تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: لپ تاپ بدون در نظر گرفتن قیمت - نرم افزارهای گرافیکی و همینطور بازی

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

1 لپ تاپ بدون در نظر گرفتن قیمت - نرم افزارهای گرافیکی و همینطور بازی

با سلام خدمت اساتید عزیز

من میخوام بعد از این انتخابات خرداد ماه 92 که قیمت ها میاد پایین (به دلیل اینکه دوباره تحریم ها رو شل میکنن و ایران هم دست برمیداره از این سیاست دست به عصا جلو رفتن.نظر شخصیمه)
    حالا اصل قضیه اینه که من یه لپ تاپ میخوام واسه یاد گرفتن و کار در شرکت طراحی بنر و کاتالوگ و... در نرم افزارهای گرافیکی و همینطور بازی کردن برادر کوچیکترم.در کل نیازهامو بر طرف کنه.من نظرم MSI و ASUS هستش.یه مدل MSIداره به اسم GT70 که واقعا چشممو گرفته اما چندجا دیدم دوستان نوشته بودن MSIخیلی داغ میکنه و ...
    حالا میخوام بدونم این مدل خوبه یا نه؟البته قیمت کاذب الانش میاد پایین والا الان وحشتناک گرونه
    اما حرف آخر
    مدل هایی که میدونین حداقل یه چند سالی دووم میاره زیر دست و میشه باهاش کار کرد و همه فن حریف باشه رو معرفی کنید و اگه امکان داره دلیلتون رو هم بگید بدون در نظر گرفتن قیمت ...
    روزی 4، 5 ساعت سقف استفاده منه(دیدم که بیشتر از این نیست زمان کار توی شرکته)

بدون در نظر گرفتن قیمت
    Last edited by aminamz; 13-02-2013 at 02:22.

داره خودمونی میشه lllpixielll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ارزونتر فکر نکنم بشه
    بهتره تا همون موقع صبر کنید که مدل های جدید تری میاد!

3. این کاربر از lllpixielll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید عزیز

من میخوام بعد از این انتخابات خرداد ماه 92 که قیمت ها میاد پایین (به دلیل اینکه دوباره تحریم ها رو شل میکنن و ایران هم دست برمیداره از این سیاست دست به عصا جلو رفتن.نظر شخصیمه)
    حالا اصل قضیه اینه که من یه لپ تاپ میخوام واسه یاد گرفتن و کار در شرکت طراحی بنر و کاتالوگ و... در نرم افزارهای گرافیکی و همینطور بازی کردن برادر کوچیکترم.در کل نیازهامو بر طرف کنه.من نظرم MSI و ASUS هستش.یه مدل MSIداره به اسم GT70 که واقعا چشممو گرفته اما چندجا دیدم دوستان نوشته بودن MSIخیلی داغ میکنه و ...
    حالا میخوام بدونم این مدل خوبه یا نه؟البته قیمت کاذب الانش میاد پایین والا الان وحشتناک گرونه
    اما حرف آخر
    مدل هایی که میدونین حداقل یه چند سالی دووم میاره زیر دست و میشه باهاش کار کرد و همه فن حریف باشه رو معرفی کنید و اگه امکان داره دلیلتون رو هم بگید بدون در نظر گرفتن قیمت ...
    روزی 4، 5 ساعت سقف استفاده منه(دیدم که بیشتر از این نیست زمان کار توی شرکته)

بدون در نظر گرفتن قیمت
    والا ما حصب بحث رو متوجه نشدم که نشدم

دوست عزیز کوتاه و مفید نوشتن هم بخدا هنره

خو جنس خوب می خوای برو سراغ سونی وایو بخر

5. 2 کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

راستش من نمیخوام بعد از خرید هر روز در نمایندگی باشم.چون دیدم خیلی از اعضا شکایت داشتن از این موضوع که مشکل سخت افزاری هایی دارن از روز اول حتی.البته بعضی از برند هامن خواستم با مدل هایی که config بالایی دارن اشنا شم و بین برندها و مدل ها که پیشنهاد میکنید بحث کنیم که به نتیجه برسیمراستی یه سوالبه نظرتون رم یا گرافیک یا سی پی یو خیلی بالا باشه حیف پوله و اینکه میشه با یه مدل پایین تر هم به راحتی کار کرد یا نهمن تا حدودی از این مدل خوشم اومد اما دوستم گفت به کارت نمیاد و داری پول الکی میدی چون از تمام ظرفیتش استفاده نمیشه ازش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

راستش من نمیخوام بعد از خرید هر روز در نمایندگی باشم.چون دیدم خیلی از اعضا شکایت داشتن از این موضوع که مشکل سخت افزاری هایی دارن از روز اول حتی.البته بعضی از برند هامن خواستم با مدل هایی که config بالایی دارن اشنا شم و بین برندها و مدل ها که پیشنهاد میکنید بحث کنیم که به نتیجه برسیمراستی یه سوالبه نظرتون رم یا گرافیک یا سی پی یو خیلی بالا باشه حیف پوله و اینکه میشه با یه مدل پایین تر هم به راحتی کار کرد یا نهمن تا حدودی از این مدل خوشم اومد اما دوستم گفت به کارت نمیاد و داری پول الکی میدی چون از تمام ظرفیتش استفاده نمیشه ازش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ((من خودم هم دوست ندارم کسی باهم اینجور صحبت بکنه پس ببخش ))ولی

فکر کردن بزار به عهده ی ما شما فقط هزینه و کاری که می خوای رو ذکر کن وسلام ..

8. این کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

خب یه کم قضیه رو پیچیده کردی آخرش میخوای یه لپ تاپ جدید و خیلی قوی بگیری ؟! یا حرف دوستت رو قبول کردی ؟!

اگه دائم داری لپ تاپت رو حرکت میدی مدل های جدید خیلی سنگینن ! میتونی یه دسکتاپ ببندی هم کارهای خودت راه میفته و هم داداشت گیم میزنه حال می کنه

این ابهامات رو حل کن تا بیشتر راهنماییت کنم !

10. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز لب تاب های با قیمت نصف این هم خیلی قوی هستند و کار را انداز مثل Lenovo. Y580_ hp dv6 و ......... این مدل که دیگه جای خودرو داره از لحاظ قدرت و کیفیت واقعا علیه و تا اينجا که من اطلاع دارم مشکل داغ کردن ندارند این سری چون مخصوص گیمینگ ساخته شده و از این نظر مشکلی نداره ولی از لحاظ قیمت خوبی کم که چه عرض کنم خیلی بال است پس اگه مطمئنی واقعا به همچنین سیستمی نیاز داری برو سر آغوش بازم تاکید می کنم تو رنج قیمت پایین تر هم هستند لب تاب هایی که کار شما رو راه بندازند

12. این کاربر از rahshab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

ممنون دوستان
    خواستم بدونم منظور از این انواع مدل ها ی cpu چیه؟ مثلا I7-3630QM یا مدل های کمتر از این I7-3610Qm
    این اعداد و ارقام خیلی تاثیر دارن یا اختلاف جزییه
    و همینطور در کارت گرافیک که من شنیدم از کسی مه 1 یا 2 یا چند گیگ بودنش مهم نیست و مهم gpu e مثلا GEFORCE GTX640

مثلا 600 تا 640 یا 670 اختلافکاراییش به اندازه اختلاف قیمت بیشترش می ارزه؟؟
    ببخشید اگه سوال هاام واسه یه سری افراد نا مفهووم بود.من عذر میخوام
    میشه هر کدومتون مدل های و برندهایی که فکر میکنین حالا حالاها بشه ازش استفاده کرد و کم نیاره در مقابل کار و پیشرفت نرم افزار ها به ترتیب اولویت مشخص کنید.

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

خب یه کم قضیه رو پیچیده کردی آخرش میخوای یه لپ تاپ جدید و خیلی قوی بگیری ؟! یا حرف دوستت رو قبول کردی ؟!

اگه دائم داری لپ تاپت رو حرکت میدی مدل های جدید خیلی سنگینن ! میتونی یه دسکتاپ ببندی هم کارهای خودت راه میفته و هم داداشت گیم میزنه حال می کنه

این ابهامات رو حل کن تا بیشتر راهنماییت کنم !
    به نظرت من یه لپ تاپ بگیرم تا حدود 3 تا 4 میلیون کارم رو راه میندازه در حد خوب که کم نیاره.اگه هست میشه مدل بهم بگی.مرسی
    و در مورد سیستم دسکتاپ هم من یکی دارم که همه چی دارم فقط کامل باید داخل کیس رو عوض کنم و الا مانیتور و تمام تجهیزاتمو تغیر دادم و جدید هستند.به نظرت چقدر هزینه میخواد یه سیستم جمع کردن.اگه اطلاع داشتی مشخصات سیستم رو بهم بگو با محدوده قیمت(دقیق هم نبود مشکل نداره)
    در کل موافقی یه لپ تاپ + دسکتاپ بگیرم به جای این که هزینه زیادی کنم واسه یه لپ تاپی که جدید و قوی هست اما نسبت به پی سی های خونگی مستعدتر هست واسه خراب شدن و مشکلات جانبی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظرت من یه لپ تاپ بگیرم تا حدود 3 تا 4 میلیون کارم رو راه میندازه در حد خوب که کم نیاره.اگه هست میشه مدل بهم بگی.مرسی
    و در مورد سیستم دسکتاپ هم من یکی دارم که همه چی دارم فقط کامل باید داخل کیس رو عوض کنم و الا مانیتور و تمام تجهیزاتمو تغیر دادم و جدید هستند.به نظرت چقدر هزینه میخواد یه سیستم جمع کردن.اگه اطلاع داشتی مشخصات سیستم رو بهم بگو با محدوده قیمت(دقیق هم نبود مشکل نداره)
    در کل موافقی یه لپ تاپ + دسکتاپ بگیرم به جای این که هزینه زیادی کنم واسه یه لپ تاپی که جدید و قوی هست اما نسبت به پی سی های خونگی مستعدتر هست واسه خراب شدن و مشکلات جانبی؟
    به نظرم بسیار کار عاقلانه ای می کنی با این کار.شما به راحتی با نهایت 4 تومن یک لپتاپ خیلی قوی و با کیفیت بخری.چون کارت بیشتر نرم افزارهای گرافیکی و ... است لازم نیست گرافیک خیلی خفن که برای گیم طراحی شده برداری.حتی گرافیکها معمولی هم جوابت رو به راحتی می ده و در نهایت بیشتر برای کارهای رندر گیری و انیمشن سازی و ... ممکنه سرعتش با یه گرافیک خیلی خفن مقداری فرق کنه( البته اگه اصلا همچین کارهای بکنی).برای سایر موارد و مخصوصا یرای یادگیری فکر نمی کنم شخصا فرق آنچنانی داشته باشه.کلا تو زمینه گرافیک مدل گرافیک از یه حدی که بالاتر می ره قیمتش یهو نافرم زیاد می شه!این لپتاپهای 7-8 میلیونی هم 90 درصد لپتاپهای گیم هستند که گرافیک به اصطلاح خفنی دارند.ولی یادت باشه که لپتاپ رو هر کاری کنی لپتاپ هست و مخصوصا گرافیک لپتاپ از همون مدل دسکتاپ جدود 20-30 در صد ضعیفتره.یعنی همون لپتاپ با گرافیک خفن هم گرافیکش یه مقدار از یک گرافیک متوسط رو به بالای دسکتاپ قویتره.درضمن اینا برای افراد گیمر حائز اهمیته.نه برای بچه ها یا کسایی که فقط می خوان بازی کنند.وگرنه شما با یه گرافیک معمولی هم تقریبا همه بازیها رو می تونی با تنظیمات پایین بازی کنید.برادرتون اگه حرفه ای نباشه عمرا فرقش رو تشخیص نمی ده!.بعد صبح تا شب هم نمی شه با لپتاپ بازی کرد.مسلما مشکل دار می شه بعد یکی دو سال.ولی اگه باز حتما می خواید لپتاپ یگیرید می تونید با 4 تومن یه Lenovo y580 یا hp dv6t-7000 (با گرافیک gt650) یا یه لپتاپی با همین گرافیک یا گرافیک gtx660 بگیرید.از msi هم ge60 , ge70 هستند که ge70 گرونتره و فکر کنم با گرافیک 670 باشه که مخصوص گیم هم هستند.ولی به هر حال کامپیوتر دسکتاپ از لپتاپ قویتره (منظورم با سخت افزار مشابه با نوع لپتاپ).برای بازی هم مطمئن تره.مخصوصا با این قیمتهای الان که یهو باید 7-8 تومن خرج لپتاپ کنید.چیزی که با 3-3.5 خیلی راحت فکر می کنم یه سیستم قویتر بتونید جمع کنید.با همه دم و تشکیلات.البته قیمتهای بازار رو دقیق ندارم.دوستان می تونند راهنمایی کنند
    Last edited by amin666; 15-02-2013 at 01:10.

16. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •