سلام دوستان
یک عدد ssd واسه لپ تاپ hp 6080 می خواستم بگیرم 64 باشه اگه 80 هم باشه چه بهتر ولی قیمتش در همین حدود 300 و پایین تر باشه
این مدل رو دیدم 280 چطوره؟
Crucial M4 64GB
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
سلام دوستان
یک عدد ssd واسه لپ تاپ hp 6080 می خواستم بگیرم 64 باشه اگه 80 هم باشه چه بهتر ولی قیمتش در همین حدود 300 و پایین تر باشه
این مدل رو دیدم 280 چطوره؟
Crucial M4 64GB
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
منم دقیقا همین مشکل رو دارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم من برای hp 4540 میخوام
سلام دوستان
کسی در مورد ssd چیزی نمی دونه؟
من مدا a-data sp800 هم دیدم سرعت نوشتن و خوندنش خوب بود ساتا 2 هم بود
قیمت کسی داره بین این و Crucial M4 ببینم خب اگه اختلاف قیمت زیادی نیست همین m4 رو بگیرم
یک سوال دیگه هم داشتم که اگه m4 که ساتا 3 هست به ساتا 2 متصل کنیم بازم از تمام قدرتش استفاده میشه و فقط توی تک فایل که سرعت میره بالای 300 روی همین سرعت ثابت می مونه؟ یا در فایل های کوچیک هم تاثیر داره و از تمام قدرتش استفاده نمیشه؟
دوستان اگه مدل 80 گیگ معرفی کنند که سرعت خوب و قیمت مناسبی داشته باشه هم معرفی کنند ممنونشون میشم
با سپاس
با سلام
عزیزانی که ssd رو برای لپ تاپ میخوان زیاد حساسیت به خرج ندن،چون که پورت لپ تاپ ها sata 3g هست
یعنی اگر روش ssd که sata 6g هست بندازین از تمام پرفورمنسش استفاده نمیکنه ، نیاز به هزینه بیخود بالا به خاطر برند و این چیزا نکنید
فقط رو حجم مانور بدید
در مرد قیمت هم بگم که 60-64 گیگ از حداود 280-350 هست(adata-ocz-transend-silicon power-crucial ) بنا به دلیلی که عرض کردم تفاوت خیلی خیلی ناچیز هست
210-128 گیگ هم از حدود 450 تا 650 هست
ویه نکته مهم اینکه قبل از سرعت رید و رایت نوشته شده ssd ها توجه به IOPS داشته باشند بعد به عدد سرعت(من خودم حداقل 10 نوع ssd داشتم و تست کردم)
باز اگه سوالی بود بفرمایید
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از توجهتون
خب یعنی اندازه ساتا 2 هم سرعت نداره؟
نظر شما چه مدل از چه مارکی هست تو همین رنج قیمت؟ 80 گیگ باشه بهتر از 64 هست
با سپاس
دوست خوبمون راهنمایی لازمو کردن، در مورد اینکه چه مارکی بگیرید crucial خوبه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ممنون دوست عزیز
این مارکی که فرمودید داخل سایتش نتونستم مدل های مختلفش رو ببینم می خوام سرعت رایتش هم خوب باشه چون عموما رایتشون خیلی ضعیفه- می خواستم کامل از این سرعت ساتا استفاده کنه سرعت رید و رایت بالا باشه
اون iops یکجا خوندم میشد فک کنم انجام دستورات و....
اون a-data sp 800 چطوره؟ مدل بهتری هم سراغ دارید؟
با سپاس
سلام دوستان
کسی پیشنهادی نداره؟
با سپاس
سلام دوستان
به نظرتون این مدل چطوره؟
Mushkin Chronos Deluxe 60GB
می خواستم بپرسم این مدل رو اگه روی ساتا 2 بزارم در فایل های کوچیک که سرعت زیر 300 مگ هست از تمام قدرتش استفاده می کنه یا کلا سرعتش میاد پایین؟ چون این تست رو از یک ssd دیگه دیدم در ساتا 3 و 2 اختلاف خیلی کمه مگه اینکه سرعت بره خیلی بالا از پهنای باند ساتا 2 زیاد تر شه که اون هم هیچ وقت تک فایل با چنین سرعتی که نمی خوام کپی کنم فایل های اجرای برنامه و نصب و.... هم همه فایل کوچیک هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرشون رو بفرمایند ممونشون میشم
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)