سلام دوستان من یه مشکل با ماردبورد و cpu_م دارم همینطور که در عکس میبینید:(شرمنده spoiler درست کار نمیکنه)

وقتی دمای cpu توی بازی فوق سنگین مثل crysis 3 و همچنین نرم افزارهای سنگین(که تقریبا همیشه cpu بالای 90 درصد داره کار مکینه) به بالای 58-57 میرسه ناگهان قسمتی که دمای cpu رو در کنار power نشون میده میره روی 255 وایمیسه!!!!!...البته کاملا مشخصه که فیکه یعنی عمرا دمای یه قطعه ظرف کمتر از یک دهم ثانیه از 58 برسه به 255 ضمن اینکه کلا این دماهایی که در این قسمت نشون میده کاملا بیخوده یعنی مثلا گاهی در حالت بی باری در حالی که دمای اطاق بالای 30 درجه هست دمای cpu رو 20 نشون میده که معمولا کلا دماهاش فیکه!!!!...البته دمای واقعی cpu میشه همونی هست که اون پایین دورش خط قرمز کشیدم،همیشه هم اعدادش منطقی و با دمایی که بایوس بورد نشون میده یکیه....
ولی در کل مشکل اینجاست که وقتی این ایراد بوجود میاد فکر کنم مدار محافظتی بورد وارد عمل میشه و یکباره کلاک و ولتاژ cpu رو میاره روی حالت idle که به طبع باعث افت فریم و کارایی شدید یکباره cpu میشه که واقعا روی اعصابه که البته خودتون هم میدونید که وقتی cpu رو حالت full load باشه حتی اگه بهترین خنک کننده ها رو هم روش سوار کنید واقعا مشکله که بتونید دمای رو زیر 58 نگه دارید پس در نتیجه این شده یه دردسر واقعی!!!
دوستان راه حلی اگه دارند ممنون میشم....