تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل نشناختن هارددیسک

کاربر فعال طراحی صفحات وب hamedarian2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

14 مشکل نشناختن هارددیسک

با سلام
    من یه پی سی دارم که وقتی روشنش میکنم پیغام disk boot failure رو میده و تو بایوس هم میرم هاردو نشناخته و بازش میکنم جای کابل ساتای هاردو رو مین عوض میکنم درست میشه ولی باز بعد چندوقت دوباره اینطوری میشه. به نظر شما مشکل چیه و چطوری حلش کنم؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام
    من یه پی سی دارم که وقتی روشنش میکنم پیغام disk boot failure رو میده و تو بایوس هم میرم هاردو نشناخته و بازش میکنم جای کابل ساتای هاردو رو مین عوض میکنم درست میشه ولی باز بعد چندوقت دوباره اینطوری میشه. به نظر شما مشکل چیه و چطوری حلش کنم؟

شما باید وقتی که هارد دیتکت نشده ببینید موتور هارد کار میکنه یا نه
    اگه کار میکنه باید کا اتصالات هارد رو به همراه پاور سیستم چک کنید مشکل نمیتونه از تنظیمات بایوس باشه

از فریم ویر هم به نظر من نیست و بیشتر این مشکل میتونه از سوکت دیتا هارد و برد هارد باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

وقتی کابل دیتاشو در میارم و دوباره میزنم و روشن میکنم قشنگ ویندوز بالا میاد و تا 5 ساعت هم روشن باشه مشکلی نداره و حتی تو این حالت من ویندوزشم عوض کردم ولی وقتی سیستم رو خاموش میکنم دوباره روشن کنم پیغام disk boot failure میده و میبینم که تو بایوس هارد دیتکت نشده. حالا این فکرمو مشغول کرده اگه هارد خرابه پس چرا بعضی وقتا بالا میاد و مشکلی هم نداره ؟
    از کابل دیتا هم نیست چون یدونه نو گزاشتم ولی بازم اینطوریه!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

وقتی کابل دیتاشو در میارم و دوباره میزنم و روشن میکنم قشنگ ویندوز بالا میاد و تا 5 ساعت هم روشن باشه مشکلی نداره و حتی تو این حالت من ویندوزشم عوض کردم ولی وقتی سیستم رو خاموش میکنم دوباره روشن کنم پیغام disk boot failure میده و میبینم که تو بایوس هارد دیتکت نشده. حالا این فکرمو مشغول کرده اگه هارد خرابه پس چرا بعضی وقتا بالا میاد و مشکلی هم نداره ؟
    از کابل دیتا هم نیست چون یدونه نو گزاشتم ولی بازم اینطوریه!!!!
    اگه اتصالات درسته همونطور که گفتم پاور رو باید بررسی کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید که مطمئن بشین مشکل از بایوس نیست
    بهتره هارد روی یک سیستم دیگه هم تست بشه

میتونه از سوکت دیتا روی خود هارد که به برد هارد وصله یا برد هارد هم در مواردی باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    بایوس رو آپدیت کردم فعلا بعد چند بار که خاموش میکنم دیگه این مشکلو ندارم.خیلی ممنون از راهنماییتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

** کمک فوری**
    سلام دوستان.. من ویندوز کامپیوترم ایکس پی بود ولی بطور ناگهانی بالا نیامد و ارور میداد.. گفتم سون نصب میکنم ولی سیستم هارد را نمیشناسد .. یعنی درایوها را پیدا نمیکند..یکبار شناخت پارتیشن بندی کردم ولی نصب که شروع شد وسط کار ارور داد.... الان یکبار هارد رو می شناسد و چند لحظه بعد نمیشناسد... در تنظیمات بایوس که نگاه میکنم همینطور است... به نظرتان علت قطع و ول شدن هارد چیست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

** کمک فوری**
    سلام دوستان.. من ویندوز کامپیوترم ایکس پی بود ولی بطور ناگهانی بالا نیامد و ارور میداد.. گفتم سون نصب میکنم ولی سیستم هارد را نمیشناسد .. یعنی درایوها را پیدا نمیکند..یکبار شناخت پارتیشن بندی کردم ولی نصب که شروع شد وسط کار ارور داد.... الان یکبار هارد رو می شناسد و چند لحظه بعد نمیشناسد... در تنظیمات بایوس که نگاه میکنم همینطور است... به نظرتان علت قطع و ول شدن هارد چیست
    یعنی بعضی اوقات در بایوس دیتکت میشه بعضی اوقات نه شما اول از همه باید اتصالات هارد یعنی کابل دیتا و کابل برق پاور به همراه خود پاور رو تست کنید اگه مشکل حل نشد مشکل میتونه از لحیم سردی سوکت دیتا و برق هارد یا لحیم سردی در برد هارد یا خرابی موتورهارد باشد

داره خودمونی میشه TS.datarecovery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ، لطفا در صورتی که هارد دیسک شما دیتکت نمی شود یا قطع و وصلی دارد ، برند و مدل هارد رو هم بگین که بهتر بتونیم راهنماییتان کنیم

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •