تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: روش جالب برای دفع سموم از بدن

داره خودمونی میشه nassim()'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض روش جالب برای دفع سموم از بدن

اگر پاها را به مدت چند دقیقه درون محفظه ای از آب سرد قرار دهید تمام سموم بدنتان به یک باره از بدنتان دفع می شود به طوری که رنگ آب تیره می شود.
    به گزارش مدیکال هلت نیوز؛ راه های ساده تری هم برای دفع سموم وجود دارد پدهای جدیدی روانه ی بازار شده اند که باید آن ها را یک شبانه روز به پاهایتان بچسبانید تا تمام سموم از بدنتان دفع شود. گفتنی است؛ سموم هایی که در بدن جمع می شوند حاصل خوردن مواد غذایی، تنفس و ... است که به راحتی در بدن جمع می شوند و به راحتی هم می توان آن ها را از بدن دفع کرد.
    تولید کنندگان محصولات سم زدایی ادعا می کنند که محصول هایشان به راحتی قادرند سموم را از بدن دفع کنند ولی سموم دائماً در بدن در حال وارد شدن هستند مادر فضایی زندگی می کنیم که سرشار از سمومی است که از راه های مختلفی وارد بدن می شوند. اولین راه تنفس است دیگری پوست و دستگاه گوارش و در نهایت از راه منافذ باز بدن مانند چشم ها.
    گروهی دیگر از سم ها در مواد غذایی مصرفی ما وجود دارد و یا در اثر تماس با عوامل شیمیایی مانند عطرها و لوازم آرایشی و ترکیب های حاوی آزبست به بدن ما منتقل می شوند که بدن به طور طبیعی این سموم را خودش دفع می کند.
    قراردادن پاها در آب قبل از خواب به روند طبیعی خارج شدن سم ها از بدن نیز کمک می کند
    منبع: کنجکاو

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

کسی از این کار نتیجه گرفته ؟
    من تست کردم ولی نتیجه ای نگرفتم. شاید باید چندبار امتحان کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

از پاها دفع میشه؟یا کلا به دفع از راههای دیگه کمک می کنه؟
    یعنی باید رنگ اب تیره بشه یا نه؟
    چقدر از پا تو اب باشه و اب چقدر سرد باشه؟
    - لطفا بیشتر توضیح بدین تا ما هم استفاده کنیم

4. این کاربر از joonood.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من پد دفع سموم kinoki گرفتم دو شب استفاده کردم هیچ تغییری در رنگ پد مثل تبایغی که داره ایجاد نشد در حس و حال منم هم همینطور البته یکم کلافم کرد که یه چیز اضافه چسبونده بودم کف پام. البته فکر میکنم باید کف پا عرق بکنه که رنگ پد عوض بشه که به اونم نمیشه اطمینان کرد چون شاید بخاطر واکنش مواد داخل پد به عرق باشه نه دفع سموم.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام
    من پد دفع سموم kinoki گرفتم دو شب استفاده کردم هیچ تغییری در رنگ پد مثل تبایغی که داره ایجاد نشد در حس و حال منم هم همینطور البته یکم کلافم کرد که یه چیز اضافه چسبونده بودم کف پام. البته فکر میکنم باید کف پا عرق بکنه که رنگ پد عوض بشه که به اونم نمیشه اطمینان کرد چون شاید بخاطر واکنش مواد داخل پد به عرق باشه نه دفع سموم.
    احتمالا شما هیچ سمی در بدن نداشتید که توسط اون پد دفع بشه

7. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •