برای خرید یه ملک وقتی نخوایم فعلا سند رسمی بزنیم به دلیل نداشتن مالیات سنگین خرید و فروش قول نامه یا مبایعنامه؟کدام از لحاظ قانونی معتبر هستند؟
برای خرید یه ملک وقتی نخوایم فعلا سند رسمی بزنیم به دلیل نداشتن مالیات سنگین خرید و فروش قول نامه یا مبایعنامه؟کدام از لحاظ قانونی معتبر هستند؟
دوستانی که اطلاعات و تجربه دارن راهنمایی کنن
یعنی هیشکی اطلاعات نداره؟
ممنون میشه بگین چرا بهتره از قول نامه بعد مبایعنامه باید کجا تنظیم و امضا بشه؟
بعد اگه فروشده بعد از امضای مبایعنامه فوت بشه و سند رسمی زده نشده باشه وارثاش نمیتونن درباره اون ملک ادعایی بکنن
میشه به این سوالم جواب بدین لطفا؟
سلام . مطلب زیر گویاست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون
اینجا خیلی پیچیده و سربسته توضیح داده بود
من ساده براتون میگم:
من میخوام یه ملک کوچیکی رو بخرم ولی فعلا پول ندارم سند رسمی بزنم حدودا 5 میلیون واسه زدن سند رسمی میخواد(عوارض-مالیات-دارایی و شهرداری و غیره...)
حالا میخوام بدونم اگه من با قول نامه بنگاهی این ملک رو بخرم طرف میتونه بعدا پشیمون شه؟یا بعد از مرگش خانوادش این قول نامه رو قبول نکنند؟
اگه بتونی قولنامه را روی سربرگ دادگستری تنظیم کنی خیلی قانونی تره و با اون حتی میتونی 1 هفته ای طرف رو بلند کنی از اونجا !من ساده براتون میگم:
من میخوام یه ملک کوچیکی رو بخرم ولی فعلا پول ندارم سند رسمی بزنم حدودا 5 میلیون واسه زدن سند رسمی میخواد(عوارض-مالیات-دارایی و شهرداری و غیره...)
حالا میخوام بدونم اگه من با قول نامه بنگاهی این ملک رو بخرم طرف میتونه بعدا پشیمون شه؟یا بعد از مرگش خانوادش این قول نامه رو قبول نکنند؟
هر قراردادی زمان فسخ داره و از اون زمان که بگذره دیگه نمیتونه پسش بگیره .
شما از اون شخص خریدی و خانوادش که دیگه ادعایی نسبت به اون ملک ندارن که بخوان ازت پسش بگیرن .
Last edited by befermatooo; 13-03-2013 at 10:16.
بازم ممنون از جوابتون
قولنامه رو توی بنگاه تنظیم کنیم یا توی محظر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)