تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: خرید یک لپ تاپ Gaming یا کنسول؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

14 خرید یک لپ تاپ Gaming یا کنسول؟؟

سلام به همه .
    من قد دارم یه لپ تاپ گیمینگ که قیمتش حدود 4.5 هست بخرم. ولی کنسول های نسل هشتم دارن تا زمستون 92 به بازار میان. و اکثر بازی ها هم دارن به سمت اختصاصی شدن پیش میرن و تولیدشون واسه PC متوقف شده و یا داره میشه. PS4 , Xbox 720 زمستون امسال توی بازار هستن. و با توجه به اینکه من دانشجو ام شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ لپ تاپ گیمینگ یا کنسول؟
    یه سوال دیگه هم بود اینکه کنسول ها رو میشه روی تلویزیون معولی اجرا کرد یا باید تلویزیون خاصی باشه؟؟؟ مرسی

2. این کاربر از Armakillthem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه .
    من قد دارم یه لپ تاپ گیمینگ که قیمتش حدود 4.5 هست بخرم. ولی کنسول های نسل هشتم دارن تا زمستون 92 به بازار میان. و اکثر بازی ها هم دارن به سمت اختصاصی شدن پیش میرن و تولیدشون واسه PC متوقف شده و یا داره میشه. PS4 , Xbox 720 زمستون امسال توی بازار هستن. و با توجه به اینکه من دانشجو ام شما کدوم رو پیشنهاد میکنین؟؟؟ لپ تاپ گیمینگ یا کنسول؟
    یه سوال دیگه هم بود اینکه کنسول ها رو میشه روی تلویزیون معولی اجرا کرد یا باید تلویزیون خاصی باشه؟؟؟ مرسی
    شما با 4.5 م میتونی بهترین پی سی رو بگیری که خیلی از کنسولهای نسل آینده سرتره و بازی هاش هم همیشه کرکه
    کنسول نسل بعد هم ممکنه خوب باشه ولی الان مثل هندوونه سر بسته میمونه
    ممکنه بازی هاش کرک نشه و شما باید برای هر بازی 200 هزار تومان هزینه کنید مثل وقتی ps3 اومده بود
    ممکنه اشکال فنی داشته باشه مثل xbox 360 که اوایل هی میسوخت خارجی ها میرن پس میدن ولی اینجا ایرانه و شما دستت به هیج جا بند نیست
    اون جور هم که پیداست قدرت چندانی ندارند از لحاظ سخت افزاری

ولی به هر حال اگه حتما باید انتخاب کنی من کنسول رو ترجیح میدم ولی یادت باشه اول که شروع میکنن به عرضه کنسول های نسل جدید قیمتها بالاتره مخصوصا تو ایران

4. 2 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

برو با 4ونیم یه لب تاب 2.5 بگیر با یه کنسول خیلی هم بهتره کار می کنن !!

6. 2 کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

برو با 4ونیم یه لب تاب 2.5 بگیر با یه کنسول خیلی هم بهتره کار می کنن !!

مشکل من اینه که میدونم قراره تولید بازی واسه PC کمتر شه وو بیشتر تمرکز ها روی کنسول ها باشه و نسل جدید هم داره میاد . نمیدونم الآن بخرم یا بذارم کنسول های جدید که اومد؟
    وایسا ببینم . تو دزفول زندگی میکنی؟؟؟؟؟؟؟

8. این کاربر از Armakillthem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

اینا همش چرنده تا بازی هست pc هم هست ولی درسته بازی هاش دیر تر از کنسول میاد با 2 ماه تاخیر

10. 3 کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

وقتی یک کنسول میخری تا 5،6 سال به راحتی پشتیبانی میشی و هیچ مشکلی نداری و بهترین دستت هست

اما کسانی که برای نوت بوک گیم خرج میکنن هیچ وقت نمی تونند به روز باشن و بهترین رو داشته باشند. شما مشخصات نوت بوک های گیم دو سال پیش رو نگاه کنی متوجه خواهی شد !!

بنظرم بهتر کار خرید یک نوت بوک و در کنارش یک کنسول بازی هست..

12. 5 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sorena_x2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

باز هر چي بشه بازي هاي pc ‎‏ رد خور ندارن اما اين حرفت که ميگي بازي واسش کم ميشه هم درسته! چه لپ تاپي ميخواي با 4.5بخري?ممنون ميشم بگي!

14. 2 کاربر از sorena_x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

باز هر چي بشه بازي هاي pc ‎‏ رد خور ندارن اما اين حرفت که ميگي بازي واسش کم ميشه هم درسته! چه لپ تاپي ميخواي با 4.5بخري?ممنون ميشم بگي!
    آره عنوان های مهم خیلی هاشون انحصاری اند .
    اون لپ تاپ هم که میخواستم بین MSI Ge60 , MSI Ge70 باشه که مثل اینکه Ge70 توی بازار نیست. پس میمونه Ge60 . به نظرت لپ تاپ خوبی هست؟؟؟؟؟ من که خیلی با کانفیگش حال کردم (البته این قیمتش تا 4 هست نه 4.5

16. این کاربر از Armakillthem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

نظر من اینه چون ps4 شب گذشته رسما معرفی شد کنسول های نسل هفتم حداکثر تا یه سال دیگه هستند و عمرشون تمومه کنسول الان خریدش خریته!
    نظرم اینه یه لپ تاب 2200 بگیر و باقیش رو بگذار کنسول نسل بعد اومد هر کدومxbox یاps4 هر کدوم زودتر کپی خور شد بگیر
    پیشنهاد من تا 2200
    ACER ASPIRE V3-571G
    CORE I5 3210M 2.5 GHZ
    4GB DDR3
    750GB HDD
    GEFORCE GT630M 2GB DDR3
    15.6 HD LCDLEDGLARE
    DVDRW
    BLUETOOTH4.0
    WIFI
    CARD READER
    HD WEBCAM
    گارانتی دو ساله ی سازگار 2200 تومان

18. 3 کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگر دانشجو شهرستان هستید و بین شهر داشنگاه و محل زندگی مسافرت می کنید لپ تاپ خیلی بهتره هست چون میتونید از اینترنت دانشگاه,تماشای فیلم بدون نیاز به LCD بزرگ و مزاحم بقیه شدن.شما بهترین سیستم رو ببنید حداکثر 5 سال براتون کار می کنه(بر اساس تجربه خودم که 1 میلیون تومان فقط برای PC دادم چهار سال پیش که اواخر خیلی از بازی ها افت فریم داشت) چه برسه به لپ تاپ که مشخصا قدرتش از PC کمتره و نمیشه با لپتاب براحتی PC بازی کرد.توصیه من اینکه با توجه به اواخر دوران کنسول ها و ایتدای ورود کنسول های نسل بعد که قیمت خون بها دلار رو دارند یک لپ تاپ 2 تومانی بردارید باقی شو سکه طلا بخرید تا ببینید تا 2 سال دیگه چی میشه.لپ تاب 4 تومانی یعنی جنس لوکس و پول لوکس که اصلا مفرون به صرفه نیست

20. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •