سلام
دوربين من FZ35 پاناسونيکه و بعضي وقت ها از A540 خدا بيامورز هم عکس آپ ميکنم
FZ35، درکه
تقدیم به همه دوستان
![]()
سلام
دوربين من FZ35 پاناسونيکه و بعضي وقت ها از A540 خدا بيامورز هم عکس آپ ميکنم
FZ35، درکه
تقدیم به همه دوستان
![]()
FZ35 ،درکه
![]()
درود احسان جان
ميبينم كه يه قلبم تيتر تاپيكت كردي و حسابي جلب توجه ميكنه![]()
احسان جان اگه لايق ميدوني و اجازه بدي عكس هاتو مورد نقد قرار بدم.
مرسي
اديت:
خوب اجازه صادر شد
والا احسان جان عكس اولت سوژه خوبي نداره. تشخيص سوژه خيلي سخته. مونو نبود بنظرم زيبا تر ميشد. كادر بندي هم كه عنايت بفرماييد.
عكس دوم خيلي زيباست. اما ميتونست دو قطره ي بالاي كادر نباشه و سرعت شاتر رو پايين تر ميگرفتيد تا به طور كامل آب روان دنباله دار شه. در قسمت پايين كادر ميبينيد كه آب خيلي دنباله دار نشده. ولي شات زيباييه در كل
جسارت بنده رو ببخش احسان جان
Last edited by Amateِur; 28-02-2013 at 12:35.
احسان جان عکس هات خیلی قشنگه. منتظر ادامه ی عکس هات تو این تاپیک هستم![]()
خوب اجازه صادر شد
قلبه میشه گفت تو اولین نظر توجه بیننده رو جلب میکنه ، نه ؟؟؟والا احسان جان عكس اولت سوژه خوبي نداره. تشخيص سوژه خيلي سخته. مونو نبود بنظرم زيبا تر ميشد. كادر بندي هم كه عنايت بفرماييد.
اره کادر ه خوب نیست عکس با کادر بهتر داشتم اما سرما بود و لرزش دست
اون قطره ها رو خودم انداختم تا حس محل رو بهتر برسونه ، البته جاشون خیلی خوب نشدعكس دوم خيلي زيباست. اما ميتونست دو قطره ي بالاي كادر نباشه و سرعت شاتر رو پايين تر ميگرفتيد تا به طور كامل آب روان دنباله دار شه. در قسمت پايين كادر ميبينيد كه آب خيلي دنباله دار نشده. ولي شات زيباييه در كل
افتاب در اومده بود و دیگه نمیشد سرعت شاتر کم تر کرد ، متاسفانه لنز دوربین f بسته تر از 8 نداشت
این حرف ها چیه عزیز منجسارت بنده رو ببخش احسان جان
ممنون لطف داری شمااحسان جان عکس هات خیلی قشنگه. منتظر ادامه ی عکس هات تو این تاپیک هستم
---------------
FZ35 ، درکه
بعضی ها :
و بعضی خوش بخت تر ها :
فقط باید کمی بهتر اطرافو نگاه کنیم
احسان جان بجز اولين بار، در دفعات بعدي بعله سوژه كاملا خودنمايي ميكنه اما براي دفعه اول من دنبال سوژه ميگشتم ببينم خوب پس سوژه اين عكس كجاست.قلبه میشه گفت تو اولین نظر توجه بیننده رو جلب میکنه ، نه ؟؟؟
اره کادر ه خوب نیست عکس با کادر بهتر داشتم اما سرما بود و لرزش دست![]()
اره درك ميكنم لرزش دست ناشي از سرما رو نميشه ازش گذشت.
خوب بنظر من نبايد اين كار رو ميكردي جانماون قطره ها رو خودم انداختم تا حس محل رو بهتر برسونه ، البته جاشون خیلی خوب نشد
افتاب در اومده بود و دیگه نمیشد سرعت شاتر کم تر کرد ، متاسفانه لنز دوربین f بسته تر از 8 نداشت![]()
اها پس باز خيلي خوب در اوردي
سلام٬ هرچه کلنجار رفتم٬ نتونستم خودم رو قانع بکنم که این رو توی این صفحه نفرستم!
تقدیم به احسان عزیز! (به جهت مزاح و نشاندن لبخند بر لبان دوست عزیزم)
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااای ممنون رامین جون خیلی کیف کردم
------------------------
منو ....
FZ35 ، !!!
![]()
گاهی گرسنگی ادم رو خلاق میکنه
FZ35 ،
![]()
دو تا تن ماهی و سیب زمینی
جز بچه مایه دار ها هستی احسان جان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)