تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل در تصویر سامسونگ 46ESS7770

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض مشکل در تصویر سامسونگ 46ESS7770

دوستان سلام و خسته نباشید .
    یه مشکلی که توی تلوزیون من هست و من نمی دونم مشکله یا نه .
    دوستان تصویرهای زیر رو ببینید . توی تصویر دوم مناطق مورد بحث رو با دایره قرمز مشخص کردم .
    تلوزیون وقتی مدتی کار می کنه توی تصاویر مشکی، گوشه بالا سمت چپ و همینطور وسطهای تصویر همونجوری که نشون دادم انگار که زیادی سفید هستند . مثل اینکه از پشت نور زیاد تری تابیده می شده.
    فکر می کنم هر چقدر تلوزیون طولانی تر کار کنه این مناطق بیشتر به چشم میان.
    این مناطق فقط توی تصاویر مشکی مشخص هستند و در تصاویر معمولی و رنگی دیده نمی شوند .
    وقتی نور محیط کم می شه و اتاق تاریک می شه این مناطق دیده می شوند و در نور عادی اتاق کمتر دیده می شوند .
    همچنین در حالت تصویر " سینمایی" بیشتر دیده می شوند . بنظر شما اینها مشکل هستند یا روال عادی تلوزیون ال ای دی هستش؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من که چیزی نمی بینم ولی تا حد خفیفش که قاعدتا هم همینطوره طبیعیه.

3. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چون گفتید تصاویر واضح نیست سعی کردم تصاویر رو با فتو شاپ کمی روشن تر کنم . ببینید به نظر شما این تصویر در نور زمینه مشکی ( یعنی وقتی تصویر سیاه به نمایش در می آید ) مشکل دارد ؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به نظر من تا این حدش طبیعیه. ضمن اینکه تو نور کم نیازی نیست نور پس زمینه انقدر زیاد باشه. بهتره سنسور هوشمند صرفه جویی انرژی رو فعال کنید تا نور پس زمینه رو متناسب با نور محیط تنظیم کنه.

6. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به این حالت می گن کلودینگ که توی همه ی ال ای دی ها (ال سی دی ها)ی edge کم و بیش وجود داره. با تنظیم تا حدودی می شه کمش کرد. (توی شب منم دیدم ولی کم و زیادش را نمی دونم)

8. 3 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

طبیعیه اما تو LED های گرون قیمت معمولا مقدارش کمه و در کل یه امتیاز منفیه واسه LED ها، سامسونگها معمولا دارن این مشکلو کمو بیش، حتی تو سایت Cnet بعنوان یکی از نقاط ضعف سری 8 سال 2011 سامسونگ ازش نام برده و گفته امیدواریم سال بعد برطرف شه اما تو مدلای امسالشم هست متاسفانه.
    تو LED های 'گرون قیمت sony مثل HX850 ناچیزه، ولی واسه 46 همچین LED هایی باید بیش از 2000 دلار هزینه کرد یعنی تو شهرای مرزی حداقل 6.500 تا 7 میلیون واسه بدون گارانتیش، و واسه گارانتی دارش اگه پیدا بشه چیزی حدود 9 میلیون یا بیشتر.
    خب معمولا هم کسی همچین کاری نمیکنه و با 10 تومن میرن یه 55 اینچ سری 8 سامسونگ یا 55 اینچ سری 9 ال جی میخرن با کلی جوایز با مشکل نشت نور در شب و این چیزا هم کنار میان.

Last edited by parham511; 17-02-2013 at 17:24.

10. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[QUOTE=parham511;7490849]طبیعیه اما تو LED های گرون قیمت معمولا مقدارش کمه خب معمولا هم کسی همچین کاری نمیکنه و با 10 تومن میرن یه 55 اینچ سری 8 سامسونگ یا 55 اینچ سری 9 ال جی میخرن با کلی جوایز با مشکل نشت نور در شب و این چیزا هم کنار میان. دمت گرم . عجب جواب جالبی .... پس بریم با نشت نور تو تلوزیون 5 تومنیمون کنار بیایم .... باشه . کارشناسش هم امروز همینو گفت .

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دمت گرم . عجب جواب جالبی .... پس بریم با نشت نور تو تلوزیون 5 تومنیمون کنار بیایم .... باشه . کارشناسش هم امروز همینو گفت .

اگه احساس میکنی تو تصاویر روشن هم قسمتی از صفحه تاریکتره یا مشکل خیلی ملموسه زنگ بزن شرکت بگو مشکل داره و پیگیری کن، گرچه مهم نظریه که کارشناسشون میده، سامسونگها و ال جی هارو من هرچی دیدم نشت نور داشته.

5 تومن متاسفانه بخاطر قیمت دلاره، قیمت تلویزیونتون الان 1200 دلاره، اگه همه چیز مثل پارسال بود الان با 2 تومن صاحبش میشدید اما...
    Last edited by parham511; 17-02-2013 at 19:42.

13. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه احساس میکنی تو تصاویر روشن هم قسمتی از صفحه تاریکتره یا مشکل خیلی ملموسه زنگ بزن شرکت بگو مشکل داره و پیگیری کن، گرچه مهم نظریه که کارشناسشون میده، سامسونگها و ال جی هارو من هرچی دیدم نشت نور داشته.

5 تومن متاسفانه بخاطر قیمت دلاره، قیمت تلویزیونتون الان 1200 دلاره، اگه همه چیز مثل پارسال بود الان با 2 تومن صاحبش میشدید اما...
    با کارشناسش هم صحبت کردم . گفت مشکل نیست و طبیعیه . تو تصاویر رنگی مشکلی نداره . فقط توی تصاویر مشکی این به چشم میاد.
    حق با شما است. بیشتر از این هم نمی ارزه . همون 2 تومن زیادش هم هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

اگه فقط تو مشکیه که هیچی اصلا بهش فک نکن، تازه شانس آوردی که خوبه،
    چون معمولا تو تصاویر سفید هم قسمتهای تیره تری وجود داره.
    همون توصیه ی آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اجرا کن و سنسور صرفه جویی رو فعال کن، یا شبها نور زمینه رو کم کن.

اگه دیدی خیلی اذیت میکنه بازم با گارانتی تماس بگیر.

16. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •