سلام
در فکر خرید یک پلاسمای 51 اینچ سامسونگ (E8880) هستم.
لطفا دوستان عزیز هر نظر یا اطلاع مثبت و منفی در مورد این انتخاب دارند بدهند، خیلی ممنون میشوم.
در ضمن آیا این تلویزیون دقیقا معادل E8000 در خارج است؟
سلام
در فکر خرید یک پلاسمای 51 اینچ سامسونگ (E8880) هستم.
لطفا دوستان عزیز هر نظر یا اطلاع مثبت و منفی در مورد این انتخاب دارند بدهند، خیلی ممنون میشوم.
در ضمن آیا این تلویزیون دقیقا معادل E8000 در خارج است؟
سلام تو سایتای خارجی پلاسما های 2012 پاناسونیک امتیازات بالاتری گرفتند حتی مدل E6500 هم بهتر از مدل E8000 ذکر شده .
اگر قصد خرید برند سامسونگ دارید باید منتظر پلاسمایF8500 بمونید که کیفیتی نزدیک به OLED دارد.
من خودم یکسری می خواستم این تلویزیونو بگیرم ولی به خاطر بودجه نتونستم . اتفاقا خیلی نقد های خوبی هم گرفته بود از سایت های تخصصی . شاید در حد پلاسما های پاناسونیک نقد خوب گرفته بود .
ولی در کل به نظر من هم شما تا اومدن سری 2013 صبر کنید . چون سامسونگ بدجوری ادعا کرده واسه پلاسما های جدیدش . البته اگر خواستید led بخرید به نظرم خریدتونو انجام بدید چون به هر حال الان led های سامسونگ تو جشنواره ان و کمی خریدشون ارزش دارن .
------------
چند روز پیش ما این عکسو تو نت دیدیم . نوشته بود پلاسمای 2013 سامسونگ :
ما هم خیلی خوشحال شدیم که بالاخره یکی پلاسمای با قاب باریک تولید کرده .بعد یکم سرچ کردیم دیدیم نه بابا این led یه !
اینم تصویر پلاسما سری 8 سامسونگ : ( این کجا و آن کجا ! )
![]()
با تشکر
متاسفانه امکان صبر کردن نیست. همین هم داره نایاب می شه. با این وضع ارز و ... زیاد نمیشه اینده رو پیشبینی کرد.
E8880 از ES8880 که ال ای دی هست بهتره دیگه، نه؟
سامسونگ قاب باریکشم تولید میکنه، پلاسمای 32 اینچی که زده، خیلی برام جالب بود....
یه شایعاتی شنیدم سونی میخواد 35% تخفیف بزاره واسه جشنواره بهاره، کسی اطلاعی نداره؟![]()
تو سایتای خارجی که پلاسمای E8880 از LED ES8880 بهتر شناخته شده بود، اما اینجا ایرانه، زیاد نمیشه اطمینان کرد که آیا پنلی که توش میزارن مال همون قابیه که دور تلویزیونه یا نه
خودتون تصویرو مقایسه چشمی کنید مطمئن تر از سایتای خارجیه به نظرم.
Last edited by parham511; 20-02-2013 at 21:00.
تلویزیون رو گرفتیم
یک پیکسلش فقط روی رنگ آبی سوخته. بنظرتون به سامسونگ بگیم؟ عوضش می کنند؟
جتما اطلاع بدید و پیگیری کنید و بهشون بگید از اول اینطوری بوده و پنل معیوبه چون وقتی یک پیکسل بسوزه به مرور زمان مشکل به پیکسلهای اطرافشم معمولا سرایت میکنه.
تی وی سایز ۵۰ به بالا با بودجه حدود ۵ م . شما چه پیشنهاد میدید؟ پلاسمای پاناسونیک تو خارج قیمتش خیلی تفاوت با سامی نداره ولی اینجا قیمتاش فضایه.
پلاسما سری ۶ با ۸ سامی در سایز ۵۰ اینچ در حد دویستومن تفاوت داره. چی بگیرم؟
یا صبر کنم سری F سامی بیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)