تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: منوی مخفی تلویزیون سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض منوی مخفی تلویزیون سامسونگ

با سلام.
    جهت تنظیم شبکه های دیجیتال با اطلاعات پراکنده اینترنتی وارد منوی مخفی LED سامسونگ مدل U40D5540.39JQC شدم اما شبکه ها که درست نشد هیچ صداشم قطع شد و داخل منوش کشور استرالیا و زبان انگلیسی شده که قابل تبدیل به فارسی و کشور ایران نیست.
    لطفا راهنمایی کنید چطوری درستش کنم؟
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام.
    ریست کارخانه رو زدم کشور و زبانش درست شد اما صداش هنوز قطع وقتی ولوم میزنم علامت هدفن میاد و صداش قطع. چیکار کنم لطفا یکی جواب بده.
    ممنون.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام.
    ریست کارخانه رو زدم کشور و زبانش درست شد اما صداش هنوز قطع وقتی ولوم میزنم علامت هدفن میاد و صداش قطع. چیکار کنم لطفا یکی جواب بده.
    ممنون.
    دوست عزیز

نگاه کنید در این مسیر
    منو------>صدا -----> تنظیمات بلندگو و ببینید که اگر بلندگوی شما روی بلندگوی خارجی است آن را روی بلندگوی داخلی بگذاریدو از این مسیر تست کنید
    منو ---->پشتیبانی -----> خود عیب یابی ---->آزمایش صدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من چند روز پیش برای فعال کردن اینترنت TV به منوی مخفی رفتم به هوای اینکه ریست همه تنظیمات را به حالت اول بر می گردونه یک سری تغییرات دادم از جمله TYPE و FRONT COLOR حالا تصویر ترکیده و کاملا به هم ریخته حتی رفتم یک مدل مشابه هم پیدا کردم از منوی مخفیش عکس گرفتم و طبق اون تنظیم کردم و لی متاسفانه درست نشد.
    1- آیا راه حلی برای حل این مشکل دارید؟
    2- برای منوی مخفی نیز ریست کلی وجود داره؟
    مدل TV هست SAMSUN UA40ES6950 که همون UA40ES6200 هست
    ممنون می شم راهنمای کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

خواهش میکنم جواب بدید.من دو تا تلوزیون سامسونگ دارم (ua40eh6030rxzn و ua40d5500rrxzn) کلید های منوی مخفیشون بازه زبانشون رو فارسی کردم شبکه های دیجیتال رو هم سرچ میکنه ولی پیدا نمیکنه.چیکار کنم؟
    Last edited by amirhossein933; 02-01-2014 at 20:25.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خواهش میکنم جواب بدید.من دو تا تلوزیون سامسونگ دارم (ua40eh6030rxzn و ua40d5500rrxzn) کلید های منوی مخفیشون بازه زبانشون رو فارسی کردم شبکه های دیجیتال رو هم سرچ میکنه ولی پیدا نمیکنه.چیکار کنم؟
    دوست عزیز
    اگر شما طبق دستورالعمل های فعال سازی عمل کرده اید و کانالها را جستجو و آنها را دریافت کرده ولی نمی توانید آن را ببینید دلیل آن این است که اعداد شماره کانالها از شماره 800 به بعد ذخیره شده است برای دیدن آن کافیست که از روی کنترول دکمه لیست کانالها CH LISTرا بزنید و یا از قسمت اسمارت هاب روی آیکون کانال رفته و آن را باز کنید و کانالهایتان راببینید و ویرایش کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •