سلام دوستان...
من برای جمع و جور کردن اتاقم تمام کابل ها و لوازم برقی در آورده بودم چند روز پیش و کلا همه رو جمع کرده بودم...
تا اینکه امروز وصل کردمشون اینا...
همه ی دستگاه ها به خوبی کار کردن ولی من هنوز هارد اکسترنالم که western Digital My Book Essential 2tb بود رو لازم نداشتم و تست نکرده بودمش تا همین امشب...
امشب اومدم اول کلی دنبال کابل پاورش گشتم و 2 تا کابل مشابه پیدا کردم!(نمیدونستم کدوم به کدومه که)!
در حالی که آداپتور به برق بود من سعی بر این داشتم که این کابل رو به هارد وصل کنم!ولی فرو نمیرفت!!!(در حالی که عین کابل اصلی خودش بود و احتمالا مال یه دستگاه دیگه ای بوده که من اشتباه گرفته بودمش)!واسه همین یه کمی فشارش دادم!!(نه خیلی محکم)ولی باهاش کلنجار رفتم چند دقیقه!تا اینکه به ذهنم رسید آداپتوری که به مودم زدم رو امتحان کنم!!اون رو زدم و فرو رفت !!! اما هاردم روشن نشد!!!
الان یعنی بدبخت شدم رسما و 2 ترابایت اطلاعات به فنا رفت یا اینکه ممکنه مشکل از جای دیگه ای باشه!همین اداپتوری که داخل هاردم فرو رفت مودم رو روشن میکنه و کار میکنه!ولی هاردم رو نه!!
ممکنه بازم آداپتور رو اشتباه زدم!اگه اشتباه زدم پس چرا تنها آداپتور و کابلی بود که به هاردم فرو میرفت(کلا من 3 تا همچین اداپتور دارم که 2 تاش کلا فرو نرفتن و یکی فرو رفت کار نکرد)!!!
رسما بدبخت شدم الان؟؟؟؟![]()