تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: مشکل با دمای cpu...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض مشکل با دمای cpu...

سلام دوستان من یه مشکل با ماردبورد و cpu_م دارم همینطور که در عکس میبینید:(شرمنده spoiler درست کار نمیکنه)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی دمای cpu توی بازی فوق سنگین مثل crysis 3 و همچنین نرم افزارهای سنگین(که تقریبا همیشه cpu بالای 90 درصد داره کار مکینه) به بالای 58-57 میرسه ناگهان قسمتی که دمای cpu رو در کنار power نشون میده میره روی 255 وایمیسه!!!!!...البته کاملا مشخصه که فیکه یعنی عمرا دمای یه قطعه ظرف کمتر از یک دهم ثانیه از 58 برسه به 255 ضمن اینکه کلا این دماهایی که در این قسمت نشون میده کاملا بیخوده یعنی مثلا گاهی در حالت بی باری در حالی که دمای اطاق بالای 30 درجه هست دمای cpu رو 20 نشون میده که معمولا کلا دماهاش فیکه!!!!...البته دمای واقعی cpu میشه همونی هست که اون پایین دورش خط قرمز کشیدم،همیشه هم اعدادش منطقی و با دمایی که بایوس بورد نشون میده یکیه....
    ولی در کل مشکل اینجاست که وقتی این ایراد بوجود میاد فکر کنم مدار محافظتی بورد وارد عمل میشه و یکباره کلاک و ولتاژ cpu رو میاره روی حالت idle که به طبع باعث افت فریم و کارایی شدید یکباره cpu میشه که واقعا روی اعصابه که البته خودتون هم میدونید که وقتی cpu رو حالت full load باشه حتی اگه بهترین خنک کننده ها رو هم روش سوار کنید واقعا مشکله که بتونید دمای رو زیر 58 نگه دارید پس در نتیجه این شده یه دردسر واقعی!!!
    دوستان راه حلی اگه دارند ممنون میشم....
    Last edited by mehdy.z; 02-03-2013 at 03:50.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل با ماردبورد و cpu_م دارم همینطور که در عکس میبینید:(شرمنده spoiler درست کار نمیکنه)

وقتی دمای cpu توی بازی فوق سنگین مثل crysis 3 و همچنین نرم افزارهای سنگین(که تقریبا همیشه cpu بالای 90 درصد داره کار مکینه) به بالای 58-57 میرسه ناگهان قسمتی که دمای cpu رو در کنار power نشون میده میره روی 255 وایمیسه!!!!!...البته کاملا مشخصه که فیکه یعنی عمرا دمای یه قطعه ظرف کمتر از یک دهم ثانیه از 58 برسه به 255 ضمن اینکه کلا این دماهایی که در این قسمت نشون میده کاملا بیخوده یعنی مثلا گاهی در حالت بی باری در حالی که دمای اطاق بالای 30 درجه هست دمای cpu رو 20 نشون میده که معمولا کلا دماهاش فیکه!!!!...البته دمای واقعی cpu میشه همونی هست که اون پایین دورش خط قرمز کشیدم،همیشه هم اعدادش منطقی و با دمایی که بایوس بورد نشون میده یکیه....
    ولی در کل مشکل اینجاست که وقتی این ایراد بوجود میاد فکر کنم مدار محافظتی بورد وارد عمل میشه و یکباره کلاک و ولتاژ cpu رو میاره روی حالت idle که به طبع باعث افت فریم و کارایی شدید یکباره cpu میشه که واقعا روی اعصابه که البته خودتون هم میدونید که وقتی cpu رو حالت full load باشه حتی اگه بهترین خنک کننده ها رو هم روش سوار کنید واقعا مشکله که بتونید دمای رو زیر 58 نگه دارید پس در نتیجه این شده یه دردسر واقعی!!!
    دوستان راه حلی اگه دارند ممنون میشم....
    اول از همه یک تست 10 دقیقه ای با نرم افزار prime95 در حالت blend بگیرید و حین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor آخرین ورزنش مشاهده کنید یکی این دما رو بگین یکی هم دمای idle میخوام با این نرم افزار گزارش کنید دمای مین رو هم گزارش کنید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بدبختی اینجاست که حتی یک دقیقه هم به نرم افزار prime 45 اجازه کار دائم نمیده!!
    یعنی نا دما به بالای 57 میرسه فرکانس رو به idle تغییر میده!!...البته prime 45 اخطار نمیده ولی خوب تست هم در این صورت فایده نداره!!
    اینم عکسش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هینطور هم که میبیند توی حالت بیکاری دمای cpu رو 26 نشون داده(تازه نیم ساعت بعد از کار با ویندوز)که غیر ممکنه چون دمای طاق الان حداقل 30 هست!!
    البته دمای واقعی cpu همونه که دورش خط قرمز کشیدم چون دقیقا با دمای بایوس بورد برابری میکنه....دمای بورد هم زیر سومیه هست که بایوس هم همین رو نشون میده که همگی عادی هستند...
    Last edited by mehdy.z; 02-03-2013 at 03:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه میشه عکس رو که میخواین بزارین لینکشو بزارین اینطوری لودش طول میکشه

بهرحال اگه مثلا دما به 60 درجه میرسه و یک دفعه فرکانس به حالت idle میره این طبیعی نیست

و مشکل است اول از همه بایوس مین رو آپدیت کنید و سپس دیفالت کنید درست نشد باید پاور و مدار تغذیه مین بررسی بشه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اگه میشه عکس رو که میخواین بزارین لینکشو بزارین اینطوری لودش طول میکشه

بهرحال اگه مثلا دما به 60 درجه میرسه و یک دفعه فرکانس به حالت idle میره این طبیعی نیست

و مشکل است اول از همه بایوس مین رو آپدیت کنید و سپس دیفالت کنید درست نشد باید پاور و مدار تغذیه مین بررسی بشه
    شرمنده این اسپویلر هم برای من درست کار نمیکنه نمیدونم چشه!!
    راستش با دستکاری بایوس درست نشد برای اطمینان هم یه بار در کیس رو بار کردم و تمام اتصالات رو هم چک کردم مشکلی نداشتند!!
    میگم اصلا نمیشه این سنسور رو یه جورایی از کنترلهای بورد حذفش کنم؟؟..چون معلومه که دماش فیکه و چون یکباره به صورت عجیب بالا میره من حدس میزنم مدار حفاظتی بورد وارد عمل میشه و فرکانس رو پایین میاره!!!
    ممنون....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شرمنده این اسپویلر هم برای من درست کار نمیکنه نمیدونم چشه!!
    راستش با دستکاری بایوس درست نشد برای اطمینان هم یه بار در کیس رو بار کردم و تمام اتصالات رو هم چک کردم مشکلی نداشتند!!
    میگم اصلا نمیشه این سنسور رو یه جورایی از کنترلهای بورد حذفش کنم؟؟..چون معلومه که دماش فیکه و چون یکباره به صورت عجیب بالا میره من حدس میزنم مدار حفاظتی بورد وارد عمل میشه و فرکانس رو پایین میاره!!!
    ممنون....
    تنظیم ولتاژ سی پی یو که سی پی یو با چه مقدار ولتاژ کار کنه به عهده pwm است

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

بعضی پلتفرم های am3+ این مشکل را داشتند و سبب کاهش کارایی سیستم در پروسس های سنگین میشه
    من توصیه می کنم شما کلیه پارامترهای صرفه جویی توان مصرفی را از درون بایاس غیر فعال کنید از جمله cool&quiet و epu و c1 و ...

11. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله درسته پارامترهای مصرفی رو هم غیرفعال کنید و دوباره تست کنید

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

تنظیم ولتاژ سی پی یو که سی پی یو با چه مقدار ولتاژ کار کنه به عهده pwm است
    الان دقیقا جایی یا نرم افزاری هست که بشه دستی جلو ی این کاهش ولتاژ رو بگیرم؟؟
    البته ولتاژ CPU رو دستی تنظیم کردم ولی فرقی نکرد و وقتی دمای CPU بالا بره بازم به حالت IDLE برمیگرده!!!
    بعضی پلتفرم های am3+ این مشکل را داشتند و سبب کاهش کارایی سیستم در پروسس های سنگین میشه
    من توصیه می کنم شما کلیه پارامترهای صرفه جویی توان مصرفی را از درون بایاس غیر فعال کنید از جمله cool&quiet و epu و c1 و ...
    ممنون....
    ولی قبلا تمام اینها رو هم چک کردم ولی جون به جونش کنی بالای 58 درجه فرکانس رو به شدت میاره پایین!!!
    +++
    البته یه نکته هم هست که فرکانس دقیقا فرکانس idle نیست!!
    چون فرکانس IDLE برابر 1400 ولی این مشکل فرکانس رو میاره روی 1900 که اینم برای خودش یه نکته عجیبه!!!!!
    خلاصه دوستان راه حل دیگه اگه دارند واقعا ممنون میشم.....
    Last edited by mehdy.z; 02-03-2013 at 12:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان دقیقا جایی یا نرم افزاری هست که بشه دستی جلو ی این کاهش ولتاژ رو بگیرم؟؟
    البته ولتاژ CPU رو دستی تنظیم کردم ولی فرقی نکرد و وقتی دمای CPU بالا بره بازم به حالت IDLE برمیگرده!!!

ممنون....
    ولی قبلا تمام اینها رو هم چک کردم ولی جون به جونش کنی بالای 58 درجه فرکانس رو به شدت میاره پایین!!!
    +++
    البته یه نکته هم هست که فرکانس دقیقا فرکانس idle نیست!!
    چون فرکانس IDLE برابر 1400 ولی این مشکل فرکانس رو میاره روی 1900 که اینم برای خودش یه نکته عجیبه!!!!!
    خلاصه دوستان راه حل دیگه اگه دارند واقعا ممنون میشم.....
    نه از روی برد توسط اون آی سی اینکار انجام میشه شما نمیتونید کاری بکنید همونطور که گفتم اگه با آپدیت بایوس درست نشه باید پاور و مدار تغذیه مین بررسی بشه

16. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •