خودت خواستی

1. کوه ها افتضاح کار شدن,یکم نرم ترشون کن توی سیستم Unity Terrain اصلاً فرق خاصی نمیکنه که بخوای نگران پلیگان باشی.
2.ارتفاعات کوه ها تکسچرشون رو تغییر بده تا از تنوع تکسچر بهتری برخوردار باشه,اصلاً فکر حجم بازی هم نباش چون ارتفاعات بالا اصلاً به خوبی دیده نمیشن و میتونی با تکسچرهای سایز پایین ردیفش کنی.
3.یکم از درخت استفاده کن,مثلاً یه تیکه رو کاملاً صاف کن بجای کوه ولی در عوض پر کن درخت و یک Box Collider سرتاسرش بکش که کلاً نشه ازش در شد.
4.رفلکت بدی به ماشین ها خیلی خوب میشه,حتی میتونی به ماشین اصلی که ما سوارش هستیم Real Time Reflection بدی,کدش راحته با 100 خط میتونی کلی امکانات بهش بدی و کلی بهینه کنی,مثلاً اینکه چه Layer هایی رو رندر کنه,تا چه فاصله ای رو رندر کنه و غیره.

.
5.Image effect ها میتونن خیلی تاثیر بذارن,یکم Chromatic و Light Ray و Anamorphic و غیره استفاده کن, فقط Light ray آماده روی خود یونیتی در حد قابل قبول هست بقیه رو بدو دنبالش,در ضمن اصلاً برای من اهمیت نداره یونیتی Free داری,مهم اینه که کیفیت کارت داره حالم رو به هم میزنه

و فقط چون میشناسمت و خیرت رو میخوام دارم بهت اینا رو توضیح میدم.
6. در ادامه نبود سایه هم که بدترش کرده,نور پردازی و Ambient کلاً در حد افتضاح,انگار نه انگار روزه روشنه,یه طرف کوه کلاً سیاه شده,روی زمین از نرمال مپ استفاده بکنی هم کارت بهتر جلوه میکنه,در نهایت از Global Illumination و Indirect shadow آفلاین تحت Lightmap استفاده کن یکم کارت اتمسفر و حس بگیره.
7.یه اسکای باکس آشغالی هم انداختی که روی Unity هست دیگه داره حالم ازش بهم میخوره هر کی هر چی با یونیتی میسازه اینم استفاده میکنه.
یکمی مدل هم بریز توش به شدت محیط خلوت و بی در و پیکری داره متاسفانه.
همینایی که گفتم رو تفکیک کن 15-20 تا مورد میشه چند تا یکی کردم بهت بر نخوره مثل قدیم

اینا رو برطرف کن بهونه هم نیار,تا بعد یه 10-15 تا ایراد خوشگل دیگه بگیرم,همه رو یجا بگم نابود میشی دوباره تصمیم میگیری بازیسازی رو بذاری کنار.
در ضمن این همه کار میکنی یوقت النگوهات نشکنه

من رو ببینی موهام 3 متر بلند شده وقت ندارم برم کوتاه کنم,24 ساعت دارم کار میکنم دلخوشیم 20 دقیقه ای هست که توی هفته میرم توی انجمنا

چند وقت دیگه میای میبینی شدم عین گوجه فرنگی که از طبقه 3 افتاده
حالا تو حساب کن وقتی یه انجین میسازن اسمش میشه CryEngine 3 یه چیزی حدود 20 نفر عین من 24 ساعت کار میکنن,در کنارشون هم 40-50 نفری دارن همینجوری کار میکنن با بهترین تکنولوژی ها و امکانات,بعد از 1 سال کرای انجین 3 میاد تازه همینجوری مدام دارن آپدیتش میکنن(اینجوری با انجین 20 تا اختراع ثبت میکنن)

امید داشته باشید بچه ها