تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 65

نام تاپيک: من یکی که دارم گیج میزنم: 46 اینچ تا 3.5 برای دیدن فیلم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه marmad67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

9 من یکی که دارم گیج میزنم: 46 اینچ تا 3.5 برای دیدن فیلم چی بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلااااااااااااااااااام
    حدود یه هفته است تصمیم گرفتیم یه تلویزیون بخریم و من کارم شده پرسه زدن هی تواین سایت و اون سایت دنبال مشخصات یه تلویزیون ایده ال .
    هرکسی هم یه چیز میگه یکی میگه فقط سونی ! اون یکی میگه سونی هم سونی های قدیم الان فقط دوره دوره سامسونگه !
    خلاصه انگار بیشتر سلیقه ای حرف میزنن.منم هرچی بیشتر میخونم بیشتر گیج میشم و تصمیم گیری برام سخت تر.
    من خودم دنبال کیفیت تصویر عالی ام و دوام هم برام مهمه .ترجیحا ًFULL LED باشه آخه میگن FULL LED ها از EDGE LED بهترن .زیاد در قید سه بعدی و اسمارت نیستم و نمیخوام برا چیزی که کارم نمیاد پول الکی بدم ولی اینطور که از وبگردی فهمیدم تلویزیونهای سه بعدی تصویر دو بعدیشون بهتره !
    میخوام 46 اینچ و تا سقف 3.5 باشه
    یه نفر آشنا هم پیدا کردم (یزد)قیمتاش مناسبه (واقعا مناسبه ؟)
    خودش بهم پیشنهاد کرده یکی از این دوتا رو بردارم
    1- LG LS4600 47 inch LED : 3050000
    2-SONY EX650 46 Inch : 3200000
    خودش میگه سامسونگ زیاد الان تعریفی نداره ولی من بدم نمیاد مثلا این مدلهای ES6950 ,D6960 زیاد تعریفشو خوندم.البته میگن کیفیت پنلهای سری D از سری ES بیشتره
    با این قیمتهای نجومی حالا ، اصلا طرف پاناسونیک که نمیشه رفت مگه پلاسما که اونم چون خونمون یخورده روشنه فک کنم مناسب نباشه.
    سونی هم که میگن فرمت MKV و زیرنویس فارسی رو پشتیبانی نمیکنه.
    بخدا دارم دیوونه میشم. شبا خواب تلویزیون میبینم !!
    خواهش میکنم راهنماییم کنید ، جای دوری نمیره !!

2. 2 کاربر از marmad67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

LS4600 ال جی رو که ندیدم اما مدلش پایینه،
    EX650 سونی رو دیدم حسابی لرزش داره و پنلش در حد سری 5 سامسونگه، خیلی ضعیفه

با این بودجه و برای دیدن فیلم منم ES6960 سامسونگو پیشنهاد میکنم. من es6950 دارم و واسه فیلم خدایی عالیه، خیلی ازش راضیم، امکانات جانبیشم دیگه فوله فوله. ES6960 یه رده بالاتره باز و بهتر.
    Last edited by parham511; 05-03-2013 at 23:55.

4. 5 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ممنون از توجهتون
    این مدل Lg رو میشه شیرفهمم کنید که مثلا چند سری بعد از اون اومده ؟میدونم مدلای جدیدش LM هستن میخوام بدونم اون چند LEVEL پایین تره ؟
    من برا خودم نظرم رو همون ES6950 چون به بودجم بیشتر میخوره.راستی درباره سری D نظرتون چیه؟ کیفیتشون بهتره؟
    یه مدل سونی تو این رنج قیمت هست 40 اینچ LED؟ برا کسی میخوام . مثلا 520 چطوره؟

6. این کاربر از marmad67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

راستی نظرتون درباره قیمتاش چیه؟ مناسبه؟
    الان ES6950 46 چنده؟

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اون ال جی جدیده اما مدل ارزون قیمت امسال هست، سری D سامسونگ ندیدم اما شنیدم خوبه ولی پیدا نمیشه و سری ES جدیدتر هست، به نظرم بهتره جدیدترشو بگیری که خیالت از امکانات بروزتر و پشتیبانی بهتر راحت باشه،
    من بودم سمت سونی نمیرفتم، TVهای زیر 4-5 میلیونش فقط پول اسم میگیرن و تصویر و امکانات خوبی ندارن.

ES6950 سایز 46 بدون بلوری هدیه حدود 3300.
    موفق.

9. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام بازم از توجه و پاسخ سریعتون متشکرم
    تازگیا شنیدم قراره قیمتها کمتر شه.همین الانشم یه 200 از قیمت سونی ها افتاده. به نظرتون بهتره صبر کنم تا ارزونتر بشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قیمتها کمی اشتباس فکر نمی کنم EX650 سونی با گارانتی بازرگانی ایران رو 3.200 بدهند این قیمت دقیقا قیمت بدونه گارانتی اون این مدل رو با گارانتی بازرگانی ایران اگر 3.880 گیر بیارید هنر کردید . ( تا 4 - 5 روز پیش که اینطور بود ) .
    به نظر من بهترین انتخاب 6960 سامسونگ الان می تونید تو تهران با حدود 3.300 پیدا کنید یزد رو نمی دونم به هر حال هر چیزی یه خوبی داره یه بدی خوبی سونی دوام اونه که البته یه چیز 100% هم نیست ضمن این که مدلی که شما می گید خیلی چیز جالبی نیست سونی الان خیلی گرونه مگر این که بدونه گارانتی بخواهید اونم فقط سری HX .
    از نظر من 6960 بهترین انتخاب با جمع کردن همه موارد از قبیل قیمت و کارائی که حسن های اونه و چیزهای مثل دوام و ماندگاری که ضعف های اونه

اگر دوام خیلی براتون مهمه 42 اینچ ER5 پاناسونیک هم بد نیست 3 بعدی نیست کیفیت تصویر خوبی داره و با یه سینمای خانگی حدود 4.500 قیمت خود تی وی تقریبا 3.700 این است

12. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یه سوال دیگه: این مدل 6950 گیرنده دیجیتال داخلی داره ؟ اگه آره یعنی وقتی از م.هواره قطع بشه بازم کانالهای داخل رو نشون میده؟
    و اینکه کیفیت پخش کانالهای داخل که فک کنم کیفیت sd میشه ، رو این مدل چطوره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

قیمتها کمی اشتباس فکر نمی کنم EX650 سونی با گارانتی بازرگانی ایران رو 3.200 بدهند این قیمت دقیقا قیمت بدونه گارانتی اون این مدل رو با گارانتی بازرگانی ایران اگر 3.880 گیر بیارید هنر کردید . ( تا 4 - 5 روز پیش که اینطور بود ) .
    به نظر من بهترین انتخاب 6960 سامسونگ الان می تونید تو تهران با حدود 3.300 پیدا کنید یزد رو نمی دونم به هر حال هر چیزی یه خوبی داره یه بدی خوبی سونی دوام اونه که البته یه چیز 100% هم نیست ضمن این که مدلی که شما می گید خیلی چیز جالبی نیست سونی الان خیلی گرونه مگر این که بدونه گارانتی بخواهید اونم فقط سری HX .
    از نظر من 6960 بهترین انتخاب با جمع کردن همه موارد از قبیل قیمت و کارائی که حسن های اونه و چیزهای مثل دوام و ماندگاری که ضعف های اونه

اگر دوام خیلی براتون مهمه 42 اینچ ER5 پاناسونیک هم بد نیست 3 بعدی نیست کیفیت تصویر خوبی داره و با یه سینمای خانگی حدود 4.500 قیمت خود تی وی تقریبا 3.700 این است
    این قیمت ها رو خودش به ما داده که اگه ازش بخریم قراره باهامون همین قدر حساب کنه.
    راستی 6950 و 6960 ، full led اند یا edge led?
    ماندگاری سامسونگ نسبت به سونی چقدر کمتره؟
    چون فضا یه کم بزرگه باید حداقل 46 بگیرم.
    دوستان دیگه پیشنهادی ندارند با این بودجه؟
    Last edited by marmad67; 06-03-2013 at 19:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قیمت هاش درسته ولی مدل سونی قطعا با گارانتی بازرگانی ایران نیست .
    هیچ کدام این ها Full LED نیستند با این بوجه امکان خرید full LED نیست ضمن این که این آپشن به خودی خود ضامن خوب بودن تی وی نیست معمولا به مدلی مثل HX925 سونی Full LED می گند که خوب اصلا با بوجه شما سازگار نیست .
    ببینید این که می گم ماندگاری اولا با این که خودم گفتم خیلی عبارت درستی نیست در ضمن یک چیز قابل اندازه گیری هم نیست .
    به طور کلی استاندارد های ساخت سونی بالاتر از سامسونگ همین والا اصلا بعید هم نیست که مثلا شما EX650 بخری خیلی زودتر از سامسونگ مدل 6960 یه نفر دیگه خراب بشه .
    همه تی وی های که اینجا اسم برده شده گیرنده داخلی دیجیتال دارند کیفیت کانال ها هم کمی بهتر از انالوگه ضمن این که گرفتن این کانال ها هیچ ارتباطی به ماهواره نداره ( البته نه بطور 100% ) و رله انها زمینی و با انتن های معمولی این کانال ها رو می گیرید نه با دیش . اگر منظور از قطع شدن مثلا مواقعی که فوتبال زنده داره پخش میشه و از کانال های ماهواره با اصطلاح قطع میشه شما می تویند همان موقع با گیرنده دیجیتال فوتبال رو تماشا کنید .

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •