تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بالا نیامدن ویندوز !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض بالا نیامدن ویندوز !!

سلام دوستان
    من دیروز یکی از درایو های هاردم رو که ویندوز هم روش نبود پاک کردم و به دو درایو کوچکتر تقسیم کردم ولی بعد از اون ویندوز ایکس پی بالا نمیاد!
    یعنی کامپیوتر رو که روشن می کنم به مرحله بوت شدن ویندوز که میرسه هیچ اتفاقی نمیفته
    البته با سی دی هایرن و گزینه boot ntldr می تونم وارد ویندوز بشم ولی بدون سی دی هایرن و در واقع از طریق بوت با هارد ویندور بالا نمیاد.
    باید چیکار کنم؟فایل خاصی باید روی درایو ویندوز نصب یا ویرایش بشه؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما با ویندوز xp بصورت بوت بالا بیاین بعد برین به قسمت Repair اون زیر چند تا گزینه دارد Enter=Continue R=Repair F3=Quit شما R رو بزنید بعد لیست ویندوزها رو میاره اونجا شماره‌ ویندوز رو تایپ کن مثلا 1 بعد پسورد Administrator رو ازت می‌خواد اگه پسورد نداره که یه اینتر بزن بعد دستورات پایین برتیب وارد اینترکنید برای هرکدوم جدا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد که دستور exit زدین سیدی ویندوز در بیارین سیستم ریستارت از نوع تست کنید

نکته: در دستور بالا بجای دو تا X شما باید اسم اون درایوی که سیدی ویندوز داخل اون قراردادین با اون بوت شدین وارد کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما با ویندوز xp بصورت بوت بالا بیاین بعد برین به قسمت Repair اون زیر چند تا گزینه دارد Enter=Continue R=Repair F3=Quit شما R رو بزنید بعد لیست ویندوزها رو میاره اونجا شماره‌ ویندوز رو تایپ کن مثلا 1 بعد پسورد Administrator رو ازت می‌خواد اگه پسورد نداره که یه اینتر بزن بعد دستورات پایین برتیب وارد اینترکنید برای هرکدوم جدا

کد:

بعد که دستور exit زدین سیدی ویندوز در بیارین سیستم ریستارت از نوع تست کنید

نکته: در دستور بالا بجای دو تا X شما باید اسم اون درایوی که سیدی ویندوز داخل اون قراردادین با اون بوت شدین وارد کنید

با تشکر
    از کجا بفهمم ویندوز من شماره 1 هست یا 2 ؟ چون من دو تا ویندوز رو کامپیوتر دارم یکی 7 و یکی ایکس پی
    نرم افزاری هست که این کار رو انجام بده و نیازی نباشه خودمون دستی این دستورات رو وارد کنیم؟
    در cd hiren نیست همچین نرم افزارایی؟

ضمنا برای بوت نشدن ویندوز 7 و 8 هم بی زحمت میگید راه حلش چجوریه؟ممنون میشم

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با تشکر
    از کجا بفهمم ویندوز من شماره 1 هست یا 2 ؟ چون من دو تا ویندوز رو کامپیوتر دارم یکی 7 و یکی ایکس پی
    نرم افزاری هست که این کار رو انجام بده و نیازی نباشه خودمون دستی این دستورات رو وارد کنیم؟
    در cd hiren نیست همچین نرم افزارایی؟

ضمنا برای بوت نشدن ویندوز 7 و 8 هم بی زحمت میگید راه حلش چجوریه؟ممنون میشم
    برای اون مثالی که من زدم شکل پایین ببینید متوجه میشین ویندوز xp من بطور مثال در درایو c هست چون شماره 1 هم مربوط به ویندوز xp میشود که روی درایو اول نصب هست من شماره 1 که مربوط به ویندوز xp میشود وارد کردم بعدم که اینتر میزنید خیلی ساده برای اون دو تا ویندوز دیگه هم در انجمنها مربوط به خودش باید سئوالتون مطرح کنید.

کد:

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برای اون مثالی که من زدم شکل پایین ببینید متوجه میشین ویندوز xp من بطور مثال در درایو c هست چون شماره 1 هم مربوط به ویندوز xp میشود که روی درایو اول نصب هست من شماره 1 که مربوط به ویندوز xp میشود وارد کردم بعدم که اینتر میزنید خیلی ساده برای اون دو تا ویندوز دیگه هم در انجمنها مربوط به خودش باید سئوالتون مطرح کنید.

کد:
    اون کدهایی که وارد می کنیم در درایو سی ذخیره میشن دیگه؟
    منظورم اینه که یعنی نمیشه از محیط داس یا مثلا از طریق mini windows xp وارد درایو سی بشیم و اون کدها یا فایل ها رو در آدرس مربوطه درایو سی وارد کنیم تا بوت ویندوز درست بشه؟
    چون فکر کنم اطلاعاتش در یک فایل نت پد ذخیره میشن و همینطور چند فایل dll

یا فقط همین راهی که شما گفتید عملی هست؟

داره خودمونی میشه vahid5530's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگه از توی بوت اینکار رو بکنی ویندوزت بالا نمی آد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •