تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 42

نام تاپيک: تلويزون مدل es7770 سامسونگ و مشکل اينترنت و انگري برد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض تلويزون مدل es7770 سامسونگ و مشکل اينترنت و انگري برد

دوستان سلام
    تلويزون مدل es7770 سامسونگ 40 اينچ گرفتم که وقتي روي گزينه browes کليک مي کنم فقط پيغام "در حال بروز رساني" مي دهد و هيچ اتفاقي نمي افته؟
    انگري برد رو هم دانلود کردم اما وفتي
    روي گزينه انگري برد کليک مي کنم فقط پيغام خطا مي ده و درخواست فريومور مي خواد
    کسي مي تونه کمک کنه؟
    توي سايت سامسونگ هم اين مدل رو نداره

2. این کاربر از mohsenrhn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای دانلود فایل آپدیت میتونی از لینک زیر استفاده کنی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از Saeed7Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام
    تلويزون مدل es7770 سامسونگ 40 اينچ گرفتم که وقتي روي گزينه browes کليک مي کنم فقط پيغام "در حال بروز رساني" مي دهد و هيچ اتفاقي نمي افته؟
    انگري برد رو هم دانلود کردم اما وفتي
    روي گزينه انگري برد کليک مي کنم فقط پيغام خطا مي ده و درخواست فريومور مي خواد
    کسي مي تونه کمک کنه؟
    توي سايت سامسونگ هم اين مدل رو نداره
    دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم .
    اول برو از سایت سامسونگ همون آدرسی که دوستمون داد نرم افزار جدید با ورژن 001019 رو دانلود کن . تو سایت سامسونگ باید دنبال مدل 40es7500 بگردی . بعد از 7500 هم ممکنه یه حرف انگلیسی باشه که مهم نیست . تقریبا 180 مگابایته . دانلودش کن و با usb نصبش کن . بعد شروع کن به دانلود نرم افزار ها . البته کلیه مواردی که گفته می شه مسئولیت انجامش با خودته.

6. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا محسن یه زحمت بکش شما که 7770 داری این تاپیک رو یه نگاه بنداز و ببین تلوزیون تو هم همین حالته یا نه... ممنون می شم اگه جواب بدی.

8. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا محسن یه زحمت بکش شما که 7770 داری این تاپیک رو یه نگاه بنداز و ببین تلوزیون تو هم همین حالته یا نه... ممنون می شم اگه جواب بدی.
    سلام تصاوير رو ديدم راستش من تا حالا با چنين مسئله اي برخورد نکردم؟؟؟
    بيشترين موضوعي که باهاش درگير بودم اينه که احساس مي کنم بعد از دانلود فريمور 1019 کيفيت تلويزون پايين اومده و تصاوير تلويزوني تار شده
    براي اين مشکل شما هم بهتره يکبار تنظيمات رو به کارخانه بازگرداني ايشاا... که رفع مي شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم .
    اول برو از سایت سامسونگ همون آدرسی که دوستمون داد نرم افزار جدید با ورژن 001019 رو دانلود کن . تو سایت سامسونگ باید دنبال مدل 40es7500 بگردی . بعد از 7500 هم ممکنه یه حرف انگلیسی باشه که مهم نیست . تقریبا 180 مگابایته . دانلودش کن و با usb نصبش کن . بعد شروع کن به دانلود نرم افزار ها . البته کلیه مواردی که گفته می شه مسئولیت انجامش با خودته.
    دستت درد نکنه بخاطر پاسخ
    اما مي خوام ببينم BROWSER بعد از دانلود فريمور جديد کار مي کنه يعني مي شه باهاش تو سايتاي اينترنتي رفت؟
    و اينکه آيا انگري بردز رو ميشه با دست از طريق دوربين بازي کرد يا بايد با کنترل تلويزون باشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دستت درد نکنه بخاطر پاسخ
    اما مي خوام ببينم BROWSER بعد از دانلود فريمور جديد کار مي کنه يعني مي شه باهاش تو سايتاي اينترنتي رفت؟
    و اينکه آيا انگري بردز رو ميشه با دست از طريق دوربين بازي کرد يا بايد با کنترل تلويزون باشه؟
    والا من بعد از دانلود فریمور به 1019 باز هم وقتی بر روی WEB BROWSER می زنم می زنه در حالت بروزرسانی و من کنسلش کردم. فکر کنم نیم ساعتی طول می کشه بروزرسانی . انگری بردز هم نیاز به نصب دوباره داره که من هنوز وقت نکردم . اما توی فروم دیدم بعضی از دوستاننوشتند که با دانلود فریمور جدید و نصب مجدد انگری بردز تونستند بازی کنند . بنظر من شما اگه مودمت وایرلس هست ، اون رو با کابل شبکه به تلوزیون وصل کن تا سرعتش بالاتر باشه و بعد بزار واسه دانلود.
    در مورد سوال خودم پس تلوزیون شما تو محیط تاریک و تصاویر تیره اینجوری نیست ؟ چون امروز زنگ زدم سام سرویس و کارشناسش گفت طبیعیه . حالا اگه می شه شما لطف کن وقتی فضای خونه تاریکه ( مثلا شب وقتی چراغها رو خاموش می کنی) یه تصویر تیره ( مثلا تیتراژ پایانی یک فیلم یا یک تصویر سیاه ) رو بررسی کن ببین چجوریه و اگه لطف کنی پاسخ رو بدی ممنون می شم .

12. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

والا من بعد از دانلود فریمور به 1019 باز هم وقتی بر روی WEB BROWSER می زنم می زنه در حالت بروزرسانی و من کنسلش کردم. فکر کنم نیم ساعتی طول می کشه بروزرسانی . انگری بردز هم نیاز به نصب دوباره داره که من هنوز وقت نکردم . اما توی فروم دیدم بعضی از دوستاننوشتند که با دانلود فریمور جدید و نصب مجدد انگری بردز تونستند بازی کنند . بنظر من شما اگه مودمت وایرلس هست ، اون رو با کابل شبکه به تلوزیون وصل کن تا سرعتش بالاتر باشه و بعد بزار واسه دانلود.
    در مورد سوال خودم پس تلوزیون شما تو محیط تاریک و تصاویر تیره اینجوری نیست ؟ چون امروز زنگ زدم سام سرویس و کارشناسش گفت طبیعیه . حالا اگه می شه شما لطف کن وقتی فضای خونه تاریکه ( مثلا شب وقتی چراغها رو خاموش می کنی) یه تصویر تیره ( مثلا تیتراژ پایانی یک فیلم یا یک تصویر سیاه ) رو بررسی کن ببین چجوریه و اگه لطف کنی پاسخ رو بدی ممنون می شم .
    راستش من تو محيط تاريک فيلم ديدم تاحالا برخوردي با اين موضوع نداشتم شايدم خيلي حساس نبودم ولي امشب ايشالله چشم حتما در محيط تاريک و در تيتراژ فيلم صفحه رو چک مي کنم خبر مي دهم
    در ضمن شما بعد از آپکريد مشکل تار شدن تصوير شبکه هاي تلويزوني رو نداشتيد؟ البته خيلي زياد نيست ولي باز هم دقت کنيد ممنون مي شم زنگ زدم نمايندگي گفت از خونه پاي تلويزون زنگ بزنم تا کمک کنند تنظيمات رو درست کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش من تو محيط تاريک فيلم ديدم تاحالا برخوردي با اين موضوع نداشتم شايدم خيلي حساس نبودم ولي امشب ايشالله چشم حتما در محيط تاريک و در تيتراژ فيلم صفحه رو چک مي کنم خبر مي دهم
    در ضمن شما بعد از آپکريد مشکل تار شدن تصوير شبکه هاي تلويزوني رو نداشتيد؟ البته خيلي زياد نيست ولي باز هم دقت کنيد ممنون مي شم زنگ زدم نمايندگي گفت از خونه پاي تلويزون زنگ بزنم تا کمک کنند تنظيمات رو درست کنم
    ممنون از لطفت . منتظر جوابت هستم . محیط رو تاریک کن و یک صفحه مشکی مثل تیتراژ آخر فیلم بیار. حالت تصویر رو هم بذار رو سینمایی. منتظر نتیجه هستم
    در مورد سوال خودت ، من بعد از آپگرید دقتی به این موضوع نداشتم . چیزی هم به چشمم نیومد . به هر حال تصاویر شبکه های خودمون که خیلی بی کیفیته . در مورد WEB browser اتفاقا امروز کنار نمایشگاه خودرو تو اصفهان یه غرفه هم سامسونگ داشت . رفتم با کارشناسش صحبت کردم . ایشون می گفت که web browser توسط پلیس فتا فی ل تر شده و به صورت عادی در دسترس نیست . پس بیخودی وقتت رو تلف نکن.
    جالبه واسه من چرا باید قابلیتهای یک تلوزیون مسدود باشه ؟

15. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز آقا محسن
    دیشب هر کاری کردم انگری بردز من هم اجرا نشد . روش که می زنم می گه باید بروزرسانی بشه . وقتی تایید می کنم چند دقیقه تو حالت بروزرسانی می مونه . بعد پیغام آپدیت فریمور می ده . در صورتی که من فریمورم رو آپدیت کردم . هر کاری کردم نشد . نهایتا از منوی تولز توی اسمارت هاب " بازگشت به تنظیمات اولیه " را انتخاب کردم . کلیه نرم افزارهایی که نصب کرده بودم حذف شد. دگه وقت نشده امتحان کنم . ولی فکر کنم اینجوری می شه .
    راستی در مورد سوال من بررسی کردین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •