تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: درمان لک های قرمز ناشی از جای جوش ها...کمک!

داره خودمونی میشه s.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض درمان لک های قرمز ناشی از جای جوش ها...کمک!

سلام دوستان.یه مشکلی داشتم که میخواستم به دلیل نزیک بودن یه مراسم مهم این جای جوش هایی که در 1-2 سال قبل رو صورتم مونده به هر قیمتی شده درمان کنم (البته بیشتر لک های قرمز منظورم هست).تورو خدا کمکم کنید اینا بد جوری رو اعصابمه!
    اینم بگم که پوستم چربه و یکی دو ماه از رژودرم به توصیه دوستان استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

واقعا از این همه کمکتون ممنونم!
    به قول یه نفر فروم هم فرومای قدیم!

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان.یه مشکلی داشتم که میخواستم به دلیل نزیک بودن یه مراسم مهم این جای جوش هایی که در 1-2 سال قبل رو صورتم مونده به هر قیمتی شده درمان کنم (البته بیشتر لک های قرمز منظورم هست).تورو خدا کمکم کنید اینا بد جوری رو اعصابمه!
    اینم بگم که پوستم چربه و یکی دو ماه از رژودرم به توصیه دوستان استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم.
    بیشتر توضیح بده در مورد لک ها. قبلن هم در انجمن متفرقه گفته بودم رژودرم هیچ تاثیری نداره و بیشتر تبلیغ هستش و حتی در مواردی تاثیر عکس گذاشته!

4. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزیز جای جوش رو میشه هم از طریق دارو (لایه بردار) از بین برد هم از طریق لیزر درمانی که هر دو نیاز به زمان داره به اضافه اینکه تا زمان ترمیم پوست

لایه برداری باعث خشکی و قرمزی پوست میشه لیزر هم التهاب و قرمزی به همراه داره که الیته پزشک برای این عوارض بهتون دارو میده

اگر فرصت دارین که از لایه بردارهای نسبتا قوی + مکمل هایی که برای تریمیم پوست مفید هستن مثل زینک پلاس استفاده کنید

یا میتونید طی چند جلسه (بسته به اندازه و شدت جای جوش) جای جوشها رو از بین ببرین

بهترین راه مراجعه به پزشکه که متناسب با نوع پوستتون براتون لایه بردار و ترمیم کننده تجویز کنه یا اگر پوستتون جوشی نداره و

فقط جای جوش داره خودشون توصیه میکنن که با لیزر جای جوش برطرف شه ..

6. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون
    باید بگم که چون قبلا خیلی صورتم جوش میزد و بعد از مصرف راکوتان دیگه به اون صورت نیستش و تقریبا درمان شدم .اما چون هر ازگاهی بازم جوش در میاد همون دکتر فعلا لیزر رو صلاح ندونستند و گفتش که از رژودرم میتونی فعلا استفاده کنی که من اصلا راضی نیستم ازش.در جواب Saeed Dz هم در عنوان سوالم نوشتم اما بازم میگم که بیشتر جای جوش که ب شکل لک قرمز موندن اذیتم میکنه و بیشتر تو چشم هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم جوش بهم میزد رفتم دو هفته پیش دکتر یه قرصایی بهم داد دونه ای 1200 تومان
    Hexal
    الان دو هفتس میخورم جوش نزده بهم
    جای جوش قبلیام هم در طوله یه هفته رفت
    نمیدونم از شما چجوریه 2 ساله مونده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

والا تا حالا که من چندین بار پیش دکتر پوست واسه درمان جوش رفتم هیچوقت چنین چیزی تجویز نکرده و خودمم تا حالا اسمشو نشنیدم.الان مشکل من بیشتر لک قرمز مونده از جوش هایی قبلی هستش.
    منم جوش بهم میزد رفتم دو هفته پیش دکتر یه قرصایی بهم داد دونه ای 1200 تومان
    Hexal
    الان دو هفتس میخورم جوش نزده بهم
    جای جوش قبلیام هم در طوله یه هفته رفت
    نمیدونم از شما چجوریه 2 ساله مونده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

والا تا حالا که من چندین بار پیش دکتر پوست واسه درمان جوش رفتم هیچوقت چنین چیزی تجویز نکرده و خودمم تا حالا اسمشو نشنیدم.الان مشکل من بیشتر لک قرمز مونده از جوش هایی قبلی هستش.

میتونید از کرم های ترمیم کننده هم استفاده کنید مثل : سیکاکتیو اوریاژ ، سیکالفت اون ، سیکابیو بایودرما یا بازسازی کننده و ترمیم کننده هیدرودرم

این کرم های ترمیم کننده معمولا بعد از لیزر و پیلینگ ، میکرودرم و ... تجویز میشن و برای التیام و بازسازی پوست مفید هستن

که البته حتما با پزشکتون مشورت کنید چون ایشون با نوع پوست شما آشنا هستن شاید این ترمیم کننده ها مناسب پوست شما نباشن

11. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

توصیه من اینکه اگر وقت مناسبی داری تا مراسم بری دنبال روش های درمانی و مواردی که دوستان گفتن اما اگر زمانت کمه یک ورق قرص بتامتازون بگیر به همراه یک پماد بتامتازون و قرص رو روزی یکی تا مراسم مصرف کن و همینطور پماد رو وقتی خونه هستی بزن روی قرمزی جای جوش. از اونجا که این قرص کورتون هستش صورتت رو برجسته تر نشون میده (البته مصرف زیادش مضره) و عوامل حساسیت زا و ... رو هم میکنه و پمادش هم تاثیرش همینطوره. اونطور که از صحبتات فهمیدم اینا جای جوش تازه هستن و نسبتن ملتهب و با این روش فعلن میتونی تا حدی رفعشون کنی و بعد در یک فرصت مناسب بری دنبال درمان کاملش.
    اگر تا روز مراسم از بین نرفت این قرمزی با یک لیدی زیبا مشورت کن تا بگه چطور میتونی بپوشونیش موقت و بعداز مراسم به دنبال راه های رفع اون میری.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام...

با احترام باید عرض کنم الان نباید از کرم های ترمیم کننده ی پوست استفاده کنند...
    باید از کرم های ضد لک که ترجیحا به همراهه AHA (آلفاهیدروکسی اسید) و BHA (بتاهیدروکسی اسید) هست استفاده کنند....
    شخصا مصرف هیدروکینون و فرآورده هایی که حاوی هیدروکینون هستند رو اصلا در طولانی مدت توصیه نمیکنم!!
    اما بهتره از یک فرآورده ی قوی که حاوی هیدروکینون هستند رو به مدت 8 هفته استفاده کنند و سپس بعد از 8 هفته از فرآورده ی فاقد هیدروکینون هستند استفاده کنند!!!
    توصیه ی من به بیماران استفاده ی 8 هفته از Exuviance Intense Lightening Complex هست... (1 هفته فقط شب ها استفاده کنید...بعد از یک هفته هم عصر ها استفاده کنید....و هم شب ها ...)
    و در طول روز حتما از یک کرم ضدآفتاب مناسب استفاده کنید...
    اگر مرد هستید توصیه ی من استفاده از SEAGULL SUNSCREEN 55SPF FOR MEN هستد که در بین انواع برند های خارجی و ایرانی بهترین انتخاب برای آقایان به حساب میاد...

بعد از 8 هفته استفاده از کرم URIAGE DEPIDERM بهترین گزینه اس....!!!

در مورد لک های بعد از جوش هم یک توضیح مختصر میدم:

بعد از پایان التهاب جوش های صورت،لکه های قرمز رنگ به جا میموند به مدت 4 هفته به نام موکول...!
    و بعد از مدتی تغییر رنگ میدند و تیره تر میشند(مایل به قهوه ی) که اصطلاحا به آن میگند هیپرپیگامنتاسیون بعد از التهاب که به طور معمول 4-12 هفته روی صورت باقی میموند...

بهترین و قوی ترین راهکار های ممکن استفاده از کرم های نام برده شده اس...!!
    فقط حتما صورت خودتون قبل از استفاده از هر کرمی به خوبی با یک FACE WASH غیر قلیایی و فاقد صابون بشورید

بعد از پایان لکه های و عمل لایه برداریه پوست توصیه میشه که از کرم ترمیم کننده استفاده بشه!!نه الان!!!

14. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •