصویر تیره وتاریک میشه وقتی تلویزیونو خاموش رو.شن میکنم درست میشه ازد وستان کسی هست کمک کنه ممنون میشم تلویزیونم سامسونگ6950هستش
    دوست عزیز

دستور العمل زیر را انجام بده انشالله درست بشه و بعد تنظیمات را از نو انجام بده ولی دیگر به منوی مخفی دست نزن
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزیز

دستور العمل زیر را انجام بده انشالله درست بشه و بعد تنظیمات را از نو انجام بده ولی دیگر به منوی مخفی دست نزن
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
    ممنون فقط چه موقع دکمه exitرا بزنم وقتی توی حالت استند بای هستش یا وقتی که روشن هستش بعد از کجا بفهمم که این دستور انجام شدش بازم تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون فقط چه موقع دکمه exitرا بزنم وقتی توی حالت استند بای هستش یا وقتی که روشن هستش بعد از کجا بفهمم که این دستور انجام شدش بازم تشکر
    دوست عزیز

وقتی که روشن است. خودش پیغام می دهد چون باید از نوع تنظیم شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •