تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: خاموش شدن pc

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض خاموش شدن pc

با سلام خدمت اساتید عزیز که همیشه راهنماییهاشون مفید و سودمنده
    بنده یک سیستم ddr1 دارم که مادربرد آلباترون روش نصبه ، چند وقته که وقتی روشنش میکنم قبل از اینکه سیستم بالا بیاد ( به صفحه آبی welcome نمیرسه ) سیستم خاموش میشه ، پور و هاردو چک کردم مشکل نداشت ، مشکل از کجای مادربرد میتونه باشه و باید از کجا شروع کنم؟ ممنون وقت میزارید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بنده یک سیستم ddr1 دارم که مادربرد آلباترون روش نصبه ، چند وقته که وقتی روشنش میکنم قبل از اینکه سیستم بالا بیاد ( به صفحه آبی welcome نمیرسه ) سیستم خاموش میشه ، پور و هاردو چک کردم مشکل نداشت ، مشکل از کجای مادربرد میتونه باشه و باید از کجا شروع کنم؟ ممنون وقت میزارید
    خاموش شدن نمی تونه از هارد باشه
    ببرید رو نصب ویندوز ویندوز روعوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید
    دمای قطعات رو از بایوس چک کنید

یک دور گرافیک رو در بیارین و سیستم رو روشن کنید ببینید سیستم خاموش میشه یا نه
    علاوه بر این موارد پاور سیستم و مین هم باید چک بشه

بایوس مین رو با برداشتن باتری مین هم یک دور دیفالت کنید

داره خودمونی میشه farhad.helix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه خاموش میشه مشکل حرارته سیستمته اگه ریست بشه قضیه فرق میکنه.در کیست رو باز کن کل فن هاتو چک کن که کار میکنن و یا اینکه کند نشدن . خاموش شدم معمولا از داغی چیپست مادربرد و یا خود CPU هست.دماهارو چک کن . دستتم بزار رو چیپست موقع روشن کردن سیسم و ببین چقدر داغ میشه.بعضی چیپ ست ها فن دارن بعضی ها که شامل مادر برد شما هم میشه نداره.

4. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

باتشکر از دوستان
    بایوس رو دیفالت کردم ، خمیر سیلیکون هم زدم ، همه فن ها هم سالمه ، کدام چیپست ها رو چک کنم؟ cpu ، پل شمالی و جنوبی رو چک کردم مشکلی ندارن
    ممنون وقت میزارید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

باتشکر از دوستان
    بایوس رو دیفالت کردم ، خمیر سیلیکون هم زدم ، همه فن ها هم سالمه ، کدام چیپست ها رو چک کنم؟ cpu ، پل شمالی و جنوبی رو چک کردم مشکلی ندارن
    ممنون وقت میزارید
    چیپ ست ها رو باید با دست تست حرارت بگیرین اگه دمای قطعات مشکلی ندارن باید برین سراغ تست پاور با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید
    درست نشد همونطور که گفتم گرافیک رو دربیارین و تست کنید باز هم خاموش شد کابل atx رو بکشین و سیستم رو روشن کنید و دوباره تست کنید
    درست نشد باید مین سیستم بررسی بشه
    همچنین گفتم قبل از اینکه سخت افزار رو چک کنید برید روی نصب ویندوز که مطمئن بشین مشکل نرم افزاری نیست

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

باسلام خدمت اساتید برتر
    دوباره مادربردو چک کردم، cpu رو با دست چک کردم ، بعد از چند ثانیه دستم سوخت ،آیا مشکل از خود cpu یا از جای دیگه؟
    ممنون وقت میزارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید به ویژه extreme عزیز، همونطور که extreme گفتن کابل vga رو به گرافیک وصل نکردم و کامپیوتر خاموش نشد، به نظر شما مشکل از گرافیکه؟و برای حلش باید چکاکنم؟ممنون وقت میزارید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید به ویژه extreme عزیز، همونطور که extreme گفتن کابل vga رو به گرافیک وصل نکردم و کامپیوتر خاموش نشد، به نظر شما مشکل از گرافیکه؟و برای حلش باید چکاکنم؟ممنون وقت میزارید

گرافیک رو هم کلا از مین بیارین بیرون ببینید بازم سیستم خاموش میشه یا نه یا بایک گرافیک دیگه سیستم رو چک کنید درایورشو نصب کنید و باهاش تست کنید

با همین گرافیک هم اگه میتونید به safe mode برین درایور رو پاک کنید ببینید بازم موقع لود ویندوز به مشکل میخورین ؟

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

گرافیکو برداشتم بازم خاموش نشد،منظورتون از پاک کردن درایو uninstall کردنش از طریق device manager؟در ضمن حتما باید از safe mode برم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    گرافیکم سالم بود ، پس به نظر من مشکل یا از اسلات گرافیکه یا از پل شمالی؟ حالا باید چکار کنم؟ از راهنماییاتون ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •