تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مفيد بودن اطلاعات

راي دهنده
5. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • كاربردي بودن اطلاعات

4 80.00%
  • اطمينان به صحت اطلاعات

1 20.00%
  • بروز بودن اطلاعات

1 20.00%
  • انگيزه براي مشاركت در بحث

2 40.00%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: آموزش سرمايه گذاري در بازارهاي مالي، بورس، فاركس تحليل تكنيكال و فاندامنتال از طريق اينترنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

4 آموزش سرمايه گذاري در بازارهاي مالي، بورس، فاركس تحليل تكنيكال و فاندامنتال از طريق اينترنت

در اين تاپيك مي خواستم از تجربيات هم در ضمينه فعاليت در بازارهاي مالي استفاده كنيم. براي شروع بحث مايلم تجربيات خود در اين خصوص را در اختيار دوستان قرار دهم. تابستان 91 در بهبوهه تورم براي اينكه از افت شديد سرمايه خود جلوگيري كنم مي خواستم تا سرمايه خود را در بازاري وارد كنم كه علاوه بر سود آوري از افت ارزش آن ناشي از تورم جلوگيري كنم. نتايج فعاليتم در اين حوزه منجر به مواردي خوبي شد كه بدرد دوستان هم مي خورد.

قدم اول تعريف افزايش سرمايه (سود):

افزايش سرمايه در يك بازار (مانند سكه، ارز، سهام و زمين ...) در يك بازه زماني(ماه ، سال) مي باشد.
    با اين تعريف اينكه ما سرمايه اي مانند 100 سهم يك شركت به قيمت 1.000.000 مي خريم و پس از مدتي قيمت آن 1.200.000 مي شود، ما سودي نداشتيم. چون اول ما 100 سهم داشته ايم و الان هم 100 سهم داريم پس افزايش نبوده فقط سرمايه طبق تورم بالا رفته است. اگر تعداد سهم افزايش پيدا كرده باشد و 110 سهم داشته باشيم تازه 10 درصد سود كرده ايم. اينه مفهوم سود كردن.

2. 7 کاربر از vesta.insta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پس قدم دوم کو ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دقیقا یه همچین تاپیکی مفیدی اینجا کم بود ...اگر مشکلی با قوانین انجمن نداشته باشه عالیه ...

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز کی گفته قیمت سهام افزایش پیدا کنه سود نیست؟
    کی گفته این افزایش قیمت بر اساس تورمه؟

6. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قصد توهین به کسی رو ندارم اما دوستان خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم با نشون دادن باغ سبز فریب نخورید

من خودم سالهاست که در بورس ( داخلی ، خارجی ) فعالیت میکنم چه افرادی رو دیدم ( دکتر ، مهندس و دانشجو و کارگر و . . . ) که بدون اطلاع وارد این بازارها شده اند و الان هیچی ندارن

اینجا نمی تونم صحبت کنم ( میدونم که همه شما درک میکنید )

فقط این رو بگم که در حال حاضر فارکس از نظر قوانین جمهوری اسلامی ایران جزء دسته شرکت های هرمی محسوب میشود ( به درست و اشتباه بودنش کاری ندارم )

دوست عزیز vesta.insta منتظر نوشته هایتان هستم

8. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم با این دوستمون موافقم که فعالیت در بورس نیازمند مطالعه فراوانه. سعی کنید با احتیاط و سرمایه کم وارد بشید.
    در مورد ممنوع شدن فارکس تا جایی که من اطلاع دارم به خاطر کلاه برداری های کارگزاران بوده. نظر مراجع تقلید هم این بود که فارکس مشکلی نداره

10. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

البته این دوستمون فقط تا حدی درست گفتن.
    من چند وقت پیش با مشاور سرمایه گذاریم توی شرکت پارمیر در ایناره صحبت کردم. خیلی خلاصه و ساده بگم اینطوره که افزایش سرمایه یه چیزه ، و سود یه چیز دیگه ! حالا ممکنه اینها از دل همدیگه در بیان یا اصلا به هم ربطی نداشته باشن. سود ، سوده ! از اسمش هم مشخصه ! به عاملهای مختلفی هم بستگی داره! ولی افزایش سرمایه در بورس یا کلاً مقوله ی سرمایه گذاری ، به معنی زیاد کردن مقدار سهم یا فعالیتهایی از این قبیل هست که شما در اون بخش، سرمایه ی بیشتری رو در اختیار اون صنعت یا هرچیز دیگه ای میذاری ! بطور مثال اگر شما مقدار سهمی به ارزش یک میلیون تومان خریدید و بعد از مدتی ارزشش شد دو میلیون تومن، شما سود کردی ولی مقدار سهمتون هنوز همون اندازه ی سابقه.

یکی قدم دوم رو برداره !

12. این کاربر از TLSD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز کی گفته قیمت سهام افزایش پیدا کنه سود نیست؟
    کی گفته این افزایش قیمت بر اساس تورمه؟
    -----
    البته حق با شماست ولی درمورد افزایش قیمت ، چیزی که در حال حاضر شاهدش هستیم اینه که اندازه ی قابل توجهی از این افزایشها، همین عامل تورمه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در اين تاپيك مي خواستم از تجربيات هم در ضمينه فعاليت در بازارهاي مالي استفاده كنيم. براي شروع بحث مايلم تجربيات خود در اين خصوص را در اختيار دوستان قرار دهم. تابستان 91 در بهبوهه تورم براي اينكه از افت شديد سرمايه خود جلوگيري كنم مي خواستم تا سرمايه خود را در بازاري وارد كنم كه علاوه بر سود آوري از افت ارزش آن ناشي از تورم جلوگيري كنم. نتايج فعاليتم در اين حوزه منجر به مواردي خوبي شد كه بدرد دوستان هم مي خورد.

قدم اول تعريف افزايش سرمايه (سود):

افزايش سرمايه در يك بازار (مانند سكه، ارز، سهام و زمين ...) در يك بازه زماني(ماه ، سال) مي باشد.
    با اين تعريف اينكه ما سرمايه اي مانند 100 سهم يك شركت به قيمت 1.000.000 مي خريم و پس از مدتي قيمت آن 1.200.000 مي شود، ما سودي نداشتيم. چون اول ما 100 سهم داشته ايم و الان هم 100 سهم داريم پس افزايش نبوده فقط سرمايه طبق تورم بالا رفته است. اگر تعداد سهم افزايش پيدا كرده باشد و 110 سهم داشته باشيم تازه 10 درصد سود كرده ايم. اينه مفهوم سود كردن.
    سلام
    قبلا تاپيكي با اين موضوع ايجاد شده بود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سایت اصلی برای خرید و فروش سهام کدومه؟ tsetmc ؟ seo ؟ irbourse ؟ ... ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •