با سلام دوستان چرا من هرچی یه پاراگراف رو با فارسی نویس مریم تایپ می کنم و تو فتوشاپ می برم از آخر به اول می نویسه یعنی از پایین شروع می کنه و به بالا ختم می شه ؟
تو خود فتوشاپ هم که وقتی با مریم فارسی می نویسم درست تایپ نمی کنه یا تغییرش نمی ده
با سلام دوستان چرا من هرچی یه پاراگراف رو با فارسی نویس مریم تایپ می کنم و تو فتوشاپ می برم از آخر به اول می نویسه یعنی از پایین شروع می کنه و به بالا ختم می شه ؟
تو خود فتوشاپ هم که وقتی با مریم فارسی می نویسم درست تایپ نمی کنه یا تغییرش نمی ده
عزیزان هیچ کس نیست جواب بده این سوال رو تو قسمت متن هم نوشتم کسی جواب نداد
من از cs5 استفاده می کنم واین مشکلات وجود نداره
قبلاً که از cs3 استفاده می کردم مجبور بودم از مریم استفاده کنم
ولی این مشکل پیش نمی اومد
از قسمت direct type وارد می شدم
باید تنظیمات مربوط به متنتون هم درست باشه
توی راهنمای مریم همش توضیح داده شده
دقت کنید :
![]()
دقت کنید :
- تنظیم های اختصاصی برای کار با ابزارهای فارسی نویس مریم
- 1.تنظیمات Photoshop
- اگر از فونتهای *_F برای تایپ متون فارسی در محیط فوتوشاپ استفاده می کنید. برای اینکه تایپ در محیط فوتوشاپ بدون اشکال انجام گیرد و یا در هنگام انتقال متن تابپ شده از محیط مریم و Paste آن در محیط PhotoShop حروف بهم نریزند، باید در قسمت Character گزینه های Set the kerning between two characters و Set the tracking for selected characters هر دو مقدار صفر داشته باشند،
- در هنگام کار با Photoshop ME، باید برنامه را در حالت Left to Right قرار دهید .
نکته: یکی از روشهای تایپ مستقیم در Photoshop ME استفاده از ابزار قلمدان و فونت های *_W می باشد برای اینکار بایستی کی برد در حالت فارسی Fa قرار بگیرد و تنظیم فوق در حالت Right to Left
دوست عزیز قسمت دومی که گفتی راجع به استفاده از قلمدان و فونت های سری w درست کار کرد
اما در قسمت اول من در فتوشاپ همچین گزینه ای در زیر منوی کاراکتر پیدا نکردم لطفا بیشتر توضیح بده
ضمنا عکسی هم که شما در قسمت دقت کنید گزاشتی دیده نمیشه
شما از نسخه ME که فارسی پشتیبانی میکنه استفاده کنید![]()
از همین نسخه استفاده می کنم
مشکل من اینه که اثلا تو خود مریم هم و قتی براش پیج ستاپ تعریف می کنم و اندازه ی کاغذ رو مثلا A4 می گیرم وقتی به آخر خط می رسه از پایین به بالا میشه و نوشتم بهم میریزه خوب تو فتوشاپ هم طبعا همین حالت ادامه پیدا می کنه
![]()
Last edited by sansoven; 03-03-2013 at 15:38.
دوست عزیز من جواب سوالم رو نگرفتم
یاری کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)