تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: پروژه هارپ __دروغ؟واقعیت؟ اطلاعات دقیق

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir.orc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

14 پروژه هارپ __دروغ؟واقعیت؟ اطلاعات دقیق

سلام.بچه ها حدودا 1 سال پیش روزنامه ایران مطالبی درباره پروژه هارپ چاپ می کرد که خیلی تخیلی به نظر می رسید و مدعی شده بود که دادستان تهران بابت دیوانه شدن چند تن از ایرانی ها به جامعه بین المللی شکایت کرده.ولی بعد کلا دیگه هیچی راجع بهش ننوشت.کسی می دونه دقیقا پروژه هارپ چیه؟
    آیا واقعیت داره اون مسائلی که روزنامه ایران بهش نسبت داده؟
    من اون موقع هر چی تو اینترنت تحقیق داشتم مطلبی پیدا نکردم ولی روزنامه ایران هم که در مورد مسائل علمی دروغ نمی نویسه و نمیاد بگه به دروغ که دادستان شکایت کرده پس قطعا یه چیزایی بوده دیگه.
    ممنون میشم که تمام اطلاعاتتون در این زمینه به همراه عکس و فیلم رو به اشتراک بزارید.
    برای جزییات اخبار چاپ شده پروژه هارپ به آرشیو شوک روزنامه ایران ماه های 9 تا 11 سال 1390 مراجعه کنید.

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا هر چیزی ممکنه.

ولیداون چیزی که به نظر من میرسه اینه که هارپ وجود داره ولی یه کارهای دیگه رو پیش میبرن. اینا از کاه کوه ساختن.

3. 2 کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

5. 4 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بچه ها خیلی ممنونم.اطلاعات کاملی تقریبا بود.حیف که بچه ها دیگه ادامش ندادن.منظورم اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    امیدوارم این تاپیک فعلا حذف نشه.جون با اینکه شاید احمقانه باشه نظرتون چیه که مثلا 5 شنبه یا جمعه سر یه ساعت خاصی قرار بزاریم و همه روی این پروژه فکر کنیم.اکثر کسانیکه دچار دیوانگی شده بودن و روزنامه ایران شرح حال اونا رو نوشته بود همینجوری متوهم شده بودن.با اینکه تو این زمونه این کارا مسخره هست ولی اگه موافق باشید یه 10 نفری جمع شیم و مثلا سر یه ساعت خاص بهش فکر کنیم ببینیم ما هم خل و چل تر ازین چیزی که هستیم میشیم یا نه یا تحت تسخیر اون صدایی که اونا تو کلشون میومد میشیم یا نه؟؟؟
    کیا جراتشو دارن و پایه هستن؟؟؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

یه پست در مورد هارپ از دوست عزیزم جناب سیمور

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

امین جان پست جالب و منطقی ایشون نوشته و من کاملا موافقم و از شما هم ممنونم.فقط نمی فهمم دادستان چرا شکایت کرده حتما یه چیز بیشتری هم وجود داشته.من نمی دونم شما داستان اون دختر دبیرستانی یا اون 2 تا دوقلو ها یا اون مهندس رو توی روزنامه ایران خوندید یا نه؟
    ولی من اول به چشم مسخره به این حرف ها نگاه می کردم البته با بحث کاربری علمی موافقم .ولی وقتی اسم دادستان و حرف شکایت مطرح شد گفتم که دادستان که خودشو مسخره نمی کنه پس حتما یه قضایای بیشتری هم مطرحه.نظر شخص شما چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

در مورد روزنامه های ایران و شکایت و این حرفها زیاد خودتو اذیت نکن.جدی هم نگیر.ارزش نداره برای هر حرفی فکرت رو درگیر کنی.اونم تو ایران!

11. 6 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •