تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: بازی مسابقات سرعت بوشهر

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض بازی مسابقات سرعت بوشهر

سلام دوستان بلاخره یک بازی جدید استارت زدم هر مرلحه بازی یک سبکه هستش

شات ها:

نسخه جدید شامل پنچ مرحله:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پچ بازی جهت فعال سازی Save/Load:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از نظرات سازنده تون محروم نکنید.
    Last edited by parvizamd; 28-03-2013 at 19:47.

2. 12 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vernal125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو همین کف مفا

پيش فرض

ایول پرویز جون خیلی خوب شده ولی باید بیشتر روش کار کنی یه سری جزییات هم بزار بازیت جالب میشه ولی در کل خوبه منتظر نسخه کاملش هستم .

4. این کاربر از vernal125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

خیلی خوب بود هوش مصنوعی هم عالی بود

فقط اون آبیه یه دفعه ازم جلو زد حالمو گرفت

6. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ممنون هنوز که هنوز برخورد ماشین با ماشین ام مشکل داره نمی دونم چیکارش کنم.
    بزودی مرحله دومش هم می زارم.

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه روز هم بذار روی ارتقای کیفیت بازی

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمد دات's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی خیلی خوبی میشه

رو گرافیکش بیشتر کار کن

یک مقدار منو بندی هم اضافه کنی خوبه

خیلی سخت بود من با کلی مشکلات دوم شدم

پرویز جان برای بازیت باید یک پیست درست کنی

موفق باشی

10. این کاربر از احمد دات بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه روز هم بذار روی ارتقای کیفیت بازی
    پیام باز خوبه قبلا ولی نقد می کردی نکته می گفتی ...
    حداقل واضع بگو ...

مسخره نکن ...مگرنه یه چیزی خدا وکیلی بهت می گم...
    من می بنیید دیگه بازی نمی سازم به خاطر اینکه من از 8.5 الی 2ظهر و 5.5ظهر الی 10.15شب سرکارم ... مطممن باشید تو موقع خستگی دارم کار می کنم... سرکارم با c# و sql server هست و هیچ ربطی به یونتی بلندر نداره....
    جالبه بدونید برای واسه این بازی اصلا از نرم افزار کرک شده استفاده نشده روی لپ تاپ ام Home Preumim هست که یونتی رایگان و gimp و بلندر روش نصبه...
    Last edited by parvizamd; 14-03-2013 at 08:09.

12. این کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمد دات's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیام باز خوبه قبلا ولی نقد می کردی نکته می گفتی ...
    حداقل واضع بگو ...

مسخره نکن ...مگرنه یه چیزی خدا وکیلی بهت می گم...
    من می بنیید دیگه بازی نمی سازم به خاطر اینکه من از 8.5 الی 2ظهر و 5.5ظهر الی 10.15شب سرکارم ... مطممن باشید تو موقع خستگی دارم کار می کنم... سرکارم با c# و sql server هست و هیچ ربطی به یونتی بلندر نداره....
    جالبه بدونید برای واسه این بازی اصلا از نرم افزار کرک شده استفاده نشده روی لپ تاپ ام Home Preumim هست که یونتی رایگان و gimp و بلندر روش نصبه...
    خوب پرویز جان برنامه نویسی یکم سخته می دونم چی میگی ذهن باز و زمان آزاد میخواد

به نظر من برنامه نویسیش تا اینجا خوبه فقط شما باید برنامه نویسیه منو ها رو انجام بدی

یکم هم سرعت ماشین اصلی رو زیاد کن ماشین های دیگه خیلی قوی هستن به تونی نیتروژن هم بزاری خیلی جالب میشه

جاده هم مشکل داره سعی کن از روی یک جاده مسابقه واقعی بسازی معمولا تو جاده های واقعه ای اول از پیچ 35 درجه بعد 45 و بعد 90 درجه استفاده میکنن

خیلی از رانندهای حرفه ای سر پیچ ها از حریف هاشون جلو میزنن و این امر تو بازی های مجازی هم وجود داره

موفق باشی

14. این کاربر از احمد دات بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودت خواستی
    1. کوه ها افتضاح کار شدن,یکم نرم ترشون کن توی سیستم Unity Terrain اصلاً فرق خاصی نمیکنه که بخوای نگران پلیگان باشی.
    2.ارتفاعات کوه ها تکسچرشون رو تغییر بده تا از تنوع تکسچر بهتری برخوردار باشه,اصلاً فکر حجم بازی هم نباش چون ارتفاعات بالا اصلاً به خوبی دیده نمیشن و میتونی با تکسچرهای سایز پایین ردیفش کنی.
    3.یکم از درخت استفاده کن,مثلاً یه تیکه رو کاملاً صاف کن بجای کوه ولی در عوض پر کن درخت و یک Box Collider سرتاسرش بکش که کلاً نشه ازش در شد.
    4.رفلکت بدی به ماشین ها خیلی خوب میشه,حتی میتونی به ماشین اصلی که ما سوارش هستیم Real Time Reflection بدی,کدش راحته با 100 خط میتونی کلی امکانات بهش بدی و کلی بهینه کنی,مثلاً اینکه چه Layer هایی رو رندر کنه,تا چه فاصله ای رو رندر کنه و غیره. .
    5.Image effect ها میتونن خیلی تاثیر بذارن,یکم Chromatic و Light Ray و Anamorphic و غیره استفاده کن, فقط Light ray آماده روی خود یونیتی در حد قابل قبول هست بقیه رو بدو دنبالش,در ضمن اصلاً برای من اهمیت نداره یونیتی Free داری,مهم اینه که کیفیت کارت داره حالم رو به هم میزنه و فقط چون میشناسمت و خیرت رو میخوام دارم بهت اینا رو توضیح میدم.
    6. در ادامه نبود سایه هم که بدترش کرده,نور پردازی و Ambient کلاً در حد افتضاح,انگار نه انگار روزه روشنه,یه طرف کوه کلاً سیاه شده,روی زمین از نرمال مپ استفاده بکنی هم کارت بهتر جلوه میکنه,در نهایت از Global Illumination و Indirect shadow آفلاین تحت Lightmap استفاده کن یکم کارت اتمسفر و حس بگیره.
    7.یه اسکای باکس آشغالی هم انداختی که روی Unity هست دیگه داره حالم ازش بهم میخوره هر کی هر چی با یونیتی میسازه اینم استفاده میکنه.
    یکمی مدل هم بریز توش به شدت محیط خلوت و بی در و پیکری داره متاسفانه.
    همینایی که گفتم رو تفکیک کن 15-20 تا مورد میشه چند تا یکی کردم بهت بر نخوره مثل قدیم
    اینا رو برطرف کن بهونه هم نیار,تا بعد یه 10-15 تا ایراد خوشگل دیگه بگیرم,همه رو یجا بگم نابود میشی دوباره تصمیم میگیری بازیسازی رو بذاری کنار.
    در ضمن این همه کار میکنی یوقت النگوهات نشکنه من رو ببینی موهام 3 متر بلند شده وقت ندارم برم کوتاه کنم,24 ساعت دارم کار میکنم دلخوشیم 20 دقیقه ای هست که توی هفته میرم توی انجمنا چند وقت دیگه میای میبینی شدم عین گوجه فرنگی که از طبقه 3 افتاده

حالا تو حساب کن وقتی یه انجین میسازن اسمش میشه CryEngine 3 یه چیزی حدود 20 نفر عین من 24 ساعت کار میکنن,در کنارشون هم 40-50 نفری دارن همینجوری کار میکنن با بهترین تکنولوژی ها و امکانات,بعد از 1 سال کرای انجین 3 میاد تازه همینجوری مدام دارن آپدیتش میکنن(اینجوری با انجین 20 تا اختراع ثبت میکنن)
    امید داشته باشید بچه ها

16. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خودت خواستی
    1. کوه ها افتضاح کار شدن,یکم نرم ترشون کن توی سیستم Unity Terrain اصلاً فرق خاصی نمیکنه که بخوای نگران پلیگان باشی.
    2.ارتفاعات کوه ها تکسچرشون رو تغییر بده تا از تنوع تکسچر بهتری برخوردار باشه,اصلاً فکر حجم بازی هم نباش چون ارتفاعات بالا اصلاً به خوبی دیده نمیشن و میتونی با تکسچرهای سایز پایین ردیفش کنی.
    3.یکم از درخت استفاده کن,مثلاً یه تیکه رو کاملاً صاف کن بجای کوه ولی در عوض پر کن درخت و یک Box Collider سرتاسرش بکش که کلاً نشه ازش در شد.
    4.رفلکت بدی به ماشین ها خیلی خوب میشه,حتی میتونی به ماشین اصلی که ما سوارش هستیم Real Time Reflection بدی,کدش راحته با 100 خط میتونی کلی امکانات بهش بدی و کلی بهینه کنی,مثلاً اینکه چه Layer هایی رو رندر کنه,تا چه فاصله ای رو رندر کنه و غیره. .
    5.Image effect ها میتونن خیلی تاثیر بذارن,یکم Chromatic و Light Ray و Anamorphic و غیره استفاده کن, فقط Light ray آماده روی خود یونیتی در حد قابل قبول هست بقیه رو بدو دنبالش,در ضمن اصلاً برای من اهمیت نداره یونیتی Free داری,مهم اینه که کیفیت کارت داره حالم رو به هم میزنه و فقط چون میشناسمت و خیرت رو میخوام دارم بهت اینا رو توضیح میدم.
    6. در ادامه نبود سایه هم که بدترش کرده,نور پردازی و Ambient کلاً در حد افتضاح,انگار نه انگار روزه روشنه,یه طرف کوه کلاً سیاه شده,روی زمین از نرمال مپ استفاده بکنی هم کارت بهتر جلوه میکنه,در نهایت از Global Illumination و Indirect shadow آفلاین تحت Lightmap استفاده کن یکم کارت اتمسفر و حس بگیره.
    7.یه اسکای باکس آشغالی هم انداختی که روی Unity هست دیگه داره حالم ازش بهم میخوره هر کی هر چی با یونیتی میسازه اینم استفاده میکنه.
    یکمی مدل هم بریز توش به شدت محیط خلوت و بی در و پیکری داره متاسفانه.
    همینایی که گفتم رو تفکیک کن 15-20 تا مورد میشه چند تا یکی کردم بهت بر نخوره مثل قدیم
    اینا رو برطرف کن بهونه هم نیار,تا بعد یه 10-15 تا ایراد خوشگل دیگه بگیرم,همه رو یجا بگم نابود میشی دوباره تصمیم میگیری بازیسازی رو بذاری کنار.
    در ضمن این همه کار میکنی یوقت النگوهات نشکنه من رو ببینی موهام 3 متر بلند شده وقت ندارم برم کوتاه کنم,24 ساعت دارم کار میکنم دلخوشیم 20 دقیقه ای هست که توی هفته میرم توی انجمنا چند وقت دیگه میای میبینی شدم عین گوجه فرنگی که از طبقه 3 افتاده

حالا تو حساب کن وقتی یه انجین میسازن اسمش میشه CryEngine 3 یه چیزی حدود 20 نفر عین من 24 ساعت کار میکنن,در کنارشون هم 40-50 نفری دارن همینجوری کار میکنن با بهترین تکنولوژی ها و امکانات,بعد از 1 سال کرای انجین 3 میاد تازه همینجوری مدام دارن آپدیتش میکنن(اینجوری با انجین 20 تا اختراع ثبت میکنن)
    امید داشته باشید بچه ها
    من دیگه چیز کرک شده استفاده نمی کنم از نکات هم ممنون فکر نکن وضع من بهتر از خودته .

باشه .

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •