سلام و درود حدمت دوستان و اساتید عزیز
میخواستم یه لپ تاپ برای گیم بخرم اما بودجه 4 ای 5 میلیونی ندارم که یه فوق العادشو بخرم بودجه من 2350 هستش تو این قیمت چه نوع لپ تاپی رو پیشنهاد می کنین
با تشکر...
سلام و درود حدمت دوستان و اساتید عزیز
میخواستم یه لپ تاپ برای گیم بخرم اما بودجه 4 ای 5 میلیونی ندارم که یه فوق العادشو بخرم بودجه من 2350 هستش تو این قیمت چه نوع لپ تاپی رو پیشنهاد می کنین
با تشکر...
ای ببا ... چرا هر کی میخواد بازی کنه لپ تاپ میخواد بخره ؟! یا شما گیمر نیستی یا از وضعیت لپ تاپ خبر نداری !
اگه واقعا گیمیری بهتره که pc بخری ... وگرنه اگه خیلی دوس داری لپ تاپ داشته باشی همون v3 از Acer بگیر ...
تو این قیمت بهترین کارت گرافیک رو acer v3 داره و مسلما بهترین انتخاب برای گیم هست
البته اگر حرفه ای بازی میکنید ، زیاد روی این مدل حساب نکنید ولی بهتر از مدل های مشابه هست.
سري k ايسوس هم خوبه البته واسه گيم نيست اما جواب ميده ولي تو اين حيطه پولي که گفتين همون به پيشنهاد دوستمون v3يا سري ايسوس فکر کنيد. اما بهتره desktopببندي ! يا هم يه کنسول گيم بخري.
ببین N5521 Dell یه لپ تاپ خیلی خوب برای بازی هست . اگه بتونی یکم روی بودجت بذاری و به 3 تومن برسونی بودجتو میتونی اینو بخری . مشخصاتشو ببین . برای بازی عالیه .
لینک مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه لپتاپ زیر برای شما بهترین انتخاب ها خواهند بود:
MSI CX 61 I5/
HP 4540/
DELL 5520
/
انتخاب بنده : MSI موفق باشید
Last edited by NANOTABLET.IR; 23-03-2013 at 01:38.
اگر 100 تومن بزاری رو بودجت لنوو z500 مدل i5 بخری. خیلی عالیه
سوالت اشتباه هس !! باید می گفتی می خوام ایسر وی تری بگیرم خوبه ؟؟؟
سلام
دوست عزیز یه لپ تاپ مناسب برای گیم دارم . اگه مایل به خرید بودید ، یه سری به تاپیک زیر بزنید ... ضرر نمی کنید![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دستمون درد گرفت دیگه بس بنویسیم آغا اینجا جای تبلیغ نی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)