سلام من ین استپیلایزر فاراتل مدل stb2000 دارم که پشتش دگمه fuse دااره میخواستم بدونم چیه و یک مشکلی هم که دارم چراق زرد با سبز روشن و زرد خاموش نمیشه چه کار باید بکنم با تشکر
سلام من ین استپیلایزر فاراتل مدل stb2000 دارم که پشتش دگمه fuse دااره میخواستم بدونم چیه و یک مشکلی هم که دارم چراق زرد با سبز روشن و زرد خاموش نمیشه چه کار باید بکنم با تشکر
سلام .
من این مدل استابیلایزر رو دارم .
داخل آن فیوز هست که اگر جریان بیش از حد وارد دستگاه بشه فیوز میسوزه که میتونید تعویض کنید .پشتش دگمه fuse دااره میخواستم بدونم چیه
روشن شدن چراغ زرد به همراه چراغ سبز به معنی بالا یا پایینتر از حد نرمال بودن ولتاژ هست که در حال تضعیف یا تقویت ولتاژ هست دستگاه مشکلی نداره .و یک مشکلی هم که دارم چراق زرد با سبز روشن و زرد خاموش نمیشه چه کار باید بکنم
فقط میخوام بدونم من کاری که نباید بکنم یا طبیعی این رنگ زرد
همانطوریکه گفتم این چراغ زرد رنگ (به همراه چراغ سبز) نشاندهنده بالا یا پایینتر از حد نرمال بودن ولتاژ هست که دستگاه در حال تصحیح ولتاژ هست ، دستگاه رو برای همین کار خریدید که نوسانات ولتاژ را اصلاح کنه .
یکی از آشناها که در بوشهر مطب داره برای تجهیزات پزشکی همین دستگاه رو خریده که چراغ زرد اکثر اوقات روشنه ولی من که در تهران زندگی میکنم بندرت این چراغ زرد روشن میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)