تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: افسرده‌ها سگ و گربه نگه می‌دارند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1 افسرده‌ها سگ و گربه نگه می‌دارند

رئیس انجمن روانشناسی بالینی ایران در گفت‌وگو با فارس:
    افسرده‌ها سگ و گربه نگه می‌دارند
    خبرگزاری فارس: یک روانشناس بالینی گفت: متأسفانه افراد افسرده، گوشه‌گیر، خجالتی و افرادی که دوست خوبی ندارند اقدام به نگهداری سگ و گربه می‌کنند چرا که می‌خواهند همدم و سنگ صبور نداشته خود را در حیوانات پیدا کنند.

حمید یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهار داشت: رابطه انسان با حیوانات اهلی یک رابطه تاریخی است چرا که در طول تاریخ، انسان با حیوانات ارتباط گسترده‌ای داشته و برای رفع نیاز خود اقدام به دست‌آموز و اهلی‌کردن آنها کرده است.این روانشناس بالینی ادامه داد: نگهداری از حیوانات برای شکار و به منظور تأمین معاش، همچنین برای محافظت از جان و مال همواره مرسوم و متداول بوده اما نگهداری از سگ و گربه در آپارتمانهای امروزی جای تأمل دارد.رئیس انجمن روانشناسی بالینی ایران افزود: نگهداری سگ و گربه مانند یک تب و بیماری در جامعه ناهنجاری ایجاد کرده است است باید دید چه اتفاقی افتاده و در پیدایش این قضیه چه عواملی دخیل بوده‌اند که گرایش به نگهداری از حیوانات در آپارتمانهای پایتخت افزایش یافته است.وی ادامه داد: در وهله اول می‌توان چنین برداشت کرد که تعاملات فرهنگی، انتقال فرهنگ از فضای مجازی، گسترش فضاهای اینترنتی و تهاجم فرهنگی در این زمینه تأثیرگزار بوده است.رئیس انجمن روانشناسی بالینی ایران افزود: بخشی دیگر می‌تواند ناشی از تقلید و الگوبرداری از دیگران و چشم ‌و ‌هم‌چشمی باشد و مسئله بعد نیز به روان افراد برمی‌گردد.یعقوبی گفت: متأسفانه افراد افسرده، گوشه‌گیر، خجالتی و افرادی که دوستان و شبکه حمایتی خوبی ندارند اقدام به نگهداری حیوانات به خصوص سگ و گربه می‌کنند چرا که می‌خواهند آن همدم و سنگ صبور نداشته خود را در حیوانات پیدا کنند.این روانشناس بالینی اظهار داشت: وقتی یک فرد با یک سگ یا گربه در خیابان راه می‌رود ناخودآگاه همه افراد به او نگاه می‌کنند و این نگاه و توجه باعث می‌شود آن فرد احساس خوشایندی داشته باشد و به خود ببالد.یعقوبی ادامه داد: متأسفانه این دیده شدن برای فردخجالتی و کمرو به عنوان پاداشی محسوب می‌شود تا خلاءهای عاطفی خود را پر کند.رئیس انجمن روانشناسی بالینی ایران گفت: در زمان‌های گذشته افراد با همسایه‌های خود مراوده داشته و خلاءهای عاطفی خود را پر می‌کردند اما امروزه آپارتمان نشینی، کاهش تعاملات اجتماعی و تمایل به تنهایی باعث شده تا افراد سنگ صبوری نداشته باشند؛ از سوی دیگر حیوانات به خاطر بخشش و گذشتی که دارند و بعد از دعوا و اعتراض با اندک غذایی بر می‌گردند نظر و توجه افراد منزوی و تنها را به خود جلب کرده اند.انتهای پیام/

2. 4 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظر من که این خبر چرت محضه.خیلیا رو دیدم سگ دارند و اصلا هم افسرده نیستند.حیون خونگی لذت داره به دلیل اینکه مثل بچه میمونه ولی دردسر های بچه رو نداره

4. 5 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا
    من هم کلی دوست و رفیق دور و بر خودم دارم و آدم شادی هم هستم . ولی سگ هم دارم و این دلیل نمیشه که افسرده هستم .
    پس اونایی که شیر و پلنگ و ببر نگهداری میکنن لابد وضعشون خیلی خرابه و از نظر روانی نابود حساب میشن

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

ولی من نمیتونم با این کنار بیام که یه حیون مثل بچه ست!

8. این کاربر از abdolahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

به نظره من اونایی که افسردگی دارن معمولا برای حیوانات دلسوزی بیشتری بروز میدن

10. این کاربر از Rjoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حالا بطور کلی گفته شده! نه اینکه هرکی سگ داره یا گربه داره افسردست!
    کلیتی وجود نداره، این آقا و امسال ایشون بر طبق چی این صحبت ها رو میکنن؟!

وی ادامه داد: در وهله اول می‌توان چنین برداشت کرد که تعاملات فرهنگی، انتقال فرهنگ از فضای مجازی، گسترش فضاهای اینترنتی و تهاجم فرهنگی در این زمینه تأثیرگزار بوده است
    حرف این فرد یه چیز دیگه ای هستش و اون عنوان پوشش برای این موضوع. از طرفی در فرهنگی که سگ یا حیوانات دیگه رو نجس میدونه و ... نباید انتظار نظرات جز این رو داشت.
    Last edited by Saeed Dz; 09-03-2013 at 02:22.

12. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •