تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: قيمت creative muvo slim 256 mb چنده و چند تا سوال در اين زمينه

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض قيمت creative muvo slim 256 mb چنده و چند تا

سلام
    چند تا سوال:
    قيمت creative muvo slim 256 mb چنده ؟(لطفا قيمت دقيق باشه)
    در اين mp3 player ورودي داره كه بشه مثلا با ورود يك كابل صداي تلويزيون و ... رو ضبط كنه؟
    اگه بدون خارج كردن فلش مموري از داخل ويندوز از پرت يو اس پي خارج كنيم ميسوزه؟
    آيا فقط براي شارژ اين باطري بايد به پورت متصل باشه يا با اداپتور هم ميشه ؟
    اگه كسي اين mp3 player رو خريده بگه ببينم ازش راضيه يا نه چون ميخوام بخرم؟

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

CREATIVE MUVO SLIM 256MB حدود 100 تومان هست قيمت دقيق نميشه که هر روز عوض ميشه ،برو پايتخت اونجا مرکز اينجور چيز هاست

در اين mp3 player ورودي داره كه بشه مثلا با ورود يك كابل صداي تلويزيون و ... رو ضبط كنه؟
    اينو از فروشنده بپرس ولی فکر نکنم اينجور باشه

اگه اين کار رو چند بار تکرار کنی خراب ميشه البته اين برای همه يه Storage Drive ها و MP3 Player ها هست و فقط اين مدلی که شما ميخوای اينطور نيست شما وقتی ميخوای چيزی رو از Motherboard USB خارج کنی بايد از کنار ساعت ويندوز اول اونو Stop کنی در 2 مرحله بعد از پشت کامپيوتر بکنيش تا آسيب نبينه

جنس خوبی هست خيلی ها راضی هستن

داره خودمونی میشه Rooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط HamidFULL
    CREATIVE MUVO SLIM 256MB حدود 100 تومان هست قيمت دقيق نميشه که هر روز عوض ميشه ،برو پايتخت اونجا مرکز اينجور چيز هاست

اينو از فروشنده بپرس ولی فکر نکنم اينجور باشه

اگه اين کار رو چند بار تکرار کنی خراب ميشه البته اين برای همه يه Storage Drive ها و MP3 Player ها هست و فقط اين مدلی که شما ميخوای اينطور نيست شما وقتی ميخوای چيزی رو از Motherboard USB خارج کنی بايد از کنار ساعت ويندوز اول اونو Stop کنی در 2 مرحله بعد از پشت کامپيوتر بکنيش تا آسيب نبينه

جنس خوبی هست خيلی ها راضی هستن
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    چه کسی گفته که میسوزه هیچ مشکلی پیش نمی یاد من خودم استفاده کردم

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز ROOZ
    تبادل اطلاعات در انجمن بيشتر بر اساس دانسته ها و تجربيات و گاهي به توضيح سازندگان سخت افزارها انجام ميشه . اگر شما تا به حال نسوزوندي شانس خوبي داشتي ... چون من خودم به اين بلا گرفتار شدم و سوختن فلاشم رو ديدم :cry:

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

Rooz جان شما هم از اين به بعد Stop کن بعد خارج کن تا خدای نکرده Flash ات خراب نشه ساقی جان عيب نداره منم يه بار يکی خراب کرم اون موقع ايی که Windows Me آخرين Windows بود

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض سلام

ميشه به جاي اينكه از داخل ويندوز استوپ كني كامپيوتر رو اول ريسيت كني و در هنگام ريسيت شدن فلش رو از كيس خارج كني
    اخه من معمولا تو كافي نت كارام رو انجام ميدم و هرچي از اينترنت گرفتم ميريزم رو فلش
    ولي ويندوز كافي نت يه برنامه نصب كردند كه نشه فلش رو از داخل ويندوز خارج كني
    حالا بايد چي كار كرد ايا كار من درسته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

جان من تا حالا برنامه ايی نديدم که نزاره Flash Drive رو از ويندوز Stop کنی ولی اگه شما روش ديگه ايی ميخوای بايد در My computer روی Removable Drive کليک راست کنيد و Eject رو بزنی بعد به Device manager بری و از اونجا Uninstall device کنی و بعد خارج کنی که البته روش قبلی بهتر هست

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض سلام

اره همچون برنامه اي وجود دارد ولي شما راهي كه گفتيد بازم عمل نميكنه و برنامه نميذاره اين كار انجام بگيره

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

با اين وجود بهترين راه اين هست که سيستم رو خاموش کنيد و درايو رو در بياريد بعد روشن کنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •