سلام دوام باطری برام خیلی مهمه کیفیت صفحه نمایش . بیشتر استفادمم اینترنت و کار با اتو کد هستش با بوجه 1 و نیم میشه الان چیزی مطابق با انتظارات من پیدا کرد. ممنون از دوستان
سلام دوام باطری برام خیلی مهمه کیفیت صفحه نمایش . بیشتر استفادمم اینترنت و کار با اتو کد هستش با بوجه 1 و نیم میشه الان چیزی مطابق با انتظارات من پیدا کرد. ممنون از دوستان
سلام دوست عزیز با 1/5 میلیون الان Cor i3 میتونی تهیه کنی یا اگه خوب بگردی دست دوم Cor i5 ---- ولی یک لبتاپ دیگه هم هست که با 300 تومن بیشتر میشه خریدش خودمم چند وقتیه تو کف این لبتاپ موندم چون تمام مشخصاتش عالیه مخصوصا باطری و کیفیت صفحه نمایشش . .ولی کسی رو ندیدم داشته باشه یا اطلاعاتی در مورد عملکردش بده ----- ایجا کسی هست کمک کنه؟؟؟؟؟ اینم مشخصاتش : ----مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.4 کیلوگرم - ساخت آلمان پردازنده: Intel 3210M Core i5 2.5GHz UpTo 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT620M 1024 MB UpTo 2560 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام: Fujitsu AH532
ممنونم دوست عزیز بابت راهنماییتون مشخصاتشو همین الان نگاه کردم واقعا عالی هستش با این قیمت . با مارک فوجیستو اشنایی دارم . بازم ممنون
ای بابااااااااا کجااااااااا دوستان ؟![]()
خوب یه نفر بگه این فوجیتسو چجوریاس ؟ منم خیلی میخوام نظر بقیه رو بدونم راجع به فوجیتسو
دوست من
من یک دونه سفارش دادم از دیجی کالا
مدل دقیق Fujitsu AH532 - Core i5 - Ram 4GB - VGA 1GB GT620
فردا صبح رسید تست میکنم اینجا خبر میدم.
مرسی داداش منم بین این مدل فوجیتسو و لنوو موندم مشخصاتشون کلا شبیه قیمت هم نزدیک بهم من یکیش رو می خرم شما میشه این مدل رو مزایا و معایبش رو بگید ممنون میشم
خوب بالاخره لپ تاپ رسید و تست شروع شد.
صفحه نمایشش خوبه ولی مات نیست (زیر نور کم نمیاره زیاد)
صفحه کلیدش خیلی نرمه و حساس. (ولی برچسب فارسی نداشت ماله من)
صدای اسپیکرش واقعا واضحه و از تکنولوژی DTS Boost استفاده شده.
صدای لپ تاپ در حین انجام عملیات عین لپ تاپ های دیگه هست و معمولی.
درهای لپ تاپ هم به نرمی و با استحکام باز و بسته میشن
در کل خوبه دیزاینش ولی ظاهرش خیلی شاخ نیست طراحی معمولی داره و در کل لپ تاپ معمولی ره به بالا محسوب میشه البته شما داری 1800 میدی و یک core i5 میخری.
روی کارتن و پشت دستگاه made in germany - و مونیخ آلمان هست.
روی باتری زده made in japan
گارانتی یکساله دیجی کالا هم داره.
سوال دیگه ای بود درخدمتم
تست باتری رو فراموش نکن
در کل انتخاب خوبی داشتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)