تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: محدود کردن شبکه

اگه نباشه جاش خالی می مونه JU JU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض محدود کردن شبکه

سلام
    ما تو خونه از وایرلس استفاده میکنیم

افرادی رو که با وایرلس به نت وصل شدن, میتونم محدود کنم, ولی اونها رو به طور کامل قطع میکنم
    1- آیا روشی هست که بتونم اونها رو از نظر سرعت محدود کنم و به طور کامل نت اونها رو قطع نکنم؟

2- آیا روشی هست که بتونم شخصی رو که با کابل شبکه به نت وصل شده, قطع کنم؟ ( محدودیت سرعت یا به طور کامل قطع کنم )

مودم D link
    DSL-2640U

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    با فیلتر MAC میشه دستگاها رو قطع یا وصل کرد چه وای فای و چه اترنت.
    فک نکنم روتری که شما دارید قابلیت محدود کردن سرعت رو داشته باشه ولی با ریختن فریمور های مختلف مثل dd-wrt یا open wrt یا tomato میشه بهش افزود این امکان رو. (البته نمیدونم این ها روتر شما رو هم ساپورت می کنن یا نه اول حتما چک کنین.)

3. 2 کاربر از m.m.m5651 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    دوراه وجود داره :
    1 - نرم افزار net Limiter
    2 - استفاده از روتر بردهای Mikrotik
    با تشکر

5. این کاربر از 8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    با فیلتر MAC میشه دستگاها رو قطع یا وصل کرد چه وای فای و چه اترنت.
    فک نکنم روتری که شما دارید قابلیت محدود کردن سرعت رو داشته باشه ولی با ریختن فریمور های مختلف مثل dd-wrt یا open wrt یا tomato میشه بهش افزود این امکان رو. (البته نمیدونم این ها روتر شما رو هم ساپورت می کنن یا نه اول حتما چک کنین.)
    ممنون از جوابتون
    شنیدم توی QoS میشه اینکار رو کرد, کسی میتونه توی این زمینه کمکم کنه ؟
    در رابطه با این فریمورهای مختلف که گفتین, کجا باید نصب کنم ؟
    دقت کنین من میخوام دیگر سیستم ها رو محدودیت سرعت بدم, ممنون میشم کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همون طور که گفتن دوستمون از netlimiter هم میشه که ساده ترین و بی خطر ترین راهشه. چون احتمالش هست که روترتون موقع نصب فریمور به مشکل بر بخوره. درسته Quality Of Service ه بخشش.من یه روتر رو با نصب فریمور بد از دست دادم البته میشه برگردوند ولی با پورت سریال ویا JTAG ولیحم کاری و دست کاری سخت افزاری روتر. اگه به دستگاهای دیگه هم دسترسی دارید روشون netlimiter نصب کنید راحت تره البته خب این نرم افزار فقط واسه ویندوز هست. یه راه دیگشم هست که از IDM برای دانلود کردن استفاده کنید و بعدا موقع دانلود، سرعتش رو limit کنید. که البته سرعت کلی رو محدود نمی کنه. واسه ی نصب این فریمور ها هم راهنمایی زیاده تو اینترنت. گشتم دیدم واسه مودم شما رو هم OpenWRT ساپورت می کنه. البته Revision ها و ایناشم باید دقت کنید موقع نصب فریمور چون ممکنه سخت افزار روتر فرق کنه. مثلا واسه شما رو فقط Revision C1 ش رو فک کنم ساپورت کنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون راه ها رو میدونم, و ممنونم از شما
    مدل مودم من, DSL-2640U T2
    این چیزی بود که وارد سیستم مودم شدم و تونستم پیدا کنم

اون فریم ور ها رو نتونستم دانلود کنم, شما میتونین دانلود و سپس برام آپلود کنین؟ ممنون میشم

من QoS رو توی روتر دارم, لوی نمیتونم درست تنظیمش کنم! و یا چیکارش کنم!

ممنونم بابت وقتتون و ممنون میشم اندکی بیشتر برام وقت بزارین و من رو بیشتر راهنمایی کنین
    نحوه فریمور کردن, بعد نحوه لیمیت کردن و دیگر امکانات
    ممنون میشم

همون طور که گفتن دوستمون از netlimiter هم میشه که ساده ترین و بی خطر ترین راهشه. چون احتمالش هست که روترتون موقع نصب فریمور به مشکل بر بخوره. درسته Quality Of Service ه بخشش.من یه روتر رو با نصب فریمور بد از دست دادم البته میشه برگردوند ولی با پورت سریال ویا JTAG ولیحم کاری و دست کاری سخت افزاری روتر. اگه به دستگاهای دیگه هم دسترسی دارید روشون netlimiter نصب کنید راحت تره البته خب این نرم افزار فقط واسه ویندوز هست. یه راه دیگشم هست که از IDM برای دانلود کردن استفاده کنید و بعدا موقع دانلود، سرعتش رو limit کنید. که البته سرعت کلی رو محدود نمی کنه. واسه ی نصب این فریمور ها هم راهنمایی زیاده تو اینترنت. گشتم دیدم واسه مودم شما رو هم OpenWRT ساپورت می کنه. البته Revision ها و ایناشم باید دقت کنید موقع نصب فریمور چون ممکنه سخت افزار روتر فرق کنه. مثلا واسه شما رو فقط Revision C1 ش رو فک کنم ساپورت کنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

qos خود فریمور پیشفرض روترا معمولا امکان محدودیت سرعت رو ندارن، اگر T2 هست ورژن روترتون پس سخت افزارش به OpenWRT نمیخوره. باید دنبال یه فریمور دیگه باشید. dd-wrt هم که بررسی کردم نمی خورد. tomato و اینام فک نکنم بخوره بهش و فکر هم نکنم امکانش رو داشته باشه. دیگه هم راهی به ذهنم نمیرسه. میشه تو خود فرومای OpenWRT سوال بپرسید حرفه ای ترن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید ممنون میشم بگین در این مودم میشه سرعت رو کم کرد در دانلود و صفحه باز کردن در وایلرس

300Mbps Wireless N USB ADSL2+ Modem Router
    Model No. TD-W8968

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •