سلام به همه ی دوستان پی سی وررد
من ی مشکلی با مودمم دارم وقتی مودم رو خاموش میکنم کانفیگش عوض میشه و میره سر brigh
به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه ؟
سلام به همه ی دوستان پی سی وررد
من ی مشکلی با مودمم دارم وقتی مودم رو خاموش میکنم کانفیگش عوض میشه و میره سر brigh
به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه ؟
یه بار کلا ریستش کن دوباره تنظیمش کن ببین چی میشه !
ریست کردم ولی دوباره کانفیگ میکنم دوباره اینجوری میشه .
فریم ویر مودم رو آپدیت کنید و دوباره ریست کنید و کانفیگ درست نشد مودم اگه گارانتی داره ببریدش برای گارانتی
چطوری اپدیت کنم ؟
از سیات tplink با توجه به مدل مودم و نوع ورژن مودم فریم ویروشو دانلود کنید و از تنظیمات مودم فریم ویر رو brows کنید
اینکار حساسه و باید حواستون باشه در حین آپدیت فریم ویر نه از مودم استفاده بشه و نه مودم خاموش بشه
کابل lan و تلفن رو دربیارم خوبه ؟ که دیگه استفاده نکنه ؟
Last edited by Davood_titan; 19-02-2013 at 12:42.
اپدیت کردم باز هم همون مشکل رو داره![]()
اگه مودم گارانتی داره بفرستین
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی از دوستانم یک مودم تی پی لینک داره که مدلش هم TP-LINK ADSL+2 ETHERNET/USB Modem Router TD-8817 یا شاید هم TD-8811 هست که چند وقتیه پورت LAN کار نمی کنه و برای استفاده از مودم مجبوره از پورت USB استفاده کنه . من خودم تا حالا به این جور مشکلی برخورد نکردم و از دوستان عزیز پی 30 ورلد خواهش می کنم که اگه راه حلی می دونن مطرح کنن که استفاده کنیم . با مرکز ADSL مخابرات واحد پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن یا مشکل از کابله یا از کارت شبکه سیستم که این دو حالت نیست چون با دو تا سیستم و دو تا کابل امتحان کردم نشد اما حالت سوم گفت که ببرین گارانتی که این حالت هم مودم رو از یه آدم غیر قابل اعتماد گرفته که گارانتی هم نداشت . از دوستان عزیز خواهش میکنم کمکم کنند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)