تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: کم کردن استرس و تپش قلب قبل از کنفرانس - عجله دارم فوری

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض کم کردن استرس و تپش قلب قبل از کنفرانس - عجله دارم فوری

سلام دوستان راستش میخوام فردا کنفرانس بدم ... یعنی باید بدم ! دل به خواه نیست ناراحتی قلبی دارم - تپش قلب دارم و لرزش ! سری قبلی هم حدود یک سال قبل که کنفرانس داشتم عرق کردن زیاد اعصابم رو خورد کرد چه دارویی پیشنهاد میکنید برای آروم شد تپش قلب؟ طوری سری قبلی قلبم میزد که صداش رو میشنیدم ! گوم گوم میزد میخوام ریلکس ریلکس بشم و عرق هم نکنم ... پرانول؟ آلپروزولام؟ خوبه اینا؟ درسته ناراحتی قلبی دارم ولی اصلا قرص نخوردم چندین ساله ... تشکر

2. این کاربر از samira_akhavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

برای کاهش تپش قلب میتونی از پروپرانول استفاده کنید(بسته به جسته و فیزیک و تحمل بدن به دارو از 20-80 میلیگرم میتونی استفاده کنید)
    اما این فقط تپش قلب رو کم میکنه!!
    برای کاهش استرس فقط برای یکبار(اصلا مصرف مداومش رو توصیه نمیکنم) میتونی از داروهای مضعف CNS مغز استفاده کنید(کاری که خودم در اولین روز تدریس در دانشگاه کردم )
    نظیر کلردیازپوکساید یا آلپروزولام! توصیه من استفاده از 0.25 تا 0.5 میلیگرم زاناکس (آلپروزولام) هست!!(باز هم تاکیید میکنم این دارو رو به هیچ وجه در طولانی مدت استفاده نکنید)

4. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فرض کن جلوت یه مشت گاوو گوسفندن ! تپش قلبت پایین میاد

6. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من هم هفته اینده دفاع از پایان نامه دارم خیلی استرسم بالاست شما کدام دارو رو پیشنهاد می کنید . فقط برای 1 روز می خوام

داره خودمونی میشه SAEED 120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استرست رو قبول کن. بزار بدنت خودش یه راه حلی براش پیدا کنه. استرست طبیعیه.

برای کمک کردن به بدنت باید اول جلوی خانوادت چند بار کنفرانس بدی

بعد جلو دوستان و خانواده در مهمانی.بزار به صورت طبیعی بدنت بهش غلبه کنه. اونقت ببین چه قدر شاد میشی. بدون قرص غلبه کردی به استرس.

وگرنه قرص زیاده

پرانول حافظه رو خرا ب میکنه آرامبخش عصبی میکنه. انوقت تو نیستی که داره کنفرانس میده یه قرصه وقت یخودت کنفرانس میدی که هیچ قرصی تو خونت نباشه. هیچ قرصی که بهت اعتماد به نفس الکی بده .

اون تو نیستی اون مواد شیمایی

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بهترين دارو پروپرونالول هست اگر دوز كافي استفاده كنيد نيازي به هيچ داروي ديگري نيست.
    كلا علايم استرس مثل لرزش بدن و صدا رو كنترل ميكنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

پروپرانولول + کلونازپام ( نصف قرص).

کلونازپام رو 1 الی دو ساعت قبل از ورود به جلسه مصرف کنید , آدم رو بشدت جدی میکنه و استرس رو کاهش میده.

پرانول حافظه رو خرا ب میکنه آرامبخش عصبی میکنه. انوقت تو نیستی که داره کنفرانس میده یه قرصه وقت یخودت کنفرانس میدی که هیچ قرصی تو خونت نباشه. هیچ قرصی که بهت اعتماد به نفس الکی بده .

اون تو نیستی اون مواد شیمایی
    پروپرانولول یک بتا بلاکره و تاثیرش بر قلب است و ربطی به حافظه ندارد و آرام بخش هم نیست.

یه مثال در رابطه با نقل قول بالا:

بند باز از همون اول بدون طناب رو بند راه نمیره , ابتدا یه طناب به خودش وصل میکنه و کم کم عادت میکنه که بدون طناب هم روی بند در اون ارتفاع بالا راه بره. ( دارو نقش اون طناب موقت رو داره)

ولی حرفی که شما میگید اینکه ابتدا در ارتفاع پایین بند بازی کنه ( بدون طناب) و بعد کم کم ارتفاع رو زیاد کنه. ( ارتفاع همون آدما هستن که می فرمایید , مثلا" ابتدا برای دوستان کنفرانس بده ( ارتفاع کم) و بعد ...)

تاثیر هر دوتاشون یکیه ( جرات برای بند بازی در هر ارتفاعی بدون ترس یا همون کنفرانس برای یه جمعیت زیاد) منتها روش شما یکم برای هفته آینده دیر نیست؟ روش شما حداقل باید چتد ماه تمرین بشه.

امیدوارم مثال رو متوجه شده باشید.

11. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فرض کن جلوت یه مشت گاوو گوسفندن ! تپش قلبت پایین میاد
    منم همیشه اینکارو میکنم
    اصلا هرکی رو نگاه میکردم سرمو پایین مینداختم٬ اعصابم خورد میشد که نمیتونم تو چش آدما نگاه کنم
    ولی چندبار مردمو به چشه یه مشت اسکول نگاه کردم٬ نتیجش عالی بود

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

پروپرانولول + کلونازپام ( نصف قرص).

کلونازپام رو 1 الی دو ساعت قبل از ورود به جلسه مصرف کنید , آدم رو بشدت جدی میکنه و استرس رو کاهش میده.

پروپرانولول یک بتا بلاکره و تاثیرش بر قلب است و ربطی به حافظه ندارد و آرام بخش هم نیست.

یه مثال در رابطه با نقل قول بالا:

بند باز از همون اول بدون طناب رو بند راه نمیره , ابتدا یه طناب به خودش وصل میکنه و کم کم عادت میکنه که بدون طناب هم روی بند در اون ارتفاع بالا راه بره. ( دارو نقش اون طناب موقت رو داره)

ولی حرفی که شما میگید اینکه ابتدا در ارتفاع پایین بند بازی کنه ( بدون طناب) و بعد کم کم ارتفاع رو زیاد کنه. ( ارتفاع همون آدما هستن که می فرمایید , مثلا" ابتدا برای دوستان کنفرانس بده ( ارتفاع کم) و بعد ...)

تاثیر هر دوتاشون یکیه ( جرات برای بند بازی در هر ارتفاعی بدون ترس یا همون کنفرانس برای یه جمعیت زیاد) منتها روش شما یکم برای هفته آینده دیر نیست؟ روش شما حداقل باید چتد ماه تمرین بشه.

امیدوارم مثال رو متوجه شده باشید.
    سلام دوست من
    بنده هم عین همین مشکل رو دارم و حتی فکر کردن به ارائه، عصبیم میکنه و میترسم
    میتونم همین دارو هارو برای یک بار ( قبل از جلسه ی دفاع کارشناسی ارشد) مصرف کنم؟
    این دو دارو تداخلی با هم ندارن؟
    و دقیقا چه زمانی مصرفشون کنم؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •