تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در دستگاه فتوکپی توشیبا 45

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض مشکل در دستگاه فتوکپی توشیبا 45

با سلام خدمت دوستان ، من یک دستگاه فتوکپی توشیبا 45 دارم که دو ماه نشده خریدمش ، اولش خیلی خوب کپی می زد ، ولی یک مدتی است که برگه رو کپی میزنم یک خط یا دو خط وسط صفحه رو از بالا تا پایین اصلا نمیزنه یا خیلی کمرنگ می زنه که باعث می شه وسط خط رو نتونی بخونی ، به نظرم باید یک جاییش کثیف باشه که باعث میشه یک قسمت مطلب رو کپی نکنه ، ممنون میشم کمکم کنید

یک مشکل دیگه هم که به تازگی باهاش مواجه شدم اینکه وقتی می خوام از سینی بغل دستگاه کاغذ A5 یا A4 بذارم داخلش و مثلا پشتش هم کپی کنم کلا یک قسمت رو نمی دانزه ، کاغذ هم جفت است و صاف صاف قرار می دم ، دوستان به من کمک کنید
    با تشکر

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قبل از هر چیز یه کپی از تنظیمات یا پرینت بگیر ببین پرینتر دستگاه خرابه یا اسکنر دستگاه
    اگر اسکنر دستگاه باشه باید تمیزش کنی ولی احتمالا قسمت پرینتر دستگاه ایراد پیدا کرده
    یه کاغذ A3 بگذار تو دستگاه و فرمان کپی رو بده همین که سر کاغذ از هیتر در آمد دستگاه رو خاموش کن درب بغل رو باز کن کاغذ رو بکش بیرون ببین که این خطی که می گی نمی زنه ایا قبل از هیتر هست یا هیتر داره یه خطی می ندازه
    اگر قبل از هیتر هم این خط بود درام دستگاه رو نگاه کن ببین مشکلی می بینی و اگر نه شاید شیشه لیزر دستگاه کثیف باشه باید تمیزش کنی

3. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قبل از هر چیز یه کپی از تنظیمات یا پرینت بگیر ببین پرینتر دستگاه خرابه یا اسکنر دستگاه
    اگر اسکنر دستگاه باشه باید تمیزش کنی ولی احتمالا قسمت پرینتر دستگاه ایراد پیدا کرده
    یه کاغذ A3 بگذار تو دستگاه و فرمان کپی رو بده همین که سر کاغذ از هیتر در آمد دستگاه رو خاموش کن درب بغل رو باز کن کاغذ رو بکش بیرون ببین که این خطی که می گی نمی زنه ایا قبل از هیتر هست یا هیتر داره یه خطی می ندازه
    اگر قبل از هیتر هم این خط بود درام دستگاه رو نگاه کن ببین مشکلی می بینی و اگر نه شاید شیشه لیزر دستگاه کثیف باشه باید تمیزش کنی
    ببخشید میشه توضیح بدید از کدوم قسمت باید از تنظیمات پرینت بگیرم
    basic edit program setting ?

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیزم من این دستگاه رو نمی شناسم درست ولی یه پرینتی بگیر که از اسکنر استفاده نکنه اگر به کامپیوتر وصل می شه
    از کامپیوتر یه پرینت بفرست

6. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •