سلام من یه --- ایکس ویژن خریدم موقع پیدا کردن کانال ها خیلی کند عمل میکنه مدت زیادی میگذره ولی هیج کانالی رو پیدا نمیکنه!و آخرشم هنگ میکنه جیکار کنم برای شما هم طول میکشه؟
سلام من یه --- ایکس ویژن خریدم موقع پیدا کردن کانال ها خیلی کند عمل میکنه مدت زیادی میگذره ولی هیج کانالی رو پیدا نمیکنه!و آخرشم هنگ میکنه جیکار کنم برای شما هم طول میکشه؟
دوست گرامی ورودی کابل آنتن رو چک کنید که درست متصل شده یا نه . در مورد اسکن شبکه ها هم بستگی به منطقه زندگی تون داره . اگر درست نشد مشکل در سخت افزار دستگاه است و با نمایندگی آون تماس بگیرید.
این پیشنهاد بنده بود امیدوارم کارتون راه بیفته.
مشکلم حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم!ریموتش کار نمیکنه !چیزی برای نصب کردن که احتیاج نداره؟
دوستان من چند سالی است که یک کارت Twinhan دارم که همیشه موقع اینستال کردن باعث هنگ کردن سیستم میشد به گونه ای که مجبور به نصب دوباره ویندوز میشدم.با مراجعه به یک دفتر خدمات کامپیوتر تکنسین مربوطه که گویا خود مدتی کارت ریسیور داشته با کپی کردن درایورها روی هارد مشکل را حل کرد.اما چند روز پیش در حال نگاه کردن کانالها ناگهان ارتباط سیستم با کارت قطع شد به این معنی که کارت از لیست سخت افزارها حذف شده بود. با مراجعه به دفتر خدمات کامپیوتر تکنسین یاد شده توانست مشکل شناسایی کارت از سوی سیستم را حل کند(توضیح وی این بود که دو تا از خازنها را عوض کرده.در ضمن کارت گرافیک من on board است)اما مشکل اینستال همچنان باقی ماند به این صورت که در مرحله نصب ,سیستم هنگام نصب فایل cxvcap.sys هنگ می کند.کپی کردن فایلها روی هارد هم مشکل را حل نمی کند.ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)